wisniowy21 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Beton siaty stały:) do połowy czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Nie wiem nie widzialem. Wie ktos co to za odlowy byly ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 jak co roku, żaki na węgorze i białoryb, inne ryby mają zakaz wpadania w nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 O zakach to wiem. Z tego co słyszałem od znajomego, który zna bardzo dobrze rybaków to mówili, ze szczupaki bardzo rzadko wchodzą w zaki, a jak wejdą to faktycznie są wypuszczane. Ile jest w tym prawdy, nie wiem. Ryba się odradza i to widać, wiec chyba tak jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 (edytowane) I dotarłem do Narewki. Pierwsze posiedzenie nad Narewka na groch z gruntówką na zero... Gdzie najłatwiej/najszybciej/najpewniej podjechać nad Siemianówkę ze spinem z brzegu? Nie chce jeździ wkoło zalewu bez sensu Edytowane 16 Sierpnia 2017 przez RulleZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knd Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Proponuje nasyp kolejowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@rex Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Ja w przyszlym roku na pewno bede trolowac, ale na pewno nie dolacze do miesiarskich elit.Ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Bylem przejazdem na rekonesans po nasypie. Krótkie rozmowy z lokatami i jutro chyba rano zawitam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Wczoraj się dowiedziałem, że siat na Siemce ma nie być do 2019 r., po tym okresie ma być podjęta decyzja co dalej. Niejako miało by to sens. Okręg po cichu wpuścił mase sandacza, dał mu czas na "podrośnięcie" do wymiaru konsumpcyjnego, wykażą, że ryb jest za dużo i trzeba odławiać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Bingo Andrzej....babka w Orli mówi to samo ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Bingo Andrzej....babka w Orli mówi to samo ;-) Powyższa Szeptucha jest moim ulubionym argumentem w wielu dyskusjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Myślicie, ze do tego czasu chlopaki Catch & Cook nie dadza rady? Poki co dzialaja w pocie czola.... Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Chłopaki z C&C lecą na grubo....a raczej na chudo biorąc pod uwagę średni wymiar zdobyczy...Bylem w niedziele na wodzie i zauważyłem ze każdy dłubie sandały zamiast trollowac...zero limitów. ...zero wymiarów :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 (edytowane) Chory klimat chorych ludzi w chorym kraju.... ....tu nawet Babka z Orli nie pomoże. ... Edytowane 29 Sierpnia 2017 przez czocho 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Sandacze z brzegu też walą na trupki i filety i wszystko do wora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Takze o siaty nie ma co sie martwic hehehe A Policja to plywa chyba tylko pozwiedzac zbiornik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkonrad Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Takze o siaty nie ma co sie martwic hehehe A Policja to plywa chyba tylko pozwiedzac zbiornik Policja niech zajmie się czymś pożytecznym PZW niech sobie pływa , nie dość że zarybiają za składki to jeszcze pilnować mają za podatki, po to tylko żeby wyciągnąć więcej siatami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 (edytowane) Policja niech zajmie się czymś pożytecznym PZW niech sobie pływa , nie dość że zarybiają za składki to jeszcze pilnować mają za podatki, po to tylko żeby wyciągnąć więcej siatami? O PZW nie wspominam, bo tych ludzi nie miałem jeszcze przyjemności w ogóle dostrzec na wodzie, Policję owszem i to kilkukrotnie. Nie wiem czy mają aż tak wiele pożyteczniejszych spraw do roboty - suszarka w Michałowie? Maciek Edytowane 31 Sierpnia 2017 przez Maciek_7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_mich_ Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Nie no koledzy przestańcie gadać bzdury ! Nie jestem bardzo częstym bywalcem nad tą wodą ale na 8 wypadów byłem kontrolowany 3 krotnie z czego 2 razy przez państwowa straż wedkarska i raz policja ze strażnikiem . Woda jest bardzo dobrze.monitorowana zastrzeżenia miał bym jedynie do policji żeby zajęła się naprawdę sprawami poważnymi a nie szukaniem kół ratunkowych na 3 m lodkach! To ze troluja juz w tym roku czy zabierają ponad limit tego się nie wytepi do końca ! Życzył bym sobie aby każda woda w Polsce. Była tak kontrolowana jak siemianowka ...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 (edytowane) Widzisz Tomek, a ja na kilkanaście wyjazdów straży na oczy nie widziałem. Policja przepływała obok mnie co najmniej kilkukrotnie - ostatnio zastanawialiśmy się czy ich nie zawołać do siebie na kontrolę... Tomek, tego co napiszę poniżej bardzo proszę nie odbierz personalnie! "To ze troluja juz w tym roku czy zabierają ponad limit tego się nie wytepi do końca!" - kurcze, to mamy się na to godzić, bo i tak się nic z tym nie zrobi? Siemianówka jest do upilnowania tak prosto, że czasem się zastanawiam czy nie aż za prosto Wszyscy wiedzą, że trollingują na Budach i w zatoce Tarnopolskiej, wszyscy wiedzą, że najwięcej "ponad kompletów" wyjeżdża z plaży emetyrów, a my mamy mówić, że tak było i jest i tego się nie zmieni?! "Życzył bym sobie aby każda woda w Polsce. Była tak kontrolowana jak siemianowka" - ostatnio był u mnie znajomy - po tym co zobaczył powiedział, że u niego na zbiornikach takie bezprawie jest nie do pomyślenia.... Na prawdę nie wiem, nie rozumiem komu jest to na rękę, że tam jest takie bezprawie, że tyle ryb wyjeżdża z tej wody. Bo już czasem na prawdę myślę sobie, że komuś "wyżej" na tym bardzo zależy, aby tam się "działo"... I tak w kółko to samo pisanie i narzekanie - nic to nie zmieni. Trzeba pakować się i śmigać na ryby Maciek Edytowane 31 Sierpnia 2017 przez Maciek_7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Nie kontrolują źle, jak kontroluje policja to też źle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Andrzej, czy Twój wpis dotyczy mnie? Jeśli tak to nigdzie nie napisałem, że Policja w ogóle kontroluje - cały czas powtarzam, że pływa, a nie kontroluje Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 oj kontroluje ale zupełnie w innej sprawie niż ryby, Andrzej to wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 (edytowane) Wazne ze ktos wogole sie woda zajmuje, bylem 3 razy i 2 kontrole... Umnie na mazowszu totalny brak kontroli i samowolka. Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 31 Sierpnia 2017 przez mathew.stepnicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Heh, kontrole..., jakie....????Nie ma kontroli systematycznych!!!!A wiecie co jest najlepsze??? Że przyjeżdżają wędkarze z Lubelskiego i robią, co chcą!!!Ostatni weekend nad wodą, Kilka łódek ma wystawionego żywca i przy okazji spinning. Ręce opadaja. Koledzy z Lubelskiego, oczywiście trolują, szok, brak słów. Tak się zastanawiam, czy "wędkarze". aż tak dalego muszą jechać po mięso... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi