grzybek38 Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Panowie , jak poziom wody na małym zbiorniku ??Nie wiem jak woda, ale sum podobno już ruszył z płycizn w kierunku mostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 (edytowane) Panowie , jak poziom wody na małym zbiorniku ??Miejscami sięgał w niedzielę 50 cm. Jutro znowu pływam, więc zdam relację. Edytowane 8 Lipca 2015 przez Werem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Nikt nic nie łowi na Siemianówce, czy nikt już nie jeździ.??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 byliśmy na weekend za sumkiem i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 (edytowane) Ja wczoraj pływałem cały dzień, i tylko jedno pobicie przez 12 godzin. Edytowane 25 Września 2015 przez Werem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 W ostatni weekend Policja zoorganizowała na zalewie akcję kontroli pojazdów pod kątem mięsiarzy :DPrzeszukiwali wszystkie samochody wyjeżdżające z zalewu :DAkcja godna podziwu i pochwały 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaex Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Bardzo dobrze! Mam nadzieję, że odnieśli sukces i zachęci ich to do powtórki. Oby jak najczęściej. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Myślę że zrobili to dlatego, że nasilił się proceder wynoszenia z zalewu przez pseudowędkarzy sztuk niewymiarowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Z tego co wiem, to kilka mandatów zostało wystawionych za nieprzepisową ilość zabranych ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Mało wody w zbiorniku i dużo osób łowi na zalewie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Nie wiecie, czy okonie się ruszyły w końcu.? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Ruszyły i to jakie 30cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek38 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Powiedzcie co ze szczupaczkiem, bo straciłem nadzieję i już dawno mnie tam nie było, a ciągnie mnie niemiłosiernie tylko boję się, że znów bez efektów (bez pamiątkowych zdjęć dla żony), tak jak przez ostatnie kilka wypadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 CoPowiedzcie co ze szczupaczkiem, bo straciłem nadzieję i już dawno mnie tam nie było, a ciągnie mnie niemiłosiernie tylko boję się, że znów bez efektów (bez pamiątkowych zdjęć dla żony), tak jak przez ostatnie kilka wypadów.Szczupaka nadal trzeba szukać na plytszych wodach, tam się gromadzi w dzień a dopiero po poludniu schodzi głębiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz32 Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Cztery godziny biczowania wody na łódce z zerowym skutkiem, wędkarzy sporo ale dzisiaj ryba nie aktywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Cztery godziny biczowania wody na łódce z zerowym skutkiem, wędkarzy sporo ale dzisiaj ryba nie aktywnaGdzie pływałeś.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Cztery godziny biczowania wody na łódce z zerowym skutkiem, wędkarzy sporo ale dzisiaj ryba nie aktywnaTo gdzie ty pływałeś .Ja w sobotę od 6.30 do 12 z synem szczupaki 59cm .58 cm i około 40 krótkich .Dużo brań i sporo ryb spadło niestety rozmiarowo małe ale była zabawa.A,i jeszcze okoń 34cm, i dwa mniejsze ok 25 i 20 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz32 Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Gdzie pływałeś.?W miejscowosci bachury w tej zatoce, gratuluje wyników a więc szczupak wczoraj był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Cieszy to, że po zlikwidowaniu siatek w tym roku, jest bardzo dużo szczupaków krótkich, co rokuje bardzo dobrze na przyszłość.W zeszłym roku, miałem bardzo marne wyniki, a ten rok obfituje bardzo częstymi połowami.I oby Policja w końcu zajęła się mięsiarzami, którzy są patologią tej wody. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Duże znaczenie też ma niski stan wody na zalewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziki1916 Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Patologia Polskich Wod jest PZW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Patologia Polskich Wod jest PZWDokładnie. Nie wiem jak długo Siemianówka się utrzyma bez sieci, bo dochodzą już plotki, że PZW Białystok wróci do odłowów sieciowych w przyszłym roku. Tak prawdę mówiąc, to nie wiem czy to nie była zagrywka celowa, aby uspokoić wędkarzy, a po roku przerwy, mieć więcej odłowionych ryb... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 To gdzie ty pływałeś .Ja w sobotę od 6.30 do 12 z synem szczupaki 59cm .58 cm i około 40 krótkich .Dużo brań i sporo ryb spadło niestety rozmiarowo małe ale była zabawa.A,i jeszcze okoń 34cm, i dwa mniejsze ok 25 i 20 cm.I jak można powiedzieć że w tej wodzie nie ma szczupaków. Trzeba wiedzieć co gdzie i jak. Taki wynik ilościowy(nawet z taką rozmiarówką) na większości wód w Polsce jest jak film sci-fi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Dopóki nie będzie częstych kontroli i konkretnych mandatów dopóty na Siemianówke ludzie bedą jeździć nie na ryby, a po ryby- żeby zapchać zamrażarki swoje, rodziny, znajomych... To co tam się wyprawia w chwili obecnej to po prostu SAJGON!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) Dopóki nie będzie częstych kontroli i konkretnych mandatów dopóty na Siemianówke ludzie bedą jeździć nie na ryby, a po ryby- żeby zapchać zamrażarki swoje, rodziny, znajomych... To co tam się wyprawia w chwili obecnej to po prostu SAJGON!!!!!!!!Nie tylko na tej wodzie. Na każdej innej też jest to samo. Edytowane 18 Października 2015 przez Majo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi