czocho Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Powrócili 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deha Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Dużo lodu jest w porcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Chcesz porzucać spinnem czy z pod lodu połowić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deha Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 (edytowane) Na lód to jeszcze nie wybieram . Chciałbym porzucać spinem. Edytowane 19 Grudnia 2016 przez Deha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deha Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Napiszcie proszę jak wygląda sytuacja z lodem, popadało trochę, jest w miarę ciepło?Trochę za daleko jechać z Białego żeby zobaczyć że nie da się porzucać z portu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Nie wiem jak dzisiaj ale wczoraj zalew był skuty lodem 2-3 cm. Myślę że nic się nie zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deha Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Nie wiem jak dzisiaj ale wczoraj zalew był skuty lodem 2-3 cm. Myślę że nic się nie zmieniłoDzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Nie wiem jak dzisiaj ale wczoraj zalew był skuty lodem 2-3 cm. Myślę że nic się nie zmieniłoJurek wiercisz już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Kamil, aż takim wariatem do końca nie jestem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Oj tam...oj tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Podobno w sobotę byli desperaci z wiertłami i połowili okoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 (edytowane) Podobno w sobotę byli desperaci z wiertłami i połowili okoni Wierteł używali na kilku centymetrowym lodzie ??? Edytowane 21 Grudnia 2016 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 (edytowane) I te kilka to raczej bliżej trzech niż pięciu... Tej wiosny płynęliśmy ze znajomym po parkowej Narwi w górę rzeki w poszukiwaniu jazia. Około ósmej mijaliśmy fajną zatoczkę...na resztkach lodu siedziało dwóch amatorów okoni. Gdy wracaliśmy po kilku godzinach, nie było ani amatorów, ani lodu, jedynie jakieś drewniane drzwi ni to unoszące się na wodzie, ni to leżące na pozostałościach tafli Edytowane 21 Grudnia 2016 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 z niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deha Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Witajcie w Nowym Roku. Wszystkiego Najlepszego, Pięknych Ryb i ekstytujacych holi!!! Może podrzucicie nowsze wiadomości, troche za daleko mam żeby jechać. Zresztą czasu nie za wiele. Pogoda tak dziwna, że nie wiem czego się spodziewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Darek, a co chcesz wiedzieć dokładnie.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deha Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Darek, a co chcesz wiedzieć dokładnie.?Czy jest jeszcze lód?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zatoka i port skuty lodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deha Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zatoka i port skuty lodemDzięki. Gruby ten lód? Zapowiadają piękny mróz. Będzie ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelburczynski Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Witam, Panowie podpowiedzcie jak dużo lodu i czy na całości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Nie wiem jak gruby, bo nie wiercilem. Lodu nie ma na całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 No to teraz trochę lodu przybędzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Ja w niedzielę ruszam na pierwsze odwierty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 W zimę wolę posiedzieć w domu niż na rybach ale wszystkim innym życzę udanych połowów:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) Lód ma grubość od 7 cm do 12 cm. Dzisiaj zrobiłem rekonesans z odwiertami. Około 10 twardych facetów siedziało i łowiło.Jutro wiercę i odpoczywam.Pozdrawiam Edytowane 6 Stycznia 2017 przez Werem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi