szperacz76 Opublikowano 19 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Kurcze, ledwie kilka sztuk ustawiłem, a już nieźle podmarzłem.Gdzie ta wiosna ?!? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Pewnie nie Ty jeden zadajesz to pytanie,też czekam aż wiosna nadejdzie i będzie można ruszyć na łowy.Wobki fajne jeszcze będzie okazja na nie połowić z pewnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Bardzo ładnie się prezentują,bolki z pewnością nie będą przepływać obojętnie obok nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Happy family 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Trochę innego klimatu ostatnio załapałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Wow, ten środkowy jest świetny. Zdradzisz jak uzyskałeś taki efekt?Pozostałe też są bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Chyba spray mi się kończył i trochę pochlapało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 11 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher1985 Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Piotruś co tu tak cicho? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Pływające dziesiątki, jak na mnie to już prawdziwe mastodonty 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher1985 Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Jeśli to te o których rozmawialiśmy to jutro jestem????✌???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Sezon na pędzlowanie uważam za otwarty 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Fajny efekt No i pędzel, czyli kwintesencja hendmejdu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Żywiczne oczka dosychają.Sporo z nimi zachodu, ale do akryli pasują jak żadne inne. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher1985 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Brawo Ty???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbo93 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Fajna estetyczna robota ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Baaardzo "ślizka" sprawa 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Fajne woblery. Masz może jakieś filmiki z pracy pstrągowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Przyłączam się do pytania. Niech kolega poszpera za filmikiem tych wobków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Wczoraj z żoną nakręciłem parę ujęć we wannie wieczorkiem ogarnę, zapraszam do oglądania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Wczoraj z żoną nakręciłem parę ujęć we wannie wieczorkiem ogarnę, zapraszam do oglądania Oj nie wiem....brzmi niejednoznacznie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Wczoraj z żoną nakręciłem parę ujęć we wannie wieczorkiem ogarnę, zapraszam do oglądania Byle za dużo piany nie było. No, chyba że z szampana Wieczór zarezerwowany. Igraszki z żoną, wanna... Odważni ludzie na jerku 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 (edytowane) Nie wiem czy tego się spodziewaliście, ale jestem ja, jest żona z aparatem w ręku, jest wanna, więc wszystko zgodnie z opisem Dorzuciłem jeszcze kilku statystów od mokrej roboty Dobra, teraz konkrety; poniżej filmiki z pracą woblerków pstrągowych.Ponieważ "tłiczowanie" jest ostatnio w modzie, to każdym trochę "potłiczowałem"; nie są zrobione pod tym kątem, ale się da Pstrąg 7cm Śliz 8cm (jeden z dwóch kolorów) Kiełb 6,5cm Pstrąg 5,5cm Pstrąg 5,5cm - wersja fat Pstrąg 4,5cm W ostatniego linka trzeba kliknąć, nie mam pojęcia dlaczego ten się nie ładuje jako podgląd; pewnie najmniejszy pstrążek strasznie nieśmiały Edytowane 13 Grudnia 2018 przez woblery z Bielska 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Eee, żonę obiecał, ludzie z czipsami i popcornem zasiedli i co?I to co zwykle. Woblery. Ech, jak zwykle. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Byle za dużo piany nie było. No, chyba że z szampana Wieczór zarezerwowany. Igraszki z żoną, wanna... Odważni ludzie na jerku Eee, żonę obiecał, ludzie z czipsami i popcornem zasiedli i co?I to co zwykle. Woblery. Ech, jak zwykle. Ooooo Janusza przeziębienie puściło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi