Krystianin Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Pewnie ze dzieje ... pływają , pływają i pływają ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neor Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 A sandaczyki nie bierą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Ryba chyba się potopila ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozik Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Woda szczególnie bliżej brzegu ma konsystencję zupy szczawiowej, to chyba sinice. Co do ryb, to brań nieuswiadczylem totalna klapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Byłem sobotę i niedziele o jeżeli chodzi o wodę to była czysta jak kryształ , nigdy tam takiej czystej nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Dokładnie...jak na siemionke to kryształ...na mojej mecie takiej czystej nie pamiętam i nie wiem skąd ta szczawiowa. ..może kolega na bachurach łowil ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Dokładnie...jak na siemionke to kryształ...na mojej mecie takiej czystej nie pamiętam i nie wiem skąd ta szczawiowa. ..może kolega na bachurach łowil ;-) Z tą szczawiową, to kolega chyba miał na myśli mały akwen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur_rt222 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Witajcie może wiedzie gdzie można opłacić troling na Siemianówce ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 W bondarach można opłacić , która chata to najlepiej w sklepie zapytać, bo nr nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur_rt222 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Powiedzcie czy coś sie dzieje w trolingu bo 3 dni biczowania na małym zbiorniku i nic sie nie dzieje dwa krótkie szczupaczki i tyle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 To płyń na duży.W niedzielę kilkadziesiąt sumów złowiono 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Bartek lekko przesadziłeś chyba ? Ja widziałem dwie ryby mojego i koledzy holowali drugiego,a byli i tacy co od soboty bez brania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Bartek nie pisz głupot, bo jeszcze ktoś wyjazd na Ebro odwoła ...i bez tego nie brakuje nam trałlersów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Andrzej, wiem że byka huknąłeś, wiem że nie wszyscy połowili, ale słyszałem od dziesięciu osób o złowionych w niedzielę sumach. Niektórzy opowiadali też o widzianych. Te dwie godziny niedzielne dały sporej grupie wędkarzy radochę. Kamil, nie żałuj ludziom wody. Wiesz doskonale, że tylko nieliczni złowią. Siemianówka, jak każda woda, rzadko obdarowuje "niedzielnych" moczykijów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszczynski.bp Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Dobrze, że chociaż jest to forum, dzięki czemu wszyscy, rzadko łowiacy "niedzielni", mogą przynajmniej poobserwować wymianę zdań i podziwiać dokonania zacnych "PRO" ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert10 Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 (edytowane) Witam Kolegów. W czasie tego weekendu (29.06.-1.07) zostały znalezione wędki w lesie pomiędzy zaporą a portem. Jeśli można liczyć na waszą pomoc, przekażcie również kolegom których nie ma na naszym forum. Wędki są do odebrania przez właściciela. Miejmy nadzieję że się znajdzie. ;-) Edytowane 1 Lipca 2018 przez Norbert10 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek38 Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Może ktoś jest na bieżąco i powie, czy coś się na tej wodzie ruszyło, coś bierze szczupak, sum, sandacz?. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Może ktoś jest na bieżąco i powie, czy coś się na tej wodzie ruszyło, coś bierze szczupak, sum, sandacz?. Studnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianin Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Tak jak Kolega napisal nic nie bierze totalna studnia .... choc przepraszam niezupelnie , słonko troche zaczelo brac ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Sobota .niedziela popływam i sprawdzę sam czy studnia czy słonko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Wegorze elektryczne ostro nakur...ją; -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkonrad Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 (edytowane) Może ktoś jest na bieżąco i powie, czy coś się na tej wodzie ruszyło, coś bierze szczupak, sum, sandacz?. Na tym zalewie cały czas bierze tyle że trzeba przynętę podać od strony ogona. Podobno najlepiej na siemianowke sprzedają się woblery schodzące na 10m. Edytowane 6 Lipca 2018 przez kkonrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sicek90 Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Order chamstwa i buractwa dla pięciu panów w czerwonym pontonie motorowym, którzy w sobotę wieczorem przy nasypie przepłyneli na full gazie po zestawach skutecznie je niszcząc! Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deha Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 CHAMSTWA NIESTETY NIE BRAKUJE! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Wczoraj sumik wyjęty z 4m, taki ciepły że szok.... Woda na powierzchni 28' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi