Skocz do zawartości

Epic Swift

kocmyrz

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Od ceny możecie odjąć 10 procent, wystarczy zapisać się do newslettera, zniżka jest stała i na cały asortyment.  

Edyta: , można sobie też łatwo załatwić 15 proc zniżki.

Edytowane przez kocmyrz

• 2 tygodnie później...

Ja Andrzeju pozostanę przy EPIC-u, po naszej rozmowie już miałem zamawiać CTS Vintage, ale coś mnie podkusiło i zerknąłem na stronkę SWIFT-a, i co widzę - model 686 dostępny i to w kolorze olive - o taki mi chodziło. :D Decyzja mogła być tylko jedna, czekam na przesyłkę z NZ :) Mamy do siebie blisko, więc jak się wyrobie ze zbrojeniem obu Epiców to możemy urządzić wiosną małe macanko ;)  i może jeszcze wrócisz do szkła w wydaniu Epic-a.

Innymi słowy niezły "burdel" tam mają. Prosiłem Krzyśka Z. by zapytał o EPIC 686 i dostał odpowiedź - "pojawią się do paru tygodni w sprzedaży". Nie mijają dwa dni a tu proszę - jest! Wniosek - CTS podrzuca im co zejdzie z produkcji nie informując wcześniej o planowanym wznowieniu lub coś w tym stylu. Zero tu marketingu ze strony dystrybutora EPIC lub świadomie dezinformują potencjalnego klienta. Jasne, że chciałbym mieć, szczególnie w pastelowym kolorze jaskrawej zieleni lub orange... :D Czy złożyłeś już zamówienie kupując czy też piszesz na wyrost. Jestem jutro umówiony w Krakowie, decyzji nie zmieniam. EPIC dalej w sferze zainteresowań, tym bardziej, że robi go CTS. ;)

Kupiony, też doszedłem do wniosku że bałagan maja niezły i jak jest to trzeba brać. Trochę się tylko obawiam jak jest z rzeczywistą dostępnością tych blanków, mają je rzeczywiście na stanie czy to tylko taki wybieg żeby przyjmować zamówienie od klientów. A i potwierdzam że od 250 $ jest darmowa wysyłka zwykłą przesyłką (chyba morską), płaciłem kartą dolarową i zeszło mi dokładnie tyle ile za blank, jest tez możliwość wysyłki pocztą lotniczą, koszt to 14 NZD.

Nie załamuj mnie  :angry:  Żenujące podejście do klienta, tym bardziej że prowadzą dystrybucję bezpośrednio i dokładnie wiedzą co mają w magazynie. Tak to jest jak popyt przewyższa podaż :(

Znam prace Christiana, jest się czym inspirować :)

Edytowane przez maq73

A nie cieszsie tak z tego Epica ja kupiłem 686 w polowie grudnia i do dzis mi go nie wysłali

Przecież nic nie kupiłem, wyznałem jedynie, że "EPIC dalej w sferze zainteresowań". Buduję na VINTAGE a to inna bajka. Przyjdzie czas i na szklaka, możliwe, że na szklaka typu EPIC w Polskim wydaniu... Kto wie co los przyniesie...

Andrzeju to nie do Ciebie uwaga ;). Czytam ze zrozumieniem. A co masz na mysli pod szklakiem w polskim wydaniu? Bo jesli chodzi o te Tempesy z FA, no to nie polecam...

Jaś - co do szklaków które nazwałeś Tempesami, nie znam, więc się nie wypowiadam. Natomiast podpowiedź co do "polecania" jest tylko Twoim prywatnym zdaniem.Każdy ma prawo osądu, inny użytkownik może skwitować to całkiem odmienną recenzją. Sugestia z mojej strony co do "szklaka typu EPIC w Polskim wydaniu..." jest swobodną wypowiedzią. Skoro CTS robi szklaki dla EPIC czemu by polski producent miał nie zdobyć podobnych mat i budować takie blanki w kraju.  :D 

Ja zamówiłem ten sam blank w wersji "zrób to sam"  w kolorze białym. Napisali mi że wysłać mogą po 30.02.2015 :( dopiero 

Czyli wersja którą cytowałem okazuje się trafna - "pojawią się do paru tygodni w sprzedaży"... ;) Jadę na chatkę sprawdzić czy szczupaki nie wywiało na brzeg. Zaczyna wiać. Pozdro!  ;)  :D