pitt Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 czy ktos z was zna sposob na solidne zafarbowanie pior strusich? za wskazowki, z wlasnego doswiadczenia, bede bardzo wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Pitt, Popros Kube by podal ci namiary do Krzyska z Ire, bedzie wiedzial o ktorego chodzi, farbowanie ma opanowane jak malo kto Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Możesz użyć farb fryzjerskich np. Matrix. Konieczne farbowanie na zimno bez podgrzewania w klimazonie, suszarce. Każdy zakład fryzjerski na miejscu udzieli Ci takiej instrukcji. Chodzi o to by nie osłabić stosin piór poprzez wpływ temperatury. Czas trzymania nałożonej farby jak i potrzebny oxydant mogę podać jutro po konsultacji z pracownicą. Efekt trwały z czasem podatny na delikatne osłabienie koloru, to raczej norma u wszystkich firm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Sorrki że się wpraszam do tematu. Czy tym samym sposobem można farbować sierść królika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Trzeba by królika posadzić na fotel i sprawdzić... Na moje oko tak, chyba, że rasowy z niego Skinhead. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 dzieki andrzej, a teraz pytanie dotyczace kolorow tych farb: jakie sa dostepne a powiem, ze interesuja mnie malo naturalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Farby, kolor, każda firma ma inne. W sumie to przenikają się wzajemnie odcieniami. Panie decydują co jest TOP, ewentualnie moda. Tu masz link do palety Matrix: http://www.hairstore.pl/matrix-socolorbeauty-farba-do-wlosow-koloryzacja-trwala-90ml-p1675.html Inne firmy mają swoje - Allwaves: http://www.colorstyl.fott.pl/pr,128,allwaves-paleta-kolorow,sklep,koloryzacja,allwaves.html Goldwell: http://www.palety-farb-do-wlosow.pl/palety/paleta-goldwell-topchic/ Proponuję miejscowy zakład i pogadaj z koloryzatorką. Dwa w marketach masz spory wybór farb oczo....nych. Kupujesz cały set, razem z oxydantem. Wszystko jest opisane. Farby mocno łapią kolor, natomiast są agresywne dla włosów. Działa to odwrotnie w przypadku farb profi. Przy futerkach raczej nie będziemy robić problemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHELEK Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Witam to jeszcze podpowiedź mała gdzie można kapki do farbowania kupić czy te z Allegro się nadają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 W każdym sklepie z muchowymi materiałami kupisz i kapki i pióra luzem juz farbowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 20 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 Ktoś ma jakieś doświadczenia z farbowaniem sierści? Chodzi konkretnie o sierść/skórę sarny. Mam taki sprawdzony kolor który dawno temu zrobiłem i wypadałoby to powtórzyć gdyż zapasy się praktycznie skończyły. Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 20 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 Arek Farba do włosów z drogerii.Znam takiego jednego fryzjera musztarda który miał całą skórę z sarny zrobiona chyba na 20 kilka kolorów Wszystko resztkami farby po klientkach Te "trwały kolor" trzymały naprawdę dobrze Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 25 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2024 A ja go nie znam. Podobnie jak efektów z farb z drogerii. Mam ryzykować? Próbować? „Farbę” mam sprawdzoną, techniki produkcji nie za bardzo pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi