szperacz76 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Czyżby to już Święta... :D 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Czerwiec już tuż, tuż - sandaczówki czas zacząć 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Strzebelki i pstrążki z ostatniego pędzlowania 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Ładnie to sobie wypędzlowaleś, zarówno pstrążki jak i strzebelki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher1985 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 SIEMA jakie wielkości stworzyłeś. pozdrawiwm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Ślizy z nutką brązową nutką 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Frische fische, czyli menu na targi w Poznaniu in progress 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Piotrze, serdeczne dzięki za Twoje boleniówki, nasze srebrne torpedy będą zabijać się w pogoni za nimi.Piękna robota, ktoś się ucieszy, jeszcze raz dziękuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Painting time 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Będą ładne boleniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enio Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Trafił się fajny Zanderek 77cm na woblerek od kolegi. Polecam! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Woblery na żywo jeszcze smakowitsze niż na fotkach . Pozdrawiam i do zobaczenia przy następnej okazji . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 24 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Im dłużej się im przyglądam, tym bardziej mi się podobają 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Trochę kleniowego drobiazgu.Dawno nic w tym rozmiarze nie robiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 I gotowe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 2 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Kiełbie 7,5 cm pływaki z ostatniego wypustu.Aż sam przyznam, że jestem zadowolony Chociaż już widzę coś do ulepszenia 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 9 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Patrzę na te malowane, tegoroczne pstrążki i tak się zastanawiam, czy mój "styl malarski" ewoluuje, czy już raczej się utrwala?Czy kojarzy się z jakimś innym twórcą, czy ma już raczej charakter indywidualny? ? 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Super wobki kolego czyżbyś te malowania robił gąbką ? i jak docinasz rowek na ster skoro wobek już cały pomalowany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 10 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Używam tylko kilku zwykłych pędzelków, a rowek na ster nacinam po pomalowaniu brzeszczotem do metalu bez żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Używam tylko kilku zwykłych pędzelków, a rowek na ster nacinam po pomalowaniu brzeszczotem do metalu bez żadnych problemów. no powiem ci że pędzelkiem tak pomalować trzeba umieć, dzięki za info postaram się zrobić twoją metodą Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 14 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Witam,,muszę przyznać ze fantastyczne robisz te pstrągowe naturalne,strzebelki liga mistrzów i w pudełku uklejowe zaczepiste,,podobnie kiedyś malowałem pstrągowe już nie robię bo mam ich sporo a nie sprzedaje woblerów,,działam teraz z jerkami łamanymi,,malowanie wychodzi ci extra,,może pomyśl np.o różance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 16 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 W tym roku po raz pierwszy wymalowałem żarówki Może na kolejny sezon spróbuję tarłowe strzebelki? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 23 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Ktoś powie, że to zwykłe listewki.A ja tutaj widzę czyjeś życiówki, emocje i adrenalinę 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 2 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Taki zestaw moich woblerów będzie można wylicytować na zbliżających się zawodach "Reska Troć 2022"Także gdyby ktoś był akurat w pobliżu, to serdecznie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mishka Opublikowano 2 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Cześć Piotr.A masz coś więcej gotowe?Urwałem niestety tą jasną strzebelkę od Ciebie i chętnie uzupełniłbym stan:-)PozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi