lyparypa Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Tam byłem tydzień temu. Ogólnie chodzą praktycznie po całym akwenie od bud w stronę wyspy widziałem jak sie przemieszczali w str wyspy i przy niej sie kręcili od kruchlika widziałem jak tez podążał w str wyspy i od wyspy w stronę cisowki. Lód 10,15, słyszałem ze przy wysepce Radzymina przy hotelu było nawet 5 wiec w drodze rozsądku )) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Dzięki, ale interesuje mnie najświeższe info, tydzień mrozu powinien zrobić robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyparypa Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 No tak jak tydzień tak było to wiadomo, ze jest lepiej! Pozdro Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juranty Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Wczoraj na Siemianówce bez rewelacji. Trzy okonie 29, 27 i 25 cm oraz kilka maluchów. Kilka puknięć w poziomkę niepodciętych. Łowiłem blisko brzegu, Lód mocny 12-15 cm. Widać, że trochę woda opadła, bo miejscami przy brzegu lód osiadł. Okoń brał jak oszalały w miniony wtorek od świtu do około 8.30. Branie za braniem w każdej praktycznie dziurze. Później jak ręką odjął. Prawda jest taka, że trzeba nachodzić się i nawiercić, aby okonie namierzyć. Tam gdzie siedzi kilkudziesięciu wędkarzy niekoniecznie musi być ryba. W tym roku na około 10 wyjazdów dwa razy trafiłem na żerowanie okonia, kiedy to udało się złowić przyzwoite okonie. Reszta wyjazdów słabiutko. Połamania wędeczek Koledzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlos85 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Hej koledzy.. szukam jakiegoś info na temat gdzie można trzymać łódkę na siemianówce?? Nie wiem może u jakiegoś gospodarza czy w porcie ma ktoś jakiś telefon lub coś. Pomocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 "Łokoń" bierze ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdrodu88 Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Ja z innej beczki zapytam.Jest gdzies na zalewie wolne miejsce od lodu ?temperatura na plusie to może któryś brzeg puscil? Silnik chce przetestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Jeszcze wszystko pod lodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlos85 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Ja jeszcze raz poproszę o pomoc kolegów. Może ma ktoś nr. to tego portu w rybakach lub do właściciela... chciał bym gdzieś łódkę postawić ktoś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Dzierżawca portu jest na forum. Może się do Ciebie odezwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdrodu88 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zmieniło się coś w sprawie lodu? Tzn czy już jest gdzieś miejsce żeby popływać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zmieniło się coś w sprawie lodu? Tzn czy już jest gdzieś miejsce żeby popływać? Wczoraj cały lód z małego zgoniło pod wał kolejowy, więc myślę, że po małym można spokojnie będzie pływać. Co do dużego, to w połowie jest rozmarźnięty ale mankamentem jest lód spływający z małego akwenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Z dzisiaj ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdrodu88 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 To mi wystarczy by nowe plywadlo i silnik testować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomchaf11 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 pytanie z innej beczki. ma ktoś może namiar na nocleg w jakimś domku nad samą wodą. aby można było się zwodować i nie ciągać łódki z pobliskich miejscowości. z góry dzięki za odp ewentualny tel. poproszę priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Obawiam się że domków do wynajęcia z dostępem do wody to nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 To mi wystarczy by nowe plywadlo i silnik testować Wybrałeś się na pływadło? Z ciekawości na co polowałeś, okonie czy białoryb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdrodu88 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Pafek dopiero w niedzielę jadę. Głównie chce popływać i ponton i silnik przetestować ale zabiorę przy okazji okoniowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur_rt222 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 (edytowane) Jeśli kogoś intresuje nocleg przy malym zbiorniku mam namiar na osobę co wynajmuje pokoje prawie przy samej wodzie może 200m od wiaty i wieży tyle samo do wodowania można zostawic łodke za niewielka oplate jesli cos to priv Edytowane 7 Kwietnia 2018 przez artur_rt222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Pafek dopiero w niedzielę jadę. Głównie chce popływać i ponton i silnik przetestować ale zabiorę przy okazji okoniowke No to na pewno będzie Nas dwóch na wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdrodu88 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 W okolicach starego dworu i w zasięgu wzroku nikogo nie było na wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 W okolicach starego dworu i w zasięgu wzroku nikogo nie było na wodzie A okonie brały,wytarte ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdrodu88 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Okoni nie było dwa sandałki wpadły takie po 48 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Pierwsze pływanie w tym roku zaliczone. Nie było rewelacji, ale 9 h na wodzie zrelaksowało mnie niesamowicie. Jutro chyba zrobię powtórkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tost Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Brak brań okoni. Może to sygnał, by dać zaporówkom i jeziorom odpocząć. Niech się rybki w spokoju wytrą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi