marcin_s Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Któryś z kolegów może łowi z belly boat na Siemianówce? Chciałbym w przyszłym roku spróbować, jest w miarę bezpiecznie? Może ktoś byłby chętny na wspólne łowienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Oj Macku ewidentnie wyczuwam u Ciebie jakieś Bóle . Dobrze ze pomyslales zanim rzuciles o ile tak rzeczywiście było Bo mógł by być to tak zwany złoty rzut... czytaj jako ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compi Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Któryś z kolegów może łowi z belly boat na Siemianówce? Chciałbym w przyszłym roku spróbować, jest w miarę bezpiecznie? Może ktoś byłby chętny na wspólne łowienie?Podejrzewam ze byłbyś ciekawostką przyrodniczą . W cieple dni widać nieraz wędkujących w spodniobutach czy woderach blisko linii brzegowej. Podobnie byłoby pewnie na pływadełku, bo zaparkować i tak gdzieś trzeba samochód i wyjąć klamoty. Sprawę ułatwiłby wyjazd na dwa samochody. Jeden od nawietrzenj, drugi od zawietrznej i wtedy hohoho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Ja nie jestem tego typu wędkarzem zeby się do kogoś dostawiac.I tego sie trzymaj w przylosci - good luck. Bez odbioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Ma ktos sonde Lowrence x125 z jeżdzacych na Siemianóke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Kolego Maciek 7 Jak byś podał swoje dane czyli imię i nazwisko a nie (forumowicz) to może nie był byś taki nastroszony.Anonimowo to można jechać po kimś. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_mich_ Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Mam mark 5 x pro troszkę młodsza a o co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 obraz sie zacina i maluje pionowe kreski chciałbym sprawdzić czy to wina przetwornika czy sondy u mnie kabel na 7 bolców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy1 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 trochę w temacie górnych limitów i świadomości miejscowych wędkarzy, - z dedykację dla tych co wątpią podlaskie podejście do C&R Na filmie kolega ojca , Andrzej , szczupak 104 cm , złapany na blachę, wraca do wody (wyślizgnął się ciut za szybko , ale na koniec pomachał ogonem widowni i popłynął tam gdzie jego miejsce:) Brawo i więcej takich filmów i zdjęć https://youtu.be/wjaJNfA9D1cPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdrodu88 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Prawidłowe podejście to na naszej "dużej" wodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darnok Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Witam Widzę że cisza po weekendzie rybki sobie wzięły wolne byłem widziałem rybki olały wędkarzy i amatorów rybiego mięsa ale to i dobrze . Ktoś wie czy zbiornik nie zamarzł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fladra Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Ja połowiłem:). Do 11 jeden okoń a po 11 się zaczęło. Fakt, że latałem po trzcinkach a nie jak większość na otwartej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darnok Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 A tak z ciekawosci zapytam co sie zaczeło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@rex Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Ja połowiłem:). Do 11 jeden okoń a po 11 się zaczęło. Fakt, że latałem po trzcinkach a nie jak większość na otwartej.No właśnie tak z czystej ciekawości. Co się zaczęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darnok Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Może się kiedyś dowiemy co to się takiego po tej 11 wydarzyło a z innej beczki ktoś wie jak sytuacja czy zbiornik jeszcze nie zamarzł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fladra Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zaczęły brać szczupaki ot i cała historia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darnok Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 a coś konkretnego udało się skusić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Wczoraj na slipie przy wieży widokowej zamarznięte do linii trzcin, ale dało się powoli przejść. To już ostatnie pływanie... Pozostało czekać do maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darnok Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Myślę że jeszcze po świętach odpuści i będzie się dało pojechać z jeden raz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Wczoraj na slipie przy wieży widokowej zamarznięte do linii trzcin, ale dało się powoli przejść. To już ostatnie pływanie... Pozostało czekać do maja. Gdzie tam ostatnie pływanie... Dzisiaj pływałem i tylko zatoka przy niebieskim hangarze była lekko skuta lodem.Reszta wody do użytku hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darnok Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 I to jest pocieszająca informacja:) a jak efekty działo się coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 I to jest pocieszająca informacja:) a jak efekty działo się coś ? Brania chimeryczne. Ogólnie bardzo słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darnok Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Nastawiałeś się na sandacza czy szczupaka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 A mój kolega nie wędkarz zapytał mnie dziś czy suma jeszcze można łowić, bo będąc w weekend na spacerze na pomoście przy wieży widział jak gościu "oprawiał" bez krępacji 2 sztuki takie około metra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Nastawiałeś się na sandacza czy szczupaka ? I również na okonia.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi