Skocz do zawartości

Zalew Siemianówka

Logistyk

Rekomendowane odpowiedzi

Nie chce się wtrącać, bo i tak na Siemianówce nie łowię, wolę podlaskie rzeki.
Ale coście zrobili z tematu. Kolejne strony samego narzekania. To samo co w wątku o Zegrzu, czy też wodach mazowieckich.
Jakbyście jeszcze jakieś zdjęcie ryby wrzucili..

Chociaż jeden plus (dla mnie) z tych gorzkich żali. Spodobały mi się łodzie trackera. Dzięki za namiar :)
Niech tylko dzieci połkną bakcyla...

Edytowane przez korol
  • Like 7

Mnie, to normalnie wk... chwalcie się chwalcie a później m... będą beretowac ... Myślicie ile rozsądnych wędkarzy poszło po rozum, i już nie umieszczają zdjęć.

Czemu w temacie sandacze, pytają co tak mało zdjęć... Ale rozumiem młodych...jest jeszcze fejsbuc, a dziwicie się jak dziadek pierwsza metrówke złowi i zberetuje czy ładnego suma. Teraz nie potrzeba, żadnych map barytmetycznych ... wystarcza zdjęcia. Nie myślcie, że przekonacie wszystkich do złów i wypuść.

Najpierw się dziwili pukali w głowę, oddaj im rybę. A dzisiaj Ci podziękują, że za tydzień zapełni lodówkę z namierzonego ryby bez GPS czy echosondy.

Edytowane przez Mirek*

Wiśniowy pisałem jak do dorosłych, a odpisujesz jak gówniarz. Dzięki mnie ktoś połowić na zawodach w tym roku niech odpowie jak przeczyta. Mam zdjęcia jak wypuszczam ryby jak ty jeszcze mleko zlizywales z piersi matki.I nie muszę tu nic nikomu udowadniać a zwłaszcza tobie.

Panowie a jak tam było ze slipowaniem dzisiaj w tak mroźny poranek

jutro się wybieram i nie wiem czy Michałowski slip nie zamarza,

może z plaży Emerytów albo nawet Stary Dwór

a i jeszcze chciałem dodać, że ten zachód słońca to fotka pierwsza klasa

Edytowane przez Jacques

Mirek nie interesuje mnie co robiłeś że swojej matki piersią, poprosił bym administratora o interwencję, moją sprawą jest to co udostępniam

Mateusz, wyluzuj troszkę, bo życie uczy pokory... Jeśli nie rozumiesz wypowiedzi Mirka, to odpowiedz mi na kilka pytań. Pływałeś, jak stały siatki.? Przyczyniłeś do tego, żeby ich nie było? Masz jakieś porównanie do rybostanu wcześniej i teraz?. Mam na myśli okres 2 lata wstecz...

P.S. Nie znam "Mirka" osobiście, więc nie ma solidarności jednej miejscowości...

Panowie a jak tam było ze slipowaniem dzisiaj w tak mroźny poranek

jutro się wybieram i nie wiem czy Michałowski slip nie zamarza,

może z plaży Emerytów albo nawet Stary Dwór

a i jeszcze chciałem dodać, że ten zachód słońca to fotka pierwsza klasa

Nic nie zamarza, spokojnie możesz slipować gdzie chcesz. 

Mam porównanie, łowienia tam od 4 lat, slipowanie z rana jeszcze ok, problem pojawił się jak wyjechało kilka łodek, slip pokryty lodem

dokładnie o to mi chodziło, dzięki

czyli lepiej gdzieś z plaży

Edytowane przez Jacques

Miałem nadzieję nie zabierać głosu w tym wątku. 

Nie da się...

Koledzy. Forum jest powołane w jednym celu - dzielenia się wiedzą i propagowaniu etycznego podejścia do wędkarstwa. Zarzucanie, że ktoś wstawił zdjęcie z połowu, zwłaszcza w dobie dominacji Facebooka oznacza albo zupełny brak wyobraźni, albo też chęć działania na szkodę forum. Bo dzięki odważnej postawie wędkarzy to forum istnieje i się rozwija. Dzięki forum dowiadujemy się o sobie nawzajem, również o naszych postawach. O tym, że idea rozsądnego podejścia do naszego hobby, do idei C&R to nie wymysł grupki oszołomów, ale coraz powszechniejsza postawa. Wszyscy, którym jest z nami po drodze są mile widziani. Jako moderator będę stawał w ich obronie i nie pozwolę na wyśmiewanie, ani też wyzywanie od "gówniarzy". Kolego @Mirek*, za załamanie punktu pierwszego Regulaminu forum otrzymujesz punkt ostrzeżenia. Proszę też, byś rozważnie przemyślał swoją postawę. Ubliżając nie zbudujesz więzi, szacunku, a bez tego trudno jest znaleźć naśladowców słusznej postawy. Wypuszczasz ryby? Staraj się swym przykładem znaleźć popleczników, a nie wrogów. To samo dotyczy wszystkich innych. Szukajmy wspólnych wartości. Spotykajmy się nad wodą, rozmawiajmy ze sobą. Szukajmy przyjaźni. Wrogów mamy naprawdę dość.

• Like 1