slawek_2348 Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 P.S. Filet z sandacza jest po... 15 zł - polecieli z ceną!Może drugiej świeżości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Niby świeżutki... Produktu jest zbyt dużo to i popyt spada, chłopaki się ratują cenami Śmiech przez łzy... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.t Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Niby świeżutki... Produktu jest zbyt dużo to i popyt spada, chłopaki się ratują cenami Śmiech przez łzy... Pozdrawiam!Teraz to już nawet próżniowo pakowany sprzedaja. Jak to mówią na eksport 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deha Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Koledzy, spada już temperatura wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compi Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Już w sobotę w ciągu dnia spadała. Dziwiłem się, że praktycznie całe towarzystwo chciało coś wyjąć ze środka. Ktoś tam zahaczył sandacza, ktoś szczuapaczka. Ja i kolega swoje eldorado znaleźliśmy na płyciznach. Obaj po kilkanaście esoxów, większość to młodzież, ale były też konkrety. Największy 72cm. Policja śmiga fajnym, chyba nowym Isuzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fladra Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Już w sobotę w ciągu dnia spadała. Dziwiłem się, że praktycznie całe towarzystwo chciało coś wyjąć ze środka. Ktoś tam zahaczył sandacza, ktoś szczuapaczka. Ja i kolega swoje eldorado znaleźliśmy na płyciznach. Obaj po kilkanaście esoxów, większość to młodzież, ale były też konkrety. Największy 72cm. Policja śmiga fajnym, chyba nowym Isuzu To wy na pontonie w dwójkę? Jeżeli tak to dzięki wam nie spłynąłem tylko z podbierakiem jako przyłów;)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Bartek jak tak dzielisz miejscówkami to może i ja dostanę jakiś ciekawy namiar Andrzej, to raczej Ty mnie możesz dać namiary, jesteś dużo częściej nad tą wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compi Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 To wy na pontonie w dwójkę? Jeżeli tak to dzięki wam nie spłynąłem tylko z podbierakiem jako przyłów;)Pozdrawiam Jeśli doradztwo pomogło to miło. Do zobaczenia nad wodą! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupiniak Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Jak tam łowi ktoś w tym tygodniu? Bo pogoda mi podpowiada ze na zalewie sztorm przez cały tydzień.... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deha Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Jak tam łowi ktoś w tym tygodniu? Bo pogoda mi podpowiada ze na zalewie sztorm przez cały tydzień.... Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNo właśnie, mam nie dużą łódkę i nie wiem czy jechać czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 ja tam smigam w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 No właśnie, mam nie dużą łódkę i nie wiem czy jechać czy nie ? Nawet nie wypływaj, bo biały "bałwan", pokona Cię doświadczeniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupiniak Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 ja tam smigam w niedzielę Panie w niedziele ma byc lux także bez obawień.Ja Lecę już w sobotę [emoji16][emoji16] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compi Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Piątunio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupiniak Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Piątunio! Nooo piąteczek od 14 ma sie klarować, rano sztorm. Przynajmniej według mojej pogodynki [emoji16] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@rex Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 (edytowane) http://www.meteo.pl/php/meteorogram_id_coamps.php?ntype=2n&id=216 Na waszym miejscu bym się tak nie podniecał. Będzie mniej wiało ale i tak wystarczająco mocno żeby większość łódek zdmuchnąć na brzeg do góry kilem. PS. Ale to jeszcze parę dni to może coś się zmieni. Mam taką cicha nadzieję. Przez 30 minut możesz edytować swój post Edytowane 26 Września 2018 przez bartsiedlce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compi Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 (edytowane) Wiało słabo, padało słabo i słabo brało. Kilka niewymiarów i trzy wymiarowe pięćdziesiątaki. Pełnia :/ Edytowane 28 Września 2018 przez compi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszczynski.bp Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Mocniej wiało ok 13-14. Przelotne opady. Łódek pływających kilem do góry brak:) Wieczorem spokojnie, w sumie bez wiatru. Pełnia, ciśnienie;) Ogólnie najsłabszy dzień od dawna:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compi Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Jutro trolingowcy chyba się w kolejce ustawią Ilość sprzedanych jednodniowych zezwoleń po kilkadziesiąt e niektórych sklepach. Policja szykowała się dzisiaj na jutrzejszy i niedzielny patrol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 "Fajnie" że część wędkarzy ostrzegles.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compi Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 "Fajnie" że część wędkarzy ostrzegles.. Gdyby to były kontrole stricte wędkarskie, a szczególnie lądowe(bo te są najskuteczniejsze) to bym nie pisał nic. A tak co najwyżej ktoś może sobie życie uratuje, bo weźmie kapok, rzutkę i czasem gaśnicę. Bo przecież policja na wodzie nawet do bakisty nie zajrzy i na sznurek z wisielcem w toni nie zwróci uwagi. Poza tym patrz bardziej pozytywnie! Mój post mógł spowodować też przepisowe zachowania wśród mięsiarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@rex Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Gdyby to były kontrole stricte wędkarskie, a szczególnie lądowe(bo te są najskuteczniejsze) to bym nie pisał nic. A tak co najwyżej ktoś może sobie życie uratuje, bo weźmie kapok, rzutkę i czasem gaśnicę. Bo przecież policja na wodzie nawet do bakisty nie zajrzy i na sznurek z wisielcem w toni nie zwróci uwagi. Poza tym patrz bardziej pozytywnie! Mój post mógł spowodować też przepisowe zachowania wśród mięsiarzy Po takim ostrzeżeniu na pewno będą przepisowo i zgodnie z zasadami łowić , odbiją w tygodniu. Gratuluję bystrości umysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compi Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Po takim ostrzeżeniu na pewno będą przepisowo i zgodnie z zasadami łowić , odbiją w tygodniu. Gratuluję bystrości umysłu. Temat jest o Siemianówce, a nie o moim umyśle. Gratulacje mozesz złożyć na priv. Nie musisz tego robić tak publicznie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek38 Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Dziś ok. 10 niosło się po wodzie, że został złowiony sum monstrum 80kg- czy ktoś coś wie, czy to taka wędkarska ballada?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszczynski.bp Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Byłem od 5.00 do 18.00 i nie słyszałem nic na temat tego suma.Z tym "ostrzeganiem" na forum to bym też nie przesadzał. Dzisiaj nie było żadnych kontroli. Zresztą, gdyby tam wizja kontroli budziła jakiś strach to by nie było jak jest. A jak jest to wiemy i w zasadzie nawet w zgodzie z przepisami ta woda i tak zostanie spustoszona. Osobiście uważam, że niestety ale sandacz ze zdjęcia przy obecnej presji i tendencji ma małe szanse doczekać kolejnej jesieni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi