ag53 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Jestem już w domu, woblerek bardzo fajny, postaram się odwdzięczyć po Swiętach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 W nowym roku życzę samych rekordowych okazów i nowych pomysłów na wobki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Jeszcze niedawno impregnowałem w caponie korpusy z wklejonymi oczkami i wyglądało to tak. A teraz impregnuję przed wklejaniem. Porządek musi być 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Pstrążki trzy. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Trzy "kiełbasy" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Ładny komplecik, bardzo udane malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Ładne kiełbiki, takim zadna ryba nie pogardzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 oj,,szperacz,, masz badzo fajne naturalne wabiki,żeby nie powiedzieć z,,jebistete o byś robił co raz lepsze tak życzę tobie choć to wysterczy na kropki moim zdaniem,,, za parę dni chciałem się pochwalić moimi pstrągowymi ale to będzie tylko do uzytku własnego,,myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Pstrążki ciekawe ,nie będą narzekać na brak zainteresowania ze strony ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Zachęcam wszystkich do udziału w konkursie charytatywnym, który znajduje się pod linkiem: http://jerkbait.pl/forum/66-aukcja-charytatywna/?prune_day=100&sort_by=Z-A&sort_key=last_post&topicfilter=all Można m.in. wylicytować dwa moje drewienka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Orange trout 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 I jeszcze takie "pjonteczki" ostatnio popełniłem W głowie mam jeszcze wizję czarnego i brązowego pstrąga, zobaczymy co z tego wyjdzie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Taki set ostatnio zrobiłem na "wpisowe" do klubu spinningowego A teraz "jadę na szmacie" ; efekty za tydzień. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Jak połowią na twoje woblery to "na szmacie "już nie pojedziesz,będzie raczej "ucho prezesa"????.Woblery są fajne także przychylność władz klubu masz w kieszeni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Poszperał bym trochę w "Szperaczowym" pudełku...A jaka praca tych wobków? Rybki już były? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Jak połowią na twoje woblery to "na szmacie "już nie pojedziesz,będzie raczej "ucho prezesa"????.Woblery są fajne także przychylność władz klubu masz w kieszeni. Co mi tam władze, miejscówki od zwykłych członków będę sępił Poszperał bym trochę w "Szperaczowym" pudełku...A jaka praca tych wobków? Rybki już były? To tylko tak wygląda, że dużo strugam, ale na wymiankę zawsze coś się znajdzie Praca umiarkowana w kierunku drobnej, jeszcze nimi wody nie mieszałem.Celuję w takim warciany uniwersał i nocne, letnie wypady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Trzy testowe oklejańce wreszcie gotowe. Jedna tkanina bardzo mocno zmieniła kolor, chociaż zapowiadała się znakomicie A teraz wracam do pędzli 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Są fajne, osobiście podobają Mi się wobki oklejanie tkaniną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Żaden gigant, ale pierwszy tegoroczny i do tego na swojego wobka Jakoś tak nie mogłem się zebrać i ze dwa lata przeleżały oklejone alu; no ale w końcu wziąłem się w garść i popsikałem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Witaj napiszesz lub pokazesz zdjeciowo jak robisz taką łuske na twoich naprawde cudownych woblerach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Zaraz tam cudowne, co najwyżej czarodziejskie Kiedyś łuskę odciskałem w imadle. Wtedy robiłem takiego sandwicha: listewka, kawałek cienkiej panki, alu, tiul, listewka i w imadło.Teraz odciskam w maszynce do makaronu; jest szybciej, prościej i wygodniej.Na kawałku tekturki kładę alu i tiul, dobieram szerokości szczeliny w maszynce i przepuszczam.Jak chcę żeby łuska była wyraźniejsza, to wkładam pod alu kawałek pianki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Odchudzone siódemki 9-10g, myślę że na Wartę będą w sam raz.Stery po weekendzie i do wody 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Już najwyższy czas zacząć przygotowania do kolejnego sezonu - z doświadczenia wiem, że to na pewno nie jest za wcześnie 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Dobrze przygotowany być to podstawa.Tylko od tych przygotowań pudełka czasami pękają. Wobki pikne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi