leszczynski.bp Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Tak myslałem. Mam nadzieję że jeszcze kilka dni łowienia przed nami. Jak dobrze pamiętam ostatni raz w zeszłym roku byliśmy chyba 28 grudnia, ale aura była łaskawsza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Też byłem 28-go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 A ja 30 tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 A tym szczupakiem to chyba lipa Tomek jeżeli chodzi o tego co Mateusz ci pokazywał 123cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof S. Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 (edytowane) W środe znajomy z pod wieży nie wypłynął Edytowane 30 Listopada 2018 przez Krzysztof S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Już we wtorek pływały lodołamacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Już we wtorek pływały lodołamacze Kamil we wtorek było spoko,chyba że slip przy wieży ale w środę już się zaczęło .Żwirownia skuta pod tamą też a i spod amfiteatru wypłynąć nie było lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Chyba będzie koniec pływania w tym roku... Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.t Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Chyba będzie koniec pływania w tym roku... Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu TapatalkaOd poniedziałku ocieplenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Kamil we wtorek było spoko,chyba że slip przy wieży ale w środę już się zaczęło .Żwirownia skuta pod tamą też a i spod amfiteatru wypłynąć nie było lekko.Ja właśnie o Rudni Pewnie jeszcze odpuści....osobiście wolałbym, żeby już nie odpuściło........ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darnok Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Jak tam jakieś nadzieje zostały na jeszcze jakiś wypad łódką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Jak tam jakieś nadzieje zostały na jeszcze jakiś wypad łódką? Chyba łódką bols Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darnok Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Taką daleko to się nie zapłynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Piątek sobota .Taki plan ale czy uda się go zrealizować.Deszcz deszcz i +10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszczynski.bp Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Dni na plusie, ale w nocy do -10 ma dochodzić. Wczoraj znajomy powiedział, że jest ponad 10 cm lodu, ale w to mi się jakoś wierzyć nie chce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus224 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Jutro po pracy jadę sprawdzić czy lodu ubywa, napiszę po 17 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacques Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Jutro po pracy jadę sprawdzić czy lodu ubywa, napiszę po 17 z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darnok Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Daj Neptunie i Matko naturo żeby chociaż jeden raz jeszcze w tym roku wypłynąć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkonrad Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 (edytowane) Nie daj.... Edytowane 4 Grudnia 2018 przez kkonrad 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darnok Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 O jaki obiecuję że wypuszczę każdą jaką złapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
df_filip Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 To jest lód? Czy niema? Jutro chciałem jechać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darnok Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 To źle postawione pytanie czy tego lodu w tym roku nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Lód jest po całości, w weekend nawet już z lodu łowili a jednego amatora łyżew policja musiała wyciągać bo problemiki miał. Pytanie co dzisiejszy deszcz zrobił, bo od jutrzejszej nocy znowu mrozy. Jutro będę wiedział co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszczynski.bp Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Tak jak wspominałem znajomy doprecyzował o podobno w weekend było 15 cm lodu i rano jak zajechali to -17 temperatury. Przynajmniej tak pokazywał termometr w samochodzie. Od jutra w nocy znowu będzie mrozić. Też miałem nadzieję na jeszcze jeden wyjazd, ale powoli daje sobie spokój. Dla tej wody najlepiej jak do 1 stycznia będzie lód, a po 1 odwilż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi