czocho Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Jeszcze nie....ale mam inną "zajebista" wiadomość....powrót trola od maja 2018 przyklepane jednym głosem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) to jeszcze sezon się posiedzi na stacjonarce później zobaczymy to w 2018 strach pontonem będzie pomykać Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez wisniowy21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Obawiam się , że kolejnego operatu z trolem Siemianówka juz nie wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 niestety jeszcze jakiś czas tylko pojedyncze osobniki będą przestrzegały C&R na siemionce chociaż nie mam nic przeciwko żeby zabrać raz na jakiś czas wymiarową rybkę bo napewno będzie lepiej smakowała jak ta ze sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_s Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 A miałem nadzieję że idzie ku lepszemu... W kasie PZW zaczyna brakować na wypłaty więc trzeba kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Jeszcze nie....ale mam inną "zajebista" wiadomość....powrót trola od maja 2018 przyklepane jednym głosem!!! Jestem w szoku. Szkoda moich nerwów na tak głupią decyzję... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkonrad Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) Jestem w szoku. Szkoda moich nerwów na tak głupią decyzję...Ale jak się nie denerwować? wkur....?Jakbym dostał sztachetą w plecy. Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez kkonrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Jestem w szoku. Szkoda moich nerwów na tak głupią decyzję...Niestety ...ja też miałem nadzieję, że zakaz się utrzyma.Widocznie mięsiarskie lobby w zarządzie i delegacjach działało prężnie Wiem od kumpla, który brał udział w głosowaniu, że kilka osób bojąc się o "reputacje" wtrzymało sie od głosu chociaz zakulisowo byli za utrzymaniem zakazu finalnie dali ciała i trol został przepchnięty...42 do 41 głosów . Nie została sprecyzowana kwota dopłaty ale to na pewno przedział 200-500 zł.....podsumowując...znowu bajoro dostanie po dupie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 To nie tylko troling .Listopad Grudzien 2016 stacjonarnie Siemionka też dostała po dupie bo 40% wędkarzy bierze jak leci co się złapie do wora, drugie 40% przestrzega limitów a 20%wypuszcza 100%złowionych ryb. ''SPECE''od trolingu przestawili się na żywca.Ale brak trola i siatek zrobił swoje.Troszkę ryby było więcej co widać było na jesieni, ale pare fajnych mamusiek pojechało w bagażnikach do Białegostoku Hajnówki Siedlec i nie tylko. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Andrzej Dobrze prawi niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 a 20%wypuszcza 100%złowionych ryb.Andrzeju albo łowimy na innych Siemianówkach albo pomyliłeś te 20 % z 2 % pzdr 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 my jeździmy we 3 ty 4 on 5 więc już mamy prawie 10 % 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkonrad Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Czy jest taka możliwość, że ta decyzja nie wejdzie w życie, bądz zostanie zmieniona? Przyznam, że czuje się wydymany, całe te wypuszczanie ryb na siemionce wyjdzie nadaremne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Decyzja zapadła...wchodzi w życie od maja 2018 roku...troll bedzie dozwolony przez okres najbliższego operatu...tak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkonrad Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Decyzja zapadła....wchodzi w życie 1 maja 2017 roku....zabieram wszystko z tego zbiornika aż do zmiany zarządcy.... przepraszam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zmień forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 "Przyjęto Uchwałę Zjazdową, w której z dniem 31.12.2017r uchyla się zapis uchwały Zjazdowej XXX Okręgowego Zjazdu Delegatów w części dotyczącej zakazu trollingu na wodach udostępnionych do wędkowania ze sprzętu pływającego. Wprowadza się możliwość stosowania metody trollingowej na w/w wodach użytkowanych przez Okręg PZW w Białymstoku z dniem 01.01.2018r. Upoważnia się Zarząd Okręgu do opracowania Regulaminu. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 W praktyce wychodzi 01.05.2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Delegaci z Kół podjęli taką decyzję jako najwyższa władza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Nich łowią, choćby i dynamitem. Siemianówka zabija Narew i jako taka powinna być doszczętnie unicestwiona. Gdy nie będzie ryb, łatwiej będzie się z tą koniecznością pogodzić........ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 (edytowane) hmmmm a więc łowienie stacjonarne za sumem na siemionce od 2018 roku straci w ogóle sens Pozostaje mieć tylko nadzieję, że uda się jakiegoś nieodpowiedzialnego trollowca wyrwać z łódki o tyle poprawi mi się humor Edytowane 12 Kwietnia 2017 przez wisniowy21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Wybiera się ktoś 1 maja połowić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franek88 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Nie ma sensu łódek będzie więcej niż ryb w wodzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkonrad Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 (edytowane) Wybiera się ktoś 1 maja połowić?oczywiście 1 , 2 ,3 maj....... Edytowane 28 Kwietnia 2017 przez kkonrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Ja 30tego i 1go bede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi