czocho Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Ja również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Oooooo... to zajebiscie ! ;D w niedziele bede po nocce, ale przed nocka.. tzkze na wodzie kolo 13 sie pojawimy. W poniedziałek pewnie wcześniej. Ty Kamil o której będziesz i z kim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 pewnie wpadniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 (edytowane) Oooooo... to zajebiscie ! ;D w niedziele bede po nocce, ale przed nocka.. tzkze na wodzie kolo 13 sie pojawimy. W poniedziałek pewnie wcześniej. Ty Kamil o której będziesz i z kim ?Lecę na wodę prosto z wesela z pewnym koleżką będę od soboty 8 rano na nogach, także ostro będzie ty sam czy z ekipą? Edytowane 28 Kwietnia 2017 przez czocho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Powiedzmy, ze ekipa ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 No to patrzę, że towarzystwo będzie dopisywać. Nie zostało nic innego jak tylko się zameldować na wodzie, już w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 (edytowane) i ja się wybieram tyle że z żywcem raczej w poniedziałek bo ma być ładniejsza pogoda ale bardziej silnik i twardą podłogę testować Edytowane 29 Kwietnia 2017 przez wisniowy21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek* Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 (edytowane) ktoś prawdę napisał, że łódek będzie wiecej niż szczupaków, większość białostoczaków, kolegów z bielska psioczy, że Siemianówka zepsuła im Narew a pierwsi się pchają ... niech im będzie woda otwartą. Wszyscy no killwcy ,, cha cha cha " a jak zwykle padnie kilkanaście b.ładnych nie ukrytych po zimowym sezonie ryb. Własnie 1,2,3 a później znów martwica i znów zacznie się psioczenie.Tyle w moim wpisie; poprzednie sezony zakończyłem 30 września szkoda patrzeć na no killowców jak biją w łeb ...Z innej strony wszystko jest dla ludzi ale z głową panowie wędkarze ... Edytowane 29 Kwietnia 2017 przez Mirek* 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Kamil szacun! Prosto z wesela i na rybki trzymam kciuki, zobaczymy co jutro ja poradzę - także po weselu.... połamania i daj znać co i jak... pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_mich_ Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 No jak tam Panowie wyniki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Kamil szacun! Prosto z wesela i na rybki trzymam kciuki, zobaczymy co jutro ja poradzę - także po weselu.... połamania i daj znać co i jak... pzdr. Kamil dzisiaj sobie radzi bardzo dobrze...., normalnie fenomen hahaha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 No jak tam Panowie wyniki ? U mnie nic, bez brania. Jutro kolejny wyjazd, może coś skubnie. Nie ma spiny, bo to tylko hobby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_mich_ Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 A już myślałem że tylko u mnie taka kiszka ????jedno jedyne branie i pod 70 ... ale widziałem przynajmniej 2 godne rybki ????chwalić się Panowie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Kamil dzisiaj sobie radzi bardzo dobrze...., normalnie fenomen hahahaJurek na szczęscie już zjechałem na baze....z przygodami i kolejna pożegnalno-szuwarową imprezą....wariaty na Łuce mogą pic nawet 2-3 tygodnie także szybko trza spierr...... zapraszam jutro po filety pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkonrad Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 wczoraj 2szt. 61 ,51 cm , macie jakiś sprawdzony namiar na serwis silników zaburtowych w okolicy ewentualnie w województwie?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deha Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 wczoraj 2szt. 61 ,51 cm , macie jakiś sprawdzony namiar na serwis silników zaburtowych w okolicy ewentualnie w województwie??Wreszcie jakieś dobre wieści Wczoraj byłem w porcie i wszyscy narzekali, że słabiutko, z kolegą trochę porzucaliśmy gumami. I tylko porzucaliśmy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkonrad Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Hehe jakie dobre bylo nas 3-ech caly dzien- tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 wczoraj 2szt. 61 ,51 cm , macie jakiś sprawdzony namiar na serwis silników zaburtowych w okolicy ewentualnie w województwie??Mi serwisowal gosc z Przytulanki k. Moniek - szczerze polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deha Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Hehe jakie dobre bylo nas 3-ech caly dzien- tragedia Szukam jakichś pozytywów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkonrad Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Beton jakies namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkonrad Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 nieaktualne silnik naprawia się w Hajnówce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 U kogo naprawiasz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Dzisiaj pływanie od rana. W końcu udało się coś wyłuskać, przez długi weekend majowy.Ogólnie jest kijowo, ale mierzi mnie coś, co mnie zaskoczyło. Pływanie w trolu, tak bez patrzenia na innych...Aha.! Wpadł szczupły.! Prawie 70 cm, bez kilku milimetrów. Wrócił do wody, gdzie jego miejsce.Pozdrawiam wszystkich łowiących na Siemce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszczynski.bp Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 My też byliśmy 30.04 i 03.05. W niedzielę jeden szczupak ok 40 cm, we środę bez kontaktu. Rybaki i Bachury obstawione żakami. Woda wysoka i zimna - 8-9 stopni. Ogólnie nie za ciekawie, słyszałem o jednym szczupaku ok 4 kg i złamanym kiju w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkonrad Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Witam, czy ktoś wie skąd sandacz w zbiorniku, bo tyle historii krąży co jedna to zabawniejsza...słyszałem takie:-kaczki przyniosły-ze stawów komercyjnych uciekły-pewien pan dużo wpuścił-PZW zarybiło ale cicho siedzą żeby nie zjedli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi