Tomy Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) Jak w tytule skąd wziąć futro na chrabąszcze?Tylko koledzy bez żartów bo już czuje co chcecie napisać .Temat poważny. Edytowane 15 Grudnia 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Z brzoskwini? Albo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Z brzoskwini? Albo.. albo z bobra i tego się obawiałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 jak kiedys robilem muchy a chcialem takie krotkie wlosie to bralem maszynke do strzyzenia i golilem skore z zajaca, jak chcesz to mam jeszcze dwa wyprawione Zajcefy;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 .. z innych owoców z meszkiem Domyślam się, że to ma być taka warstewka na woblerku, która będzie barierą dla wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Bardziej chodzi o wizualne korzyści zbliżające wobka do realistycznego wyglądu,dla ryb też.Taki futrzak jak spadnie na wodę wygląda zupełnie inaczej niż łysy wobler.Zabiera powietrze.Przy kleniach zwłaszcza dużych może mieć to duże znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) Od tapicera - najprościej. Są tam odpowiednie tkaniny- sztuczne futro. Mam takie i się sprawdziły. Wyciągnąłem z firmy próbki Tak na szybko https://www.tkaniny.net/sztuczne-futro.html. Dajesz lakier na wobka, później walisz ścinki na to, po wyschnięciu wyczesujesz i gotowe . Robota do wkuuurw........nia:) Edytowane 15 Grudnia 2014 przez bigrafi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Strasznie wielkie zdjęcia Musi być bardzo cienki materiał . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Masz większe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 A może kurna coś takiego zastosować http://www.syllunia.pl/2012/12/aksamitne-paznokcie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 no to jest rewelacja, nawet moja zona powiedziala "chyba sama zaloze konto na Dżerku" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Lekko postrzępiony (albo i nie) filc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 młynek do kawy i wiskoza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 @bigrafi brrrr zobaczyłem futro na Twoich chrabąszczach i od razu przypomniało mi się robienie mysiorów, mordęga straszna ps. Twoje prezentują się bardzo ładnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Maska z zająca, przystrzyżona, włoski na lakier. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 A może kurna coś takiego zastosowaćZbyszku, już więcej ręki Ci nie podam na powitanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zbyszku, już więcej ręki Ci nie podam na powitanie .Oj tam oj tam Biedroniowi się podobało . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) Tomy, zainteresuj się technologią flockowania. Nie wiem tylko czy tą strzyżę używaną do tego da się jakoś na klei przyczepić, jbc to może mógłbym się zapytać kolesia bo robi w tym. Edyta: nawet dla modelarzy robią http://agtom.eu/pl/roslinnosc-do-dioram/307091-army-painter-snow-flock.htmlhttp://agtom.eu/pl/roslinnosc-do-dioram/311818-woodland-trawa-h-gold-flock.html Edytowane 15 Grudnia 2014 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Bardziej chodzi o wizualne korzyści zbliżające wobka do realistycznego wyglądu,dla ryb też.Taki futrzak jak spadnie na wodę wygląda zupełnie inaczej niż łysy wobler.Zabiera powietrze.Przy kleniach zwłaszcza dużych może mieć to duże znaczenie Takie futerko prawdopodobnie i tak szybko namoknie, proponuje rozważyć użycie środka tworzącego powłokę hydrofobową - wtedy na pewno będzie "zabierał" ze sobą powietrze. Mam u siebie różne takie środki ale do podłoży mineralnych, wiec tutaj raczej się nie sprawdzą. Zrobię jakieś testy i jak bedzie co pokazac to wrzucę fotki. Fajnie Tomy kombinujesz, ciągle nowe pomysły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Futro musi być rzadkie i przede wszystkim syntetyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Z domowych sposób można jeszcze użyć golarki do ubrań... ...ogolić ciucha w w odpowiednim kolorze, z odpowiedniego materiału i zostaje nam taka posypka: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorhead1983 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 W drzwiach przesuwanych mojej szafy wnękowej, jako amortyzacja, włożony jest, w aluminiową, listwę wąski pasek syntetycznego materiału; z wyglądu i w dotyku może spełniać Twoje oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 W drzwiach przesuwanych mojej szafy wnękowej, jako amortyzacja, włożony jest, w aluminiową, listwę wąski pasek syntetycznego materiału; z wyglądu i w dotyku może spełniać Twoje oczekiwania.O! i to chyba będzie najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Jest taki materiał muchowy w postaci taśmy do robienia kosmatych larw, mam takie muchy ale nie wiem jak się to nazywa, owija się hak i powstaje mega realistyczna gąsienica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorhead1983 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Tomy, jak futro? Zdemolowałeś już szafę w przedpokoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi