wisniowy21 Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Łukasz91 piękna postawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Mam jeszcze fajny filmik z Siemianowki ale niestety tu nie jestem w stanie wstawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 To żeby podtrzymać pozytywne wrażenia, jakaś tam pamiątka z lata.https://youtu.be/UxQ6NcNXwPo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 (edytowane) właśnie dla takich chwil spędzam cały sezon w oczekiwaniu na tego jedynego rybka nie moja ale z jednej łódki także sukces teamu Edytowane 23 Października 2018 przez bartsiedlce 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compi Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Mógłbyś sprecyzować dokładniej jaki rozmiar i odcień tego wobka?Czy łowili z dolną kotwicą nie wiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Brawo Kolego... Chłopaki naprawdę wstawiajcie w tym wątku wiecej takich postów, może jednak co niektórym zmięknie serducho i stwierdzą ,że nie będa gorsi od Was I że wypuszczenie rybki jednak tak nie boli !!!! Jeszcze raz Łukasz Brawo za postawę, może niebawem się widzimy na wodzie Razem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Kolego tak z ciekawości ,Sumek 110 szczupak 86 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Sumek ok 100 a szczupak 93 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 download.jpegCzy łowili z dolną kotwicą nie wiem.O to take cuś,fajno ????Sorki, mam jeszcze jedno do Ciebie pytanko,bo z tego co czytam wiedzę masz rozległą, może jesteś przewodnikiem wędkarskim na Siemionce? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darnok Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Pampuch71 raczej przewodnika nie potrzebuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compi Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 O to take cuś,fajno Sorki, mam jeszcze jedno do Ciebie pytanko,bo z tego co czytam wiedzę masz rozległą, może jesteś przewodnikiem wędkarskim na Siemionce?Na tym akwenie przewodnika nie trzeba. Wystarczy kręcić głową i już wszystko wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.t Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Na szczeście obecna pogoda pozwoli rybom trochę odetchnać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compi Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 W ub.roku w podobną, ale ze opadami śniegu z deszczem, niektórzy potrafili suma na łódź wciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 W tym roku legalnie będą wciągać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.t Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 W ub.roku w podobną, ale ze opadami śniegu z deszczem, niektórzy potrafili suma na łódź wciągnąć No fakt 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Przybił piątkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Rybki faktycznie odpoczną trochę, na siemianówce pewnie aktualnie konkretny sztorm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupiniak Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 https://youtu.be/Dk9qLNRrusk Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupiniak Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 https://youtu.be/ZzD5kx4AM3M Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Ten drugi sandacz przeżył tak duży szok, że nie był w stanie odplynac od razu... ;-) myślał że będzie micha A tu zonk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 (edytowane) Chyba łowca tej rybki oleje już sandaczowe miejscówki na rzece???? Edytowane 26 Października 2018 przez PAMPUCH71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Byłem, widziałem, przeżyłem, rybę złowiłem (i z ręki i z trollingu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_mich_ Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Niezapomniane widoki prawda kolego ...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Skala robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi