kocmyrz Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opisów na anglojęzycznych stronach jest sporo, więc tak na prawdę to najfajniej jakby ktoś taki kijek miał. Myślę o modelu 686, ale kazdy inny też chetnie obmacam. Ktoś, coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Podejrzewam ze nikt nic, a sam dojrzewam do ich dwuręcznego blanku... Powinien wyjść zaje...sty Switch... Tylko cena jak na szklaka ten tego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Chyba przesyłka jest gratis . Nie myśl, że wysoka jak na szkło, tylko że umiarkowana za zajebisty blank . Ale kasa taka, że wypadałoby by wypróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plecha Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 A może podesłał byś link gdzie te banki z wysyłką za free można nabyć ? Też mam ochotę na switcha a przymierzam się do Batsonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Proszę bardzo - http://swiftflyfishing.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plecha Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Jakoś nie mogę znaleźć tej wysyłki za free ale jak byście decydowali się pociągnąć coś z Epic to się podłącze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Jak dodałem do koszyka blank, to wyskoczył mi komunikat, że wysyłka free, ale może dopiero od 250$? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Koledzy z wioski obok zbroja i lowia Epicami. Osobiscie nie mialem tych wedek w rekach, ale podobno sa OK. Tutaj pare slow na temat: http://www.fishingthefly.co.uk/forum/index.php?topic=6027.0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plecha Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Z ta przesyłką to chyba faktycznie od 250 $ jest zwykła za free a ubezpieczona za 85 $. There are 2 shipping rates available for 54-530, Poland, starting at $0.00 NZD. $250+ Free Shipping at $0.00 NZD Expedited Insured & Tracked Priority Courier at $85.00 NZD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Od ceny możecie odjąć 10 procent, wystarczy zapisać się do newslettera, zniżka jest stała i na cały asortyment. Edyta: , można sobie też łatwo załatwić 15 proc zniżki. Edytowane 28 Grudnia 2014 przez kocmyrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq73 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Ja Andrzeju pozostanę przy EPIC-u, po naszej rozmowie już miałem zamawiać CTS Vintage, ale coś mnie podkusiło i zerknąłem na stronkę SWIFT-a, i co widzę - model 686 dostępny i to w kolorze olive - o taki mi chodziło. Decyzja mogła być tylko jedna, czekam na przesyłkę z NZ Mamy do siebie blisko, więc jak się wyrobie ze zbrojeniem obu Epiców to możemy urządzić wiosną małe macanko i może jeszcze wrócisz do szkła w wydaniu Epic-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Innymi słowy niezły "burdel" tam mają. Prosiłem Krzyśka Z. by zapytał o EPIC 686 i dostał odpowiedź - "pojawią się do paru tygodni w sprzedaży". Nie mijają dwa dni a tu proszę - jest! Wniosek - CTS podrzuca im co zejdzie z produkcji nie informując wcześniej o planowanym wznowieniu lub coś w tym stylu. Zero tu marketingu ze strony dystrybutora EPIC lub świadomie dezinformują potencjalnego klienta. Jasne, że chciałbym mieć, szczególnie w pastelowym kolorze jaskrawej zieleni lub orange... Czy złożyłeś już zamówienie kupując czy też piszesz na wyrost. Jestem jutro umówiony w Krakowie, decyzji nie zmieniam. EPIC dalej w sferze zainteresowań, tym bardziej, że robi go CTS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq73 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Kupiony, też doszedłem do wniosku że bałagan maja niezły i jak jest to trzeba brać. Trochę się tylko obawiam jak jest z rzeczywistą dostępnością tych blanków, mają je rzeczywiście na stanie czy to tylko taki wybieg żeby przyjmować zamówienie od klientów. A i potwierdzam że od 250 $ jest darmowa wysyłka zwykłą przesyłką (chyba morską), płaciłem kartą dolarową i zeszło mi dokładnie tyle ile za blank, jest tez możliwość wysyłki pocztą lotniczą, koszt to 14 NZD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 A nie cieszsie tak z tego Epica ja kupiłem 686 w polowie grudnia i do dzis mi go nie wysłali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq73 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) Nie załamuj mnie Żenujące podejście do klienta, tym bardziej że prowadzą dystrybucję bezpośrednio i dokładnie wiedzą co mają w magazynie. Tak to jest jak popyt przewyższa podaż Znam prace Christiana, jest się czym inspirować Edytowane 11 Stycznia 2015 przez maq73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 A nie cieszsie tak z tego Epica ja kupiłem 686 w polowie grudnia i do dzis mi go nie wysłali Przecież nic nie kupiłem, wyznałem jedynie, że "EPIC dalej w sferze zainteresowań". Buduję na VINTAGE a to inna bajka. Przyjdzie czas i na szklaka, możliwe, że na szklaka typu EPIC w Polskim wydaniu... Kto wie co los przyniesie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Andrzeju to nie do Ciebie uwaga . Czytam ze zrozumieniem. A co masz na mysli pod szklakiem w polskim wydaniu? Bo jesli chodzi o te Tempesy z FA, no to nie polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plecha Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 A nie cieszsie tak z tego Epica ja kupiłem 686 w polowie grudnia i do dzis mi go nie wysłaliJa zamówiłem ten sam blank w wersji "zrób to sam" w kolorze białym. Napisali mi że wysłać mogą po 30.02.2015 dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiat Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 a co w Tempesach złego bo właśnie zamówiłem.... ;-0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Miałem w rękach blank #6, jest jak #9. Straszna pała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Andrzeju to nie do Ciebie uwaga . Czytam ze zrozumieniem. A co masz na mysli pod szklakiem w polskim wydaniu? Bo jesli chodzi o te Tempesy z FA, no to nie polecam... Jaś - co do szklaków które nazwałeś Tempesami, nie znam, więc się nie wypowiadam. Natomiast podpowiedź co do "polecania" jest tylko Twoim prywatnym zdaniem.Każdy ma prawo osądu, inny użytkownik może skwitować to całkiem odmienną recenzją. Sugestia z mojej strony co do "szklaka typu EPIC w Polskim wydaniu..." jest swobodną wypowiedzią. Skoro CTS robi szklaki dla EPIC czemu by polski producent miał nie zdobyć podobnych mat i budować takie blanki w kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Ja zamówiłem ten sam blank w wersji "zrób to sam" w kolorze białym. Napisali mi że wysłać mogą po 30.02.2015 dopiero Czyli wersja którą cytowałem okazuje się trafna - "pojawią się do paru tygodni w sprzedaży"... Jadę na chatkę sprawdzić czy szczupaki nie wywiało na brzeg. Zaczyna wiać. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Napisali mi że wysłać mogą po 30.02.2015 dopiero To sobie poczekasz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Na blank kabuto czekałem pół roku, ale wiedziałem że tak będzie zanim zapłaciłem, taka drobna różnica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Aż sprawdziłem kalendarz...W 2015 luty ma tylko 28...Kiedy więc wypada 30?? BTW pomacałem wszystkie szklaki naszego Ego.Tak wiem że chińskie, ale są zajebiste, łącznie z #2 który dopiero będzie w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi