grzegorzp Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 coś mi się obiło o uszy, że czasem pływają tajniacy i nagrywają, a potem podpływają policyjną już tylko z mandacikiem, nie wiem ile w tym prawdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkonrad Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Przyzwyczajajcie się,będzie mniejszy szok w maju. Policje obarczac czyms, co zaraz będzie legalne to przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Jeszcze cala jesien zostala, tak wiec bedzie czas na przywyczajenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Tak Szkoda, że nie zagadałeś, było kilka chwil. Do zobaczenia następnym razem Ja na mały nie zapuszczałem sieci Szkoda Bartek , że nie dałeś znaka, że jesteś ...była okazja spić browarka Chociaz i tak miałem bardzo zaawansowaną " niewydolność ruchową" ....a rozmowy w Weremem prawie nie pamiętam...pamietam tylko jakies kragi efki i iksefki...bla bla bla pzdr Kamil, gdzieś mi zaginął Twój numer, ale dzięki za odzew, następnym razem na pewno dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszczynski.bp Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Panowie tak z ciekawości - jakie macie efekty na zalewie przy silnym wietrze? Z tego co zauważyłem u mnie lepiej jest przy słabym, ale nie jestem na tyle często by snuć jakieś teorie. Byłem dzisiaj i drugi raz z rzędu przy silnym wietrze bez kontaktu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 W ostatnią niedzielę wiało znacząco. Wyniki dramatycznie słabe, koledzy połowili szczupacze przedszkole. Ja katowałem tylko dużymi, a głównie baaardzo dużymi przynętami i bez ryby. Miałem kilka dotknięć, prawdopodobnie maluszków, które nie były w stanie połknąć wabika.Czy to zasada? Nie mam pojęcia, zbyt rzadko bywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Im mocniej wieje...tym lepiej j bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Przy dużym wietrze, da się połapać. Ja pływam ciąglę za okoniem i w niedzielę kilka sztuk wpadło.A tak prawdę mówiąc od 5 tygodni wieje wiatr tylko z jednego kierunku.czocho - Ty zawsze bełkoczesz hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 i ja w niedzielę się kręciłem przy wyspie na dużym ale też bez efektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Im mocniej wieje...tym lepiej j bierze to prawda a w terminologii "mocno zawiany" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 W niedziele faktycznie "zawiało" wyniki proporcjonalne do siły wiatru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Panowie jak tam an Siemianówce sum już się obudził ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Panowie jak tam an Siemianówce sum już się obudził ? Chyba tak..., przynajmniej tak jest z opowieści . Łowią na żywca i na woblery. Trafiają się ciekawe byki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 byliśmy wczoraj na nocke i dupa blada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszczynski.bp Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Większości tych sumów co się obudziły to już pewnie nie złowisz.. Słyszałem, że ostatnio ktoś złowił suma ok 2 m.Byliśmy w weekend - samo przedszkole szczupakowo-sandaczowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@rex Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Witam w sobotni poranek. Ma ktoś jakieś wieści, bo do mnie zaczęły dopływać niepokojące że bryndza w ostatnich dniach. No i siedzę i myślę czy ruszać czy odpuścić ten weekand. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszczynski.bp Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Jak nie pojedziesz to na 100% nic nie złowisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Bryndza jest od dość dawna ale to nie znaczy, że nie warto próbować. Ja tam jutro pływam, mimo bryndzy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@rex Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Macie racje. Próbować zawsze warto, w domu raczej nic nie złowię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Kozaki z Hajnówki łowią na bryndzy;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@rex Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Mają blisko to łowią ja mam dwa razy dalej nie mogę pojechać kiedy tylko by sie chciało niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Żeby to było wyznacznikiem sukcesu..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@rex Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Ktoś kiedyś powiedział że wyniki są wprost proporcjonalne do godzin przebytych nad wodą. I coś w tym chyba jest........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deha Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 (edytowane) Ktoś kiedyś powiedział że wyniki są wprost proporcjonalne do godzin przebytych nad wodą. I coś w tym chyba jest........ Na pewno jest Edytowane 31 Lipca 2017 przez Deha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 (edytowane) cześć (przepraszam za off-topa)wybieram się na urlop do Narewki. Jak stan wody w Narewce? da radę coś ze spinem / gruntem ? jak nie, to jakies inne lepsze wody w okolicy? można na priv. Edytowane 7 Sierpnia 2017 przez RulleZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi