Karlos85 Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Dzięki kolego za obszerne wytłumaczenie , to się nazywa pomoc wędkarska Łowie w miarę podobnie jak ty. Guma 10 -12.5 i główka 10g i dozbrojka jeszcze.. Próbuje też woblerki. Duże nadzieję mam ,co do Shad Rapa 9cm. Ale dopiero w sobotę ztestuje.. Dzięki jeszcze raz.. fajna sprawa że można tu uzyskać pomoc na różne nurtujące pytania. Pozdrawiam kolegów... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlos85 Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Witam. Witam.. w końcu nadeszła sobota. Sprzęcicho spakowane ,można ruszać nad wode.. Mam nadzieje że dziś wkońcu coś się odmuli i będzie gryzło;))). Każdemu życzę powodzenie i sobie również hah... Dozobaczyska na wodzie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlos85 Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Patrzę ,że jakoś nikt już nic nie pisze??? A ja się pochwalę dziś ładnie gryzło, szczupak 86 cm na gumę 10 cm główka 15g przed dużą wyspą . Sandacze się czepiały ze 3 ,sandacze do wody ,ale zębacza zabrałem a co faszerowaną zrobie.. chyba nie - naginam przepisów. Pozdrawiam i powodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur_rt222 Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Weekend też na Siemianówce złapałem z 15 krótkich szczupakow i tylko jednego wymiarowego 93cm pieknego szczupaka na małym zbiorniku oczywiscie ryba godna trofeum pływa dalej mam filmik i zdjecia ale niestety nie wiem jak wgrać tu na forum. ??.. sumy to chyba udreka tego zbiornika jest i mnóstwo kilka sztuk sam widziałem jak się przewalaja w wodzie znajomemu się uczepil i niestety wędka połamana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur_rt222 Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Filmik z wypuszczenia na grupie..https://m.facebook.com/groups/1659434744380142?view=permalink&id=2047264665597146&comment_id=2048182922171987¬if_t=group_comment¬if_id=1526169069814888&ref=m_notif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
podlasiak Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Dzisiejszy dzień na siemce do udanych nie należał , ale przynajmniej uratowałem z bratem kilka rybek które już na szczęście nie wpadną w porzuconą przez jakiegoś cw...la drgawice. Leżeć musiała tam już dość długo bo oprócz zaplątanych ryb było sporo gnijącego mięsa jak i samych szkieletów. Nikomu nie życzę takiego przyłowu bo dopiero mycie rąk benzyną usunęło smród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 No to kolego żeś połowił... w jakim rejonie Ci się to trafiło? No i super że mimo smrodu wytaskaliście ten shit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
podlasiak Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Mniejwiecej tam gdzie szpilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 No to nieźle , przy samym porcie i policji prawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Policji nie widać... Robią co chcą... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyparypa Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Policji nie widać... Robią co chcą... wolny kraj Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Wolny kraj nie oznacza uprawiania wolnej amerykanki przez głodnych rybiego białka. Może niech każdy postawi swoją sieć, tylko co dalej? Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy1 Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 (edytowane) !!!!!!!!!! Uwaga na złodziei !!!!!!! Czołem Koledzy prośba o pomoc.Dziś koledze została skradziona łódź (biało -zielona ) jak na zdjęciu numer : PD-BPO-00-243-AŁódka jeszcze dziś wcześnie rano (około 5:00) podobno była na miejscu (okolice Kruhlika oznaczone kółkiem na załączone mapce)Wydaje się że została skradziona między 6:00 a 9:00 rano. Złodzieje wyrwali słupek mocujący wraz z łańcuchem,Na łodzi nie było silnika ani siedzeń widocznych na zdjęciu - były tylko wiosła także spięte łańcuchem.Wszystkich którzy coś widzieli prosimy o informacje (może być na pirve )Kolega już zgłosił sprawę na policję .Sama łódź nie była bardzo droga , ale martwi mnie to że na spokojne do tej pory Siemianówce zaczynają się dziać coś takiego (sam tez trzymam łódź na wodzie w okolicy ). Dlatego prośba o mobilizację , żeby złodzieje nie poczuli się zbyt pewnie i nie zaczęły znikać kolejne łódki i sprzęt.Pozdrawiam. Edytowane 29 Maja 2018 przez Woy1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Przykra sprawa, raz że zginęła własność, a dwa tak jak piszesz , że u nas na tym dzikim wschodzie takich rzeczy nie było. Trzeba patrzeć na ogłoszenia ale i na łódki na wodzie, każdy ma w swojej jakieś charakterystyczne miejsca co nawet po przemalowaniu się rozpozna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozik Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Mi ukradli rok temu, na małym zbiorniku, kamień w wodę. Na Twoim miejscu nie liczył bym na naszą milicję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof S. Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Niestety nic nowego nasze koło parę lat wstecz też straciło łódkę na małym zbiorniku. Poszła jak kamień w wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybki Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Witam wszystkich mam takie pytanie odnośnie Siemianówki odnośnie wodowania.Wybieram się nad zalew natomiast mam problem ze znalezieniem miejsca do zwodowania ponieważ z tego co pamiętam są porobione zakazy w niektórych miejscach.Szukam miejsca na dużym zbiorniku najlepiej jakoś w miarę blisko mostu czy ktoś z kolegów mógłby pomóc w znalezieniu takieg omiejsca z góry wielkie dzieki za pomoc Połamania i spotkania nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Panowie, takie mało subtelne śledztwa i dziwne podejrzenia proszę prowadzić w rozmowach prywatnych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Slip przy amfiteatrze na strarym dworze lub slip na rudni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 W Kruhliku też da radę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Ciężki będzie ten długi weekend. ...znowu wywrotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Ciężki będzie ten długi weekend. ...znowu wywrotkaMniej czasu w przyczepie ,a więcej na łodzi.....nie będzie ...wywrotek Fotki tych wielkich sandaczy ,sumów i szczupaków bym obejrzał. Pozdrawiam Tomi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Ciężki będzie ten długi weekend. ...znowu wywrotka "Eliksir" Panoramixa czyni cuda hehehe, zresztą jak zawsze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianin Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 (edytowane) Slip przy amfiteatrze na strarym dworze lub slip na rudni ...Przy amfiteatrze moze byc od dzisiaj ciezko . Zawody modeli samolotów - zakaz wiazdu. http://wodnosamoloty.com/narewka-2018/ Edytowane 1 Czerwca 2018 przez Krystianin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Czyżby nic się nie działo na zbiorniku? Taka cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi