kapi81 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) Witam koledzy jako że postanowiłem spróbować w nowym roku tego miodu mam pytanie może ktoś startuje w nowym roku z okolic Olsztyn i ma miejsce ewentualnie możemy jechać moim autem, jeśli ktoś chętny proszę o info Edytowane 27 Grudnia 2014 przez kapi81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Też bym się chętnie wybrał na trocie rok temu byliśmy na rzece Słupia i w sumie nikt nic nie połapał zastanawiałem się nad Drwęcą lecz niestety nic o niej nie wiem może ktoś się podepnie pod temat i coś powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi81 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Tez myślałem nad Drweca polecieć 1 lub 2 stycznia z tego co wyczytałem to trzeba jechać po ujscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Też tak kiedyś wyczytałem a interesuje Cię wyjazd z noclegiem czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi81 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 w sumie to obojętnie mam urlop do 10.01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi81 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Podbijam-nie ma chętnego? Proponuje transport gratis możemy jechać gdziekolwiek aby tylko jechać, 1 dzień lub z noclegiem dla mnie nie ma różnicy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Cześć! Pozwolę sobie podpiąć się do zapytania. Planuję wraz z bratem wypad na Drwęcę (w terminie 2,3,4 lub 5 stycznia- do ustalenia). Jedziemy z Warszawy. Może jest ktoś chętny, żeby się przyłączyć? W razie czego zapraszam do kontaktu. Podróż tańsza, wędkowanie weselsze W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Cześć! Pozwolę sobie podpiąć się do zapytania. Planuję wraz z bratem wypad na Drwęcę (w terminie 2,3,4 lub 5 stycznia- do ustalenia). Jedziemy z Warszawy. Może jest ktoś chętny, żeby się przyłączyć? W razie czego zapraszam do kontaktu. Podróż tańsza, wędkowanie weselsze W.Wojtek może razem w weekend połowimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Piotrek-jedziecie na dzień, dwa? Macie jakieś wolne miejsce? Z chęcią dorzucę się do paliwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi81 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Wojtek może razem w weekend połowimy Ja z miłą chęcia sie dołącze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Piotrek-jedziecie na dzień, dwa? Macie jakieś wolne miejsce? Z chęcią dorzucę się do paliwka Jadę 1 i prawdopodobnie 3 lub 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Pisałbym się na 3 stycznia. Zaraz po Sylwestrze nie wiem czy dam radę. Jedziesz sam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Pisałbym się na 3 stycznia. Zaraz po Sylwestrze nie wiem czy dam radę. Jedziesz sam ? Z Jankiem, więc miejsce będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi