Werem Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Można plywać wszedzie. Żadnych tafli lodo podobnych, żadnych oznak marźnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darnok Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Dzisiaj pogoda piękna i rybki dopisały na dwóch wędkujących na łodzi 7 szczupaków , największy 76 cm reszta pomiędzy 60 a 70cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomchaf11 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 ile będzie dopłaty za troling ktoś może wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darnok Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 600ZŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomchaf11 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 a świstak siedzi i zawija je w te sreberka poważną inf chciałbym znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darnok Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 600 było by ok kto by chciał to by zapłacił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 ile będzie dopłaty za troling ktoś może wie?Według tabeli opłat to tylko...300pln.http://www.pzw.org.pl/bialystok/cms/11841/skladki_2018 Pozdrawiam Tomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomchaf11 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 dzięki za inf. Tomitrzeba będzie wykupić bo nie wyobrażam sobie łowienia na spinning na szlaku dorożek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darnok Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 A ja wyobrażam sobie , niech mi tylko który wpłynie w zasięg rzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 (edytowane) Mi 30.12 wpłynął niedaleko duzej wyspy. Akcja byla bardzo "gruba". Biala łódka z napisem Rosalia. Trolowal ma dwie wędki. Edytowane 2 Stycznia 2018 przez beton007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darnok Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Tych trollingujących to było tylu że szkoda gadać pływali jak by nigdy nic . I tez nie mam zamiaru się pier..... w tańcu jak mi któryś się będzie wpieprzał w zasięg rzutu . Aż się boję myśleć co to będzie sie działo na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darnok Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 A i tak jadąc 30.12 na rybki naszedł mnie taki pomysł , było by fajnie tak skrzyknąć wszystkich wędkujących ostatniego dnia w jednym miejscu na łowisku np na środku zbiornika na szampana oczywiście nie wielką ilość i życzyć wszystkim aby więcej dbali o rybki i więcej przy najmniej tych dużych ryb wracało do wody. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andreandre Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Nic się nie będzie działo na wiosnę.trolling jest od 1 czerwca i będzie dozwolony tylko na połowie zalewu, tak że wystarczy dla wszystkich i nie ma co narzekać nie może być tak że pewnej grupie osób nie podoba się zalewu starczy dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Nic się nie będzie działo na wiosnę.trolling jest od 1 czerwca i będzie dozwolony tylko na połowie zalewu, tak że wystarczy dla wszystkich i nie ma co narzekać nie może być tak że pewnej grupie osób nie podoba się zalewu starczy dla wszystkich oby Kolego bo ja nie jestem tego aż taki pewny .. ..oby nie było tak jak we Włocławku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darnok Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Dla mnie wody wystarczy:) a mogę wiedzieć jaka to połowa zalewu ma być dostępna dla trollingujących? ciekawi mnie to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 tu masz mapęhttp://www.pzw.org.pl/bialystok/cms/21174/wykaz_wod_i_zasady_wedkowania_regulaminy_lowisk_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 (edytowane) Dla mnie wody wystarczy:) a mogę wiedzieć jaka to połowa zalewu ma być dostępna dla trollingujących? ciekawi mnie to bardzoKolego Konradzie,tyle piszesz w tym dziale ,a nie orientujesz się w podstawowych zasadach i uregulowaniach obowiązujących na Siemianówce.Mam nadzieję że to tylko zwykłe lenistwo. http://www.pzw.org.pl/pliki/prezentacje/14/cms/szablony/21174/pliki/troling.jpg Pozdrawiam Tomi PS. Grzegorz był szybszy. Edytowane 3 Stycznia 2018 przez tomi101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darnok Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Wszystko jasne dzięki bardzo , ten podział to chyba zrobili żeby pogodzić zwolenników jak i przeciwników trollingu a za rok zamiana połów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darnok Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgadza się wolę spytać inni są bardziej zorientowani każdy czasami może dostać lenia:) może palec nie odpadnie jak ktoś napisze co i jak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compi Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 To mamy bojki jako oznaczenie. Liczyłem na to, że wyspę ochronią. Wg mnie najciekawsze miejsca idą pod trola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek38 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Ten rejon dla trola to po to aby biedaki mieli gdzie bez problemu się wodować czyt. mieli rampę wyładowczą. Reszta jak chce odrobinę spokoju to niech pyrka z np. Rybak na mały zbiornik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darnok Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Z tego wszystkiego już lepszy trolling niż by miały się siatki znowu pojawić, chodź i tak twierdzę że w Polsce większość wędkarzy do tej metody nie dojrzało. A ten cały podział zbiornika jak dla mnie to żenada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Ja bym całą zatokę bachurowską od małej wyspy wyłączył z trola. Dla mnie taki podział to już lepiej niż jak wcześniej sam mały zbiornik wyłączony. Ale i tak jestem zdania że nie powinno być tu trola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compi Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Mam już trochę lat i przyznam że machanie cały dzień kijem to często problemy z łokciem, nadgarstkiem i kręgosłupem. To chyba jedyne wytłumaczenie tej orki na zalewie. Upolowanie czegoś za wszelką cenę, to chyba przyświeca uchwalającym i głosujaącym za trolem. Bo jeśli zdrowie nie pozwala to zostaje żywiec lub lajtowe łowienie. Lenistwo to chyba główna przyczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andreandre Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 kolego nie bardzo zgadzam się co piszesz w sprawie metody trollingowej tak się składa ze bylem delegatem na ostatnim zebraniu a kolega głosował przeciw a ja się pytam dlaczego a on bo on łapie tylko na tyczkę i tylko na rzece to trzeba w takim razie głosować przeciw tyczce przeciw żywca i przeciw na spławik panowie nie tedy droga zalew jest dla wszystkich jest taka metoda dozwolona została przegłosowana i niema co martwic się na zapas a odnośnie zabierania ryb to nie raz widziałem jak się bierze niewymiarowe ryby po prostu trzeba przestrzegać prawa i będzie dobrze trolling był tyle lat i ryba nie przepadła z jeziora a jak stało 5 km siatek to było dobrze sam widziałem jak było po 100 szczupaków w jednej siatce a teraz czekamy na zimę i na ryby pojechali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi