Skocz do zawartości
  • 0

Zlot na 10-lecie jerkbaita 7-14 czerwca 2015 roku

milupa

Pytanie

Witam,

Z okazji obchodów 10-lecia Jerkbait.pl które będzie wypadało w 2015 roku, planujemy zorganizować zagraniczny zlot wędkarski dla użytkowników naszego portalu.

Chcielibyśmy zaproponować wyjazd do Szwecji dla grupy 28 osób w terminie 07-14.06.2015 organizowany wspólnie z Eventur Fishing na szkierową klasykę czyli Gamleby.

Poniżej przedstawiam informacje od Maćka Rogowieckiego z Eventur Fishing:

Miejsce pewne, bardzo rybne i z poważnym gospodarzem. Zatoka Gamleby to jedno wielkie tarlisko szczupaków z okolic archipelagu Vastervik. Zarówno my osobiście jak i wielu naszych klientów odnosi tam duże sukcesy jeśli chodzi o szczupaki i bardzo grube okonie (sandacz jest ale śladowo). Gamleby było bardzo popularne 10-15 lat temu wśród polskich wędkarzy, ale od co najmniej 6-7 lat jest tam spokój i mała presja (z tego powodu, iż w Szwecji pojawiło się wiele nowych ofert i ludzie „rozlegli” się na innych łowiskach). Ryb jest bardzo dużo i to grubych. Nasze grupy (co roku wysyłamy 5-6 ekip, nie więcej) regularnie łowią ryby ponad 100 cm, a dość często większe niż 110 cm.

Na miejscu mogę zagwarantować 14 dobrych łodzi, z czego 12 sztuk będzie z silnikami 15 KM, a 1 sztuka na dziś dzień z silnikami 25 KM i jedna sztuka z silnikiem 10 KM. Ale być może uda się załatwić wszystkie 15 KM – musiałbym popracować nad tym trochę jeszcze. Część łodzi będzie także z GPS/ploterem, ale nie wszystkie na pewno. Echosondy trzeba wziąć swoje.

Zakwaterowanie nad brzegiem zatoki, 7-domków 4-osobowych. Wszystkie domki z kuchnią/łazienką. W większości domków będą po 2 sypialnie 2-osobowe, ale niektóre domki mają 1 sypialnię 4-osobową (przy tak dużej grupie po prostu nie położymy wszystkich w jednakowych domkach). Wszystkie jednak domki są OK – bez luksusów, ale na ryby jak najbardziej. Odległość od wody od 100 do 300 m w zależności od domku (są rozlokowane na dużym terenie ośrodka, ale blisko siebie dość, nie trzeba jeździć autem).

Przybliżony koszt imprezy to 1440 PLN za osobę za 7 dni pobytu + bilet promowy.

Osoby zainteresowane udziałem w tej imprezie proszę aby zgłaszały się do mnie na priv ( jako że jest to samochodowy wyjazd, preferowane będą zgłoszenia od pełnych czwórek samochodowych ).

P.S. W związku z ograniczoną ilością miejsc, nie wszyscy chętni się załapią ale spokojnie planujemy jeszcze inne imprezy związane z obchodami 10- lecia :)

• Like 13

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Panowie proszę o wpisanie mnie na listę rezerwowa. Szczegóły będę znał po nowym roku. Z mojej strony mogę zaproponować land rovera freelandera i powiedzmy 3 wolne miejsca....

Jeżeli dostane wolne w pracy +błogosławieństwo żony jestem chętny. Szczegoly po nowym roku ale miejsce w rezerwowym składzie chce mieć :D

W przyczepce? Podobno ty sie sam ledwo mieścisz do tej puszki :)

• 0

J

Panowie proszę o wpisanie mnie na listę rezerwowa. Szczegóły będę znał po nowym roku. Z mojej strony mogę zaproponować land rovera freelandera i powiedzmy 3 wolne miejsca....
Jeżeli dostane wolne w pracy +błogosławieństwo żony jestem chętny. Szczegoly po nowym roku ale miejsce w rezerwowym składzie chce mieć :D

Ja już wniosek mam podpisany i teraz tylko sprzęt odpowiedni dokompletować i byle by do czerwca.:D

• Like 5

• 0

No, to połowimy  :lol:

• Like 2

• 0

Tomku, czy można ewentualnie podpiąć się do Ciebie do auta?

• Like 1

• 0

Piękna inicjatywa. Gdyby nie to że urlop na taką okoliczność to ja mógłbym gdzieś tak na 2-3 tygodnie przed wyjazdem a nie teraz

(wiem że to całkiem inaczej niż w innych firmach gdzie im wcześniej tym lepiej) to kombi byłoby do dyspozycji.

I mam jasność :unsure: . Dzisiaj się dowiedziałem że kolega idzie 06.01 do szpitala na onkologię na operacje (On też się dzisiaj dowiedział) i nie wiadomo kiedy wróci do pracy :( i ja go zastępuję :wacko: . Nie dość że mgliste plany zlotu JB szlag trafił to prawie na 100% szlag mi trafił Wietnam w lutym :( .

• 0

Przedstawiam listę osób które zgłosiły swoją gotowość wyjazdu, jak widać mamy przekrój wszystkich pokoleń od początkujących po starych wyjadaczy.

Jedna osoba zgłosiła chęć lotu samolotem, reszta samochód ( teraz pozostanie skompletowanie 4 wyjazdowych, chyba że ktoś woli jechać we 2 wtedy oczywiście więcej wyniesie transport).

Poproszę wszystkie wymienione osoby o przysłanie do mnie na priv swoich danych oraz adresów mailowych, będzie to potrzebne do przygotowania dokumentów przez Eventur.

1. Remek

2. milupa

3. Friko 

4. bartolo

5. Pitt

6. Baca

7. Jbk - Samolot

8. Talon

9. Hasior

10. Lady_Gaga

11. bolenjanusz 

12. Psd27

13. Sergiusz Kasprzyk

14. woblerwz

15. Pablom

16. bartsiedlce

17. Godski

18. Ictus

19. Popper

20. Sebo0707

21. mirat

22. Łysy80

23. robbox4

24. fish28

25. Platynowłosy- Samolot

26. Waldi- Samolot

27. SzymusS

28. Karolcia

------- Lista rezerwowa ---------------

29. Tomasz eS

30. Maciejowaty

31. Kaczor

32. elmo

33. januszz

34. borys1

35. olek520

36. Hubertus

• Like 3

• 0
[ cut]

25. Platynowłosy

26. Waldi

[cut ]

Milupa,

Przesuń proszę mnie i Platynowłosego na lot samolotem. Ten sposób podróży do Szwecji mamy już rozpracowany.

Zlot jest w okolicy Gamleby. Najbliższe lotnisko dla Wizzaira to Sztokholm Skavsta.

Lot Warszawa - Skavsta,  7 czerwca o godz. 11.10, przylot 12.50

Lot Skavsta - Warszawa, 14 czerwca o godz. 13.20, przylot 14.55

Mam zniżkę na bilety, więc kilka chętnych osób też może skorzystac.

Pozostaje tylko logistyka związana z transportem z lotniska na łowisko i z powrotem, ale to już kwestia techniczna.

Pozdrawiam,

Waldi

• 0

Przedstawiam listę osób które zgłosiły swoją gotowość wyjazdu, jak widać mamy przekrój wszystkich pokoleń od początkujących po starych wyjadaczy.

Jedna osoba zgłosiła chęć lotu samolotem, reszta samochód ( teraz pozostanie skompletowanie 4 wyjazdowych, chyba że ktoś woli jechać we 2 wtedy oczywiście więcej wyniesie transport).

Poproszę wszystkie wymienione osoby o przysłanie do mnie na priv swoich danych oraz adresów mailowych, będzie to potrzebne do przygotowania dokumentów przez Eventur.

1. Remek

2. milupa

3. Friko 

4. bartolo

5. Pitt

6. Baca - Samolot

7. Jbk - Samolot

8. Talon

9. Hasior

10. Lady_Gaga

11. bolenjanusz 

12. Psd27

13. Sergiusz Kasprzyk

14. woblerwz

15. Pablom

16. bartsiedlce

17. Godski

18. Ictus

19. Popper

20. Sebo0707

21. mirat

22. Łysy80

23. robbox4

24. fish28

25. Platynowłosy- Samolot

26. Waldi- Samolot

27. SzymusS

28. Karolcia

Prośba aby zaznaczone osoby podesłały mi dane o które prosiłem.

Rozmawiałem dziś z Maćkiem i do 10.01 będę rozsyłał do wszystkich dokumenty :)

• Like 1