Igor Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Koledzy i Koleżanki,Czy ktoś ktoś z Was łowił nad Wisłą w okolicy miejscowości Ostrówek (w górę rzeki od Góry Kalwarii). Poszukuję wszelkich informacji . Z kolegą chcemy tam poszukać wąsatego. Ja byłem tam trzy tygodnie temu, ale woda była jeszcze bardzo wysoka i nie było nikogo, kogo można by spytać o wyniki. Z gór dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Dla uszczegółowienia, chodzi mi o Ostrówek przy ujściu Pilicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brati Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 A jaki jest stosunek kolegów do C&R? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Oczywisty w pełni przez nas stosowany. Nie popieramy innego zachowania. A przy okazji dla lepszego wyrażenia naszego stosunku, w czerwcu łowiliśmy na szkierach św. Anny. Tym czym możemy się pochwalić to szczupaki 103, 105 i 107 cm, ten ostatni 11,5 kg. Wszystkie te jak i inne oczywiście wróciły do wody. Szkoda tylko, że tak daleko trzeba szukać pięknych ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brati Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Jak bedziecie wybierać sie w tamte rejony, dajcie znać. Zwoduję łódz i pokaze Wam kilka miejscówek. Publicznie na forum nie będę opisywał gdzie i jakie to miejsca z wiadomych powodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Wielkie dzięki. odezwę się niebawem. pzdr Igor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi