bartsiedlce Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zastanów się nad Narewką. Od kilkudziesięciu dni tłumy ekologów, strażników leśnych, telewizje z całego świata. Spokoju nie zaznasz na tym urlopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zastanów się nad Narewką. Od kilkudziesięciu dni tłumy ekologów, strażników leśnych, telewizje z całego świata. Spokoju nie zaznasz na tym urlopie.fakt, protesty. uciekło mi. serio tak źle tam jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Dziś rano TVN pokazywał wyjazd maszyn do wycinki, wyglądało to strasznie. Samochody TVN, BBC, RTL i kilku innych nadawców, kolumna kilkunastu samochodów straży leśnej, masakra jakaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 No tak, "ekolodzy". A jak było trzeba zbierać padłe ryby podczas przyduchy na Bugu, to nie było ani jednego do pomocy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Jak Narewka to Bojarski Gościniec ; -)Polecam klasyczny zestaw golonka + samogonka...Mają taki towar ze zapomnisz o rybach ;-) pzdr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Jak Narewka to Bojarski Gościniec ; -)Polecam klasyczny zestaw golonka + samogonka...Mają taki towar ze zapomnisz o rybach ;-) pzdrdzięki za info, ale nie po to jadę na urlop z wędkami by kaca trenować Choć pewnie na powrót wezmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@rex Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 A jak, w weekand nad Siemianówką było? Ma ktoś jakieś wieści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 A jak, w weekand nad Siemianówką było? Ma ktoś jakieś wieści? Wieści mam dobre a nawet bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@rex Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Wieści mam dobre a nawet bardzo dobre.To chwal się. Co jak gdzie. Nie byłem w ten weekand, i bardzo ciekaw jestem co straciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@rex Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Chyba na Siemionce nic się nie dzieje, że taka cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Studnia :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 (edytowane) Tak teraz sobie myślę, że każdy wędkarz chce trafić na Siemionce w "elodorado" wędkarskie, będąc kilka godzin nad wodą...Niestety, ta woda jest w pewnym sensie nieobliczalna, chyba jak każda. Mimo pewnych miejsc, notatek, nic nie jest pewne.Nikt nie opisze miejsc, gdzie miał "jakieś" wyniki. Ja pływam z kumplem od świtu do zmierzchu i naprawdę można połowić, tylko trzeba być wytrwałym niestety.Mój kumpel nauczył mnie jednego, na ryby nie można się obrażać... Edytowane 16 Sierpnia 2017 przez Werem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Ja byłem w tym roku na Siemce 2 razy z pontonem. Na początku maja i 4 dni temu. W maju mizernie, ale ostatnio efekty rewelacyjne. Przerażająca jest za to ilość trolingowców-mięsiarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Mięso przeważa nad rozumem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkonrad Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 (edytowane) Ja byłem w tym roku na Siemce 2 razy z pontonem. Na początku maja i 4 dni temu. W maju mizernie, ale ostatnio efekty rewelacyjne. Przerażająca jest za to ilość trolingowców-mięsiarzy. piszesz o okoniach morskich, czy cos innego polapales? Edytowane 16 Sierpnia 2017 przez kkonrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 3 inne gatunki też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 W moim odczuciu problemem nie jest trolling, a nagminne zabijanie ryb. Zdecydowana większość wali w łeb wszystko jak popadnie nie patrząc na limity, wymiary itp.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkonrad Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Tyle ze z trollingiem bedzie w leb 4 razy wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@rex Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Tak teraz sobie myślę, że każdy wędkarz chce trafić na Siemionce w "elodorado" wędkarskie, będąc kilka godzin nad wodą...Niestety, ta woda jest w pewnym sensie nieobliczalna, chyba jak każda. Mimo pewnych miejsc, notatek, nic nie jest pewne.Nikt nie opisze miejsc, gdzie miał "jakieś" wyniki. Ja pływam z kumplem od świtu do zmierzchu i naprawdę można połowić, tylko trzeba być wytrwałym niestety.Mój kumpel nauczył mnie jednego, na ryby nie można się obrażać...Święte Słowa. AMEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@rex Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Co do trola to nie wiem czy ma sens ten zakaz. Ci co trolingowali dalej to robią tylko za darmo. A czy więcej ryb dostanie w łeb wątpię, teraz przeważnie dostają bo trolują sami mięsiarze, spiningista nie będzie trolował skoro jest zakaz.. Ale to tylko moje zdanie można się z nim zgodzić się lub nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Byłem w tamtym tygodniu nockę na nasypie kolejowym i widziałem jak skoro świt 6 łódek pod wyspą trolowało, nawet miałem chęć przez chwilę popłynąć do nich tylko uznałem że szkoda nerwów i zdrowia. A wydaje mi się że troluje większość bo wieczorem to widziałem coś jak truckera też trolującego,a to już nie typowe dziadki mięsiaże.Chociaż oczywiście uważam że i troling jest dla ludzi, ale niestety nie na siemianówce jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 trolujące biedne dziadki, wpieprzyli się tak między dwie zaparkowane blisko siebie łódki, a w drodze powrotnej przygazowali między łodkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 W moim odczuciu problemem nie jest trolling, a nagminne zabijanie ryb. Zdecydowana większość wali w łeb wszystko jak popadnie nie patrząc na limity, wymiary itp.. Andrzej, uwierz mi, trolling sprawia to samo co spinningowanie,czyli ryby nagminnie dostają w łeb a wręcz na Siemianówce wyjątkowo częściej.Niestety, od jakiegoś czasu trollingowcy mają o wiele lepsze wyniki od spinningistów i wszystko walą w łeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Mozna nad tym dywagować bez końca. Mentalności ludzi sie nie zmieni i ryby i tak beda wyjeżdżać. Grunt, ze nie ma siat, bo to siaty PZW spustoszyly ta wode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Ja w przyszlym roku na pewno bede trolowac, ale na pewno nie dolacze do miesiarskich elit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi