arturo1201 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Rekordy krajowe unieważnione przez Komisję Rekordowych Połowych "WW"- informacja podana w najnowszym wydaniu Wiadomości Wędkarskich- Unieważniony- PŁOĆ 2.20kg- aktualny rekord 1.57kg- Unieważniony- SANDACZ 15.60 kg- aktualny rekord 14.20kg- Unieważniony- SZCZUPAK 24,10 kg- aktualny rekord 20.80kg- Unieważniony- TROĆ WĘDROWNA 14,70kg- aktualny rekord 14.60kg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Jak dla mnie jedyne słuszne rekordy są w długości ryby, nigdy w życiu nie zważyłem ryby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 http://jerkbait.pl/topic/1406-rekord-polski-dyskusja-o-drapieznikach-wyjatkowych-rozmiarow/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1201 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Traktujcie to jako ciekawostkę Bo chyba nie ma wędkarza w Polsce co by na ten temat nie dyskutował.... nawet na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M60 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Traktujcie to jako ciekawostkę Bo chyba nie ma wędkarza w Polsce co by na ten temat nie dyskutował.... nawet na tym forum No właśnie ! Nie takie rekordy padały za czasów towarzyszy!!!!! Wychowałem się, a raczej patrzyłem z zazdrościął na te ichnie foty z tymi rekordami , ale z czasem zrozumiałem że to jakieś stare kino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz.w Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Obniżają poprzeczkę do realnej rzeczywistości i tak nie do pobicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi81 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Dlaczego kolego nie do pobicia w tamtym roku na jeziorze gdzie łowie robili odłowy i wpadł sandacz ponad 14 kg, oczywiście pływa dalej tak więc rybka jest tylko ja teraz złapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi81 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Dlaczego kolego nie do pobicia w tamtym roku na jeziorze gdzie łowie robili odłowy i wpadł sandacz ponad 14 kg, oczywiście pływa dalej tak więc rybka jest tylko ja teraz złowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi