Okonhel Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Ciekawe czym się kierują producenci opisując serię GS. Mam Frysky 230 do 28 gr i można nim łowić dorsze na pilkery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 2 sezony bez spadu ryby??? To tak się da??? Chyba czas zwiększyć częstotliwość łowienia w realu a nie w internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lacroix812 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Jestem na rybach minimum 2 razy w tygodniu, ale jakoś nie przypominam sobie żeby z tej wędki mi cokolwiek ,,spadło". Owszem zdarza się, że ryby nie wycholuje. Lecz jest to spowodowane przetarciem plecionki lub wytrzymałością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lacroix812 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Na dowód tego mogę zaświadczyć ostatnim wypadem na sandacze i krótkim artykułem udostępnionym przez firmę Dragon: http://www.firmadragon.pl/index.php/czytelnia/wasze-historie-i-testy/2027-guide-select-tiger-na-sandaczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catch&Release Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 (edytowane) Na dowód tego mogę zaświadczyć ostatnim wypadem na sandacze i krótkim artykułem udostępnionym przez firmę Dragon: http://www.firmadragon.pl/index.php/czytelnia/wasze-historie-i-testy/2027-guide-select-tiger-na-sandacza g Fajnie ze opisali Twój artykuł ale nie chodzi mi o to czy wędka nada sie do sandaczy bo wiadomo ze pod sandacza potrzebne jest wędzisko o innej charakterystyce jakiej to chyba wszyscy wiemy Niestety szczupaki to gatunek który wymaga innego kija ja akurat pytałem o model GS Fanatic 7-28 g czy nie bedzie za sztywny pod esoxy zeby amortyzował nagłe odjazdy rybek "wybaczał błędy". Edytowane 18 Grudnia 2014 przez Catch&Release Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi