Łukasz91 Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 PZW Białystok ma robić jakiś dom wędkarza i potrzybuja na wykup czy na remat pieniędzy wiec opłata za troling dobrze zasili ich konto , co do głosowania to z kół sa wybierani delagaci i to oni głosuja na zebraniu za albo przeciw , słyszałem ze decyzja była prawie jednogłosna i jescze nie było głosowania,a juz wiadomo było ze troling bedzie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość keri Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 PZW Białystok ma robić jakiś dom wędkarza i potrzybuja na wykup czy na remat pieniędzy wiec opłata za troling dobrze zasili ich konto , co do głosowania to z kół sa wybierani delagaci i to oni głosuja na zebraniu za albo przeciw , słyszałem ze decyzja była prawie jednogłosna i jescze nie było głosowania,a juz wiadomo było ze troling bedzie,Tu nie ma domysłów kto i jak głosował, wszystko jest wiadome, troling przeszedł większością dwóch głosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compi Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Najważniejsze że będą mieli swój spacerniak w mniej ciekawej części zalewu. Jeśli jednak okaże się, że w lepszej staną żaki, to już nie będzie wyglądało wszystko tak różowo. Rybostan się po prostu drastycznie zmniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Żaki będą stały pewnie gdzie będą mieli ochotę, ale najważniejsze żeby jak w tym roku stały do połowy czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fladra Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Panowie ja dzisiaj byłem pierwszy raz na Siemianówce i jestem w szoku. Od 7do9 miałem 2 szczupaki i trafiłem na stadko okoni 30+ w sumie chyba kilkanaście grubasów (jakby były w ciąży) na sporego westina. Później nie było już tak różowo i do 13 tylko 2 szczupłe. W sumie największy miał tylko około 60 reszta pod 50 ale i tak jestem zadowolony. Nie znałem wody, daleko nie wypływałem a na Rajgrodzkim na którym pływam praktycznie co tydzień od 5 lat takie dni mogę policzyć na palcach, chociaż swoje górki znam na pamięć co do centymetra. Pierwszy raz zdecydowanie na plus. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Po twoim posciee jutro będzie oblężenie Podlaskiego morza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Po twoim posciee jutro będzie oblężenie Podlaskiego morza He dobrze chociaż Rajgrodzkie beda omijali szerokim łukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Oblężenie ciągle trwa ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neor Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 (edytowane) Dzisiaj to Grzegorz był przewodnikiem po zbiorniku . Pewnie natrzaskał pełny limit. Edytowane 29 Października 2017 przez neor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Tutaj to bardziej Grysza????, ale i jutro on karty rozdaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compi Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Przy takiej amplitudzie ciśnienia to nawet przy braku wiatru brałyby tylko ryby desperatki . Wiało, lało, swoje kilka godzin dzisiaj odpracowałem, tyle że na Narwii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Falkowski Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Witam wszystkich. Jestem tu nowy na forum.Chetnie jezdze na Siemianowke. Dla mnie najwiekszym utrapieniem jest to ze jest wydzierazwiony port w Bondarach i jest kosmiczna oplata za slipowanie. Po drugiej stronie zalewu w starej Łuce sa wydzierzawione miejsca przy wodzie. Czasami ciezko jest sie zwodowac. Pzw wogle nie dba o wedkarzy. Czas juz na szczupaki kolo zapory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Kolego kilkaset metrów za portem jest darmowy betonowy slip. Na plaży koło wieży widokowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@rex Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Witam wszystkich. Jestem tu nowy na forum.Chetnie jezdze na Siemianowke. Dla mnie najwiekszym utrapieniem jest to ze jest wydzierazwiony port w Bondarach i jest kosmiczna oplata za slipowanie. Po drugiej stronie zalewu w starej Łuce sa wydzierzawione miejsca przy wodzie. Czasami ciezko jest sie zwodowac. Pzw wogle nie dba o wedkarzy. Czas juz na szczupaki kolo zapory?Tak jak Krzysiek pisze koło plaży można za darmo zwodować łódkę tylko latem cholerny tłok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Falkowski Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Pzw moglo by sie postarac o zrobienie dodatkowych miejsc do wodowania lodzi. Co do siatek to odlowy maja byc tylko wegorza w celu pobrania materialu do sztucznego rozmnozenia. Tak powiedzial mi kol. z pzw Bialystok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Są zdaje się 2 darmowe betonowe slipy, także i tak nie jest źle moim zdaniem. A na tych żakach raczej nie ma zakazów wpadania pozostałych gatunków ryb. No ale jest lepiej niż było i tak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Falkowski Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Widzial z was ktos jakis patrol milicji na malym zbiorniku bo ja w tym roku opiscilem tylko kilka niedziel i nie widzialem ani razu. Ssr tez ani razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_deep Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Marcin, patrolu milicji na pewno nie było tam od 1990 roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Chyba że Białorusini się zapędzili troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Falkowski Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Dobrze wiecie o co chodzi. Jestem ogólnie negatywnie nastawiony dlatego tak pisze. Na duzym zbiorniku kontrole sa co jakis czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Falkowski Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Jade jutro na maly zbiornik. Chyba jeszcze na plytkim trzeba szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 dzisiaj byłem po południu na małym to cieno , na dużym niby w trolu łapali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compi Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Policja dzisiaj ładnie kontrolowała praktycznie cały duży zbiornik, w tym mnie i kolegę. Było grzecznie i sympatycznie. U mnie 70cm tłuścioszka 3,5kg i niemały sandał, który spadł przy samej łódce. Na innych łodziach różnie. Jedni ledwie wymiary, inni mieli takie po 80cm. Przy zaporze podobno złowiono 92cm. Marcinie, chyba trzeba szukać szczupłego już głębiej. Z kilkudziesięciu łodzi na dużym, większość łowiła na 4-5 metrze, chociaż ktoś przy brzegu stracił podobno ładną sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Falkowski Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Compi a gdzie nawiecej plywali bo nie wiem gdzie sie wodowac. Trzeba miec kolo ratunkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compi Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Tzn nie wiem, pytasz bo boisz się kontroli czy pytasz bo nie wiesz tylko gdzie się zwodować? Masz Stary dwór, masz slip przy wieży widokowej, masz miejsce przy rybaczówce, w końcu masz przy Tarnopolu miejsce na małym zbiorniku lub na Cisówce przy wiadukcie. A spytać polocja może o wszystko. Rzutka, kamizelka, uprawnienia, a przy linii paliwowej na łodzi również gaśnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi