wisniowy21 Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 ja w niedzielę śmigam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Też jestem za.... :-) jutro pływam, jak coś trafię okazalego to jutro wyjatkowo wrzucę i zachęce dodatkowe 100 łódek do sobotnich wojaży :-)A co żałujesz innym Ryb,czy miejsca na wodzie ...Ja pitolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianin Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Panowie w tym temacie można przeczytać o wszytskim..... żale, skargi,donosy, oskarżenia itd itd....Ale od dłuższego czasu nic o tym co powinno się tu głównie znajdować , czyli o wynikach, rybach.Próżno też szukać jakiś fotek z Wody a chyba po to jest ten Wątek? Może czas na zmianę ?Andrzeju wydaje mi sie, że to jest dobre miejsce na rozmowę o Siemianówce, w tym narzekanie , skargi i żale . Na wrzucanie zdjęć ryb jest miejsce w innym wątku . Sandacz 2018 Szczupak 2018 itd. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Andrzeju wydaje mi sie, że to jest dobre miejsce na rozmowę o Siemianówce, w tym narzekanie , skargi i żale . Na wrzucanie zdjęć ryb jest miejsce w innym wątku . Sandacz 2018 Szczupak 2018 itd. Jest także wątek "Gotujemy" w którym można się podzielić przepisem na suma w berecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Masz rację Krystian... Może trochę się zapędziłem.Tak będzie zdrowiej dla Wszytskich pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Spokojnie Panowie! Rybki jest FULL, wszystkim wystarczy! Dodatkowe 200 łódek w trolu problemu żadnego nie sprawi ,rybka jest nie do przebrania.Ptactwo wodne wszelakie na bieżąco uzupełnia braki, bombardując w locie drapieżnym narybkiem ????Pzdr. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 (edytowane) Dodatkowe 200 łódek w trolu problemu żadnego nie sprawi ,rybka jest nie do przebrania.Ptactwo wodne wszelakie na bieżąco uzupełnia braki, bombardując w locie drapieżnym narybkiemPzdr. Adaś, pod warunkiem, że nie ziści się "czarny scenariusz" i za 2 lata sam sandacz na Siemianówce nie zostanie, bo takie krążą prognozy... Jak Czebaczek Amurski, będzie miał tarło po 3-4 razy w roku... Nie ma szans tego przebrać P.S. Jaki w tym roku najlepszy wynik wykręciłeś? 30 pękło? Edytowane 23 Listopada 2018 przez Maciek_7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Tego właśnie się obawiam,już teraz strach wodę wiosłem zamielić, czepiają się jak piranie,bywa że po 2-3 sztuki wiszą uczepione kłami na jednym pagaju.W ostatni weekend wpłynęliśmy w takie miejsce,gdzie wyrwać wiosełko z sandaczowego pyska samemu było nie sposób. 30 sztuk to po pijaku i z zamkniętymi oczami???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Tego właśnie się obawiam,już teraz strach wodę wiosłem zamielić, czepiają się jak piranie,bywa że po 2-3 sztuki wiszą uczepione kłami na jednym pagaju.W ostatni weekend wpłynęliśmy w takie miejsce,gdzie wyrwać wiosełko z sandaczowego pyska samemu było nie sposób. 30 sztuk to po pijaku i z zamkniętymi oczami????To i tak mieliście furę szczęścia! Stary, ja już słyszałem o dwóch łajbach pogryzionych. Chłopaki ledwo do brzegu się dostali. Ja już postanowiłem, że na przyszły rok zmieniam na aluminium, bo nie ma żartów. Co do ryb to my ostatnio nie dobiliśmy do 30, chyba na 28 się skończyło, ale co dziwne ze 30% króciaków było. A może wstawiłbyś jakieś zdjęcie na zachętę dla tych, którzy jeszcze nie zdecydowali się odwiedzić zbiornika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Ee,nie ma się czym chwalić ,sandacze z Siemionki poniżej 90cm to nie ryby.Gumofilce na dorożkę większe wyciągają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junker_abra Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Czy po wielkim zjedzie płn-wsch. księstw PZW planowana jest unia siedlecko-mazowiecka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 (edytowane) Ee,nie ma się czym chwalić ,sandacze z Siemionki poniżej 90cm to nie ryby.Gumofilce na dorożkę większe wyciągają. Z tego co mi wiadomo to udało Ci się delikatnie przekroczyć tą magiczną barierę, więc jednak może warto się pochwalić?! Nie martw się, łódek nie przybędzie... Edytowane 23 Listopada 2018 przez Maciek_7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Ja w ostatni weekend wykręciłem pb tego sezonu a mianowicie było to w niedzielę 30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darnok Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 HejkaJak efekty dzisiaj ktoś się pochwali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturK Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Rano nie brały a wieczorem już przestały. Mieliśmy taki przypadek, ze ogromny szczupak zaatakował śrubę naszego silnika. Była z miękkiego aluminium i odgryzł jeden płat, silnik dostał bicia. Nieszczęścia chodzą parami i w momencie ataku szczupaka koledze siedzącemu przy silniku, ząb owego szczupaka utkwił w oku. Zamiast łowić spędziliśmy czas na izbie przyjęć w Hajnówce. Pamiętajcie, ze ze względu na ogromne ryby należy siedzieć przy silniku w okularach nawet w pochmurne dni a śruba silnika najlepiej jednak z nierdzewki. To jednak Siemianowka. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Błagam, sprzedaj choć z pół litra. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianin Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 (edytowane) Znaczy sie, ogólnie jest ... "zajebiście" Edytowane 24 Listopada 2018 przez Krystianin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturK Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Dałbym Ci litra żebym miał cała śrubę a kolega oko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Moja Zona ma szklane korale. Mogę Twojemu koledze jedną szklaną kulkę sprzedać... za litra! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturK Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 (edytowane) zMoja Zona ma szklane korale. Mogę Twojemu koledze jedną szklaną kulkę sprzedać... za litra!Dzieki za miłe słowa, ale jakoś musimy przeżyć ta dzisiejsza porażkę. Jeden z trolingowcow zaproponował ster od woblera jaxona karasia, pasuje idealnie, wiec kolega zadowolony. Mimo wiatru w oczy jutro lowimy dalej. Edytowane 24 Listopada 2018 przez ArturK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Z tego co mi wiadomo to udało Ci się delikatnie przekroczyć tą magiczną barierę, więc jednak może warto się pochwalić?! Nie martw się, łódek nie przybędzie...Przybędzie,w przyszłym roku ja stawiam swoją 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Pojawił się lód na wodzie? Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Płycizny zamarźnięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Jak tak dalej pójdzie to legendy o krwiozerczych sandaczach z Siemianowki przebija te o zegrzynskich potworach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 (edytowane) Jak tak dalej pójdzie to legendy o krwiozerczych sandaczach z Siemianowki przebija te o zegrzynskich potworach ... Na przyszły sezon, na siemianowskie wampiry przygotowałem blachy ze srebra i gumy nasączane czosnkiem. Na zegrzyńskie potwory natomiast, nowe zaklęcia i eliksiry wiedźmińskie. Edytowane 27 Listopada 2018 przez rower26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi