cristovo Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 A ja słyszałem, że teraz boleń jest król wód.....przepisy na przepyszne kotlety przekazywane są na ucho tylko najbliższym przyjaciołom, proporcja bolenia do boczku nie może być zbyt duża, podobnie jak ilość cebuli, pietruszki i takich tam. Pycha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@rex Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Był ktoś ostatnio? Jak wyniki? O ile można spytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Plywalem ostatnio w niedzielę. Szczupak na zero ale okonie dopisaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 ja sie wybieram dopiero 1.07 rozpocząć stacjonarny sezon sumowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@rex Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 A jak z Sandaczem? Ma ktoś jakieś wieści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkonrad Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Sandacza nie ma w siemianowce, jest "okoń morski", a ten bierze lepiej niż jakikolwiek inny gatunek. Podobny do sandacza, dorasta do 45cm i topi się w kujawskim, nasz nie ma metnych oczu ma przerażone. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowca.b Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 A co zaglądaleś mu do oczu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@rex Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Sandacza nie ma w siemianowce, jest "okoń morski", a ten bierze lepiej niż jakikolwiek inny gatunek. Podobny do sandacza, dorasta do 45cm i topi się w kujawskim, nasz nie ma metnych oczu ma przerażone.A już myślałem że to Sandacz. A to jest okoń, i to morski. Człowiek całe życie się uczy a i tak głupi umiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 jak tam sumy już się ruszyły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 jak tam sumy już się ruszyły ? Raczej poławiacze sumów się ruszyli, na potęgę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@rex Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Raczej poławiacze sumów się ruszyli, na potęgę...Ale coś łowią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 U mnie pupa i kamieni kupa, cała noc padało i wiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@rex Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 No tak pogoda jak na razie nie rozpieszcza. Puki wieje nie ruszam na Siemionkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Ktoś na bogato sezon sumowy rozpoczął utopieniem nowego silnika 15km... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Słyszałem o tym w sobotę chyba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@rex Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 To jak on to zrobił? Zapomniał że do silnika jeszcze łódka jest potrzebna? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 (edytowane) Chłopcy trolingowcy Zdjęcia zaczerpnięte z innego forum. Edytowane 12 Lipca 2017 przez WIL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 WIL, tak jest cały czas. Ręce opadają mi, gdy to widzę. A w łeb walą wszystko, co wpadnie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Pływałem w sobotę i w niedzielę na "małym", trollingowców nie widziałem.Za to widziałem dwa ubite sumki, nieco ponad metr długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Pływałem w sobotę i w niedzielę na "małym", trollingowców nie widziałem.Za to widziałem dwa ubite sumki, nieco ponad metr długości. Ja też pływałem w sobotę i niedzielę, ale na dużym.Trollingowcy oblegają namiętnie brzegi Bud i Szymek niestety.A tak na marginesie Bartek, to chyba w sobotę w tym samym czasie spłynęliśmy na małym. Miałeś forumową chustę chyba na głowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Tak, to ja. A Twoja ta biała łódź i passat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Tak, to ja. A Twoja ta biała łódź i passat? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Ja na mały nie zapuszczałem sieci Szkoda Bartek , że nie dałeś znaka, że jesteś ...była okazja spić browarka Chociaz i tak miałem bardzo zaawansowaną " niewydolność ruchową" ....a rozmowy w Weremem prawie nie pamiętam...pamietam tylko jakies kragi efki i iksefki...bla bla bla pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 dokładnie okolice Bud, na 6 łódek w zasięgu wzroku trolowało 6, ci byli na tyle bezczelni żeby podpłynąć na taką odległość i rzucić między sobą tekstem, " - no i co że tu łowią", koleś z 1 łódki odpowiednio przygotowany na wypadek zbliżającej się kontroli - lornetka na szyi, a na wyciągnięty aparat odwrócili łby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 A żeby takie nagrania na policję wysyłać? Jak z rejestratorów jazdy, tam mandaty dostają, tu łódki też na kogoś są zarejestrowane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi