beton Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Hehe. Ja NIGDY nie spotkalem PSR. Poza tym na 2 rekach w promieniu 200 km mozna policzyć, gdzie teraz trzeba jezdzic. Wiec gdzie oni jeżdżą? Czy naprawdę ktos ich gdzies spotyka ? Moze tu nie chodzi o ich ilosc tylko o... wlasnie o co ? Nierobóstwo, nadmiar papierologii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amfot Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 We wrześniu czy jakoś tak byłem na wale kolejowym, ze spiningiem z buta. Widziałem 6 łódek które ewidentnie trolowały. Zadzwoniłem do komendanta Psr w Białymstoku (2 minuty szukania w necie). Odpowiedział mi że jest po nocy (?) i nie da rady podjechać, ale zadzwoni do policji stacjonującej nad Siemianówką to oni tym się zajmą. Wędkowałem jeszcze jakieś 4 godziny i ani widu ani słychu panów policjantów. To ja się pytam: za co oni biorą pensje, którą ja i Wy im finansujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 To ja się pytam: za co oni biorą pensje, którą ja i Wy im finansujemy?---wóde piją panie Kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 (edytowane) jest ich tylu, że jakby ich nie było niestetyhttp://puw.bip.gov.pl/sluzby-inspekcje-i-jednostki-podporzadkowane/panstwowa-straz-rybacka.html a tego bydła na Siemianówce to nawet będąc całodobowo na wodzie by nie dali rady upilnować Kolego uwierz ze w innym kraju by upilnowali--u nas nie można--to czasu nie ma,za mało płacą,po co sie narażac jak kolego z wioski kłusuje itp-itd Edytowane 7 Grudnia 2017 przez martek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Jesteśmy w naszym a nie innym kraju I nie pisz bzdur, że wódę piją bo jeżdżą i kontrolują, sam tego doświadczyłem na własnej skórze, biegając ze spinem jakieś 30 lat raz jeden w życiu miałem przyjemność spotkać PSR Stałem przy samochodzie kilkanaście metrów od wody i próbowali mi wmówić że należy się mandacik bo nie mam wpisanej obecności nad wodą w rejestrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 (edytowane) Panowie to majetny facet z Hajnówki trudno zrozumieć czym się kieruje , pływa kabinówką z suzukim chyba 70kucy, służby też wiedzą jak łowi.Taki niski brunet? a łodke chyba trzyma w porcie Edytowane 8 Grudnia 2017 przez Łukasz91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Widziałem że stoi zacumowana przy dzikim pomoście w trzcinach za białym domkiem w stronę siemianówki. A czy w porcie bywa to nie wiem. A gościa z bliska nie widziałem i nie wiem jak wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luba55 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Może nowy wniosek: "zakaz połowu na wodach okręgu pzw Białystok dla wszystkich majętnych niskich brunetów z Hajnówki". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 "Niski brunet" .... na pewno jakiś Cygan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compi Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 I pewnie na złote sygnety te ryby łowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomchaf11 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 a może jakieś ciekawsze inf. znad wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomchaf11 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 A co ty mięsiarza bronisz kolega twój a może chodzi o ciebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@rex Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Nie drapać się "Koty". Piszcie na Temat a nie o jakimś "Brunecie wieczorową porą". Takich na Siemianówce nie brakuje. Stara mentalność twardogłowych i nic na to się nie poradzi tego nie zmienią żadne przepisy, to jest głęboko zakorzenione we łbach takich "Brunetów". Myślenie typu "Jak ja nie zabiorę to inny to zrobi" nie zmienią żadne ustawy,. Stare Komunistyczne myślenie. Chociaż ja wiekowo należę do tego pokolenia, bardzo mnie cieszy że młodzi myślą już zupełnie inaczej i widać już małe światełko w tunelu że kiedyś takie myślenie przyniesie wymierny efekt. A pamiętam czasy kiedy złowienie metrowego szczupaka na naszej przetrzebionej Biebrzy to nie był jakiś wielki wyczyn. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomchaf11 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 nie nie znam. obrońco ''JANKA'' spod krzyża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomchaf11 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 i nie chodzi o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Dziś byłem w brzanie i jest już ponad 60 podpisów , i po mnie jeszcze 2 przyszło, Pani mówiła że jeszcze parę dni będą zbierali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Juz wiem o kogo chodzi ten koleś ma układ z policja dowożą mu wódę na łajbe. Dzis słyszałem o gościach z Siedlec którzy ostatnio z echo na szarpaka wyjęli 3 sumy największy 40 kg wodują sie na Kruhliku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Kolego jestem z okolic a nie wiem gdzie ten kruhlik? A o tych szarpakach to przydałoby się żeby wiedzieć jaka łódka jakie auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Kruhlik jest koło Tarnopola jest tam wieża widokowa na brzegu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 @mafijas - ustawianie się w zasięgu rzutu innej łódki to słaba opcja... To nic, że ryby biorą... ;) P.S. Nie mówię o zdjęciach powyżej...To jest wlasnie minus siemianówki ze pod koniec sezonu łódki stoją jak samochody na giełdzie , a jeszcze jak złowisz rybę i ktoś to zauwazy to za chwile tych łodek robi się wokół Ciebie coraz więcej. To bardzo przykre ale Prawdziwe... Ja nie jestem tego typu wędkarzem zeby się do kogoś dostawiac. Presja była jest i będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Koniec sezonu!!!.....piona dla dobrych ludzi , których spotkałem na wodzie .....Ch w d miesiarzom ci drudzy ....zadławcie się......... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_s Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 A ja jeszcze spróbuję w tym tygodniu; może jeszcze jakiś esox na mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compi Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 To jest wlasnie minus siemianówki ze pod koniec sezonu łódki stoją jak samochody na giełdzie , a jeszcze jak złowisz rybę i ktoś to zauwazy to za chwile tych łodek robi się wokół Ciebie coraz więcej. To bardzo przykre ale Prawdziwe... Ja nie jestem tego typu wędkarzem zeby się do kogoś dostawiac. Presja była jest i będzie.Chyba musisz potraktować wtedy taki wyjazd jak zawody Dobrze jest dołożyć wtedy konkurencji nie tylko iloscią złowionych sztuk, ale i wypuszczonych, najlepiej przy tej konkurencji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 (edytowane) To jest wlasnie minus siemianówki ze pod koniec sezonu łódki stoją jak samochody na giełdzie , a jeszcze jak złowisz rybę i ktoś to zauwazy to za chwile tych łodek robi się wokół Ciebie coraz więcej. To bardzo przykre ale Prawdziwe... Ja nie jestem tego typu wędkarzem zeby się do kogoś dostawiac. Presja była jest i będzie.Widocznie ktoś dopadł Twoje pływadło i się podszywał. W sumie mogłem zaj**** główką to sprawa byłaby jasna, kto tak się wpier****. Edytowane 10 Grudnia 2017 przez Maciek_7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi