Darnok Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Tez jestem pesymistą chociaż nadzieję trzeba miec do konca , dl wody może i najlepiej ale czy wszczyscy muszą cierpieć za wiadomo kogo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Wszystko skute, także łódki raczej można chować, ale za to na rzece przy moście dziś duży ruch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacques Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 a ja mam wiadomość z domu pomocy społ, że główne ploso nie zamarzniętesam nie wiem kto ma rację, ale czekam na dalsze meldunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus224 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Wszystko skute, także łódki raczej można chować, ale za to na rzece przy moście dziś duży ruch. Zgadza się. Przed chwilą wróciłem z Tarnopolu. Wędzie lód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacques Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgadza się. Przed chwilą wróciłem z Tarnopolu. Wędzie lód.a jednak no to wyciągam mormyszki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Może zdjęcia ktoś wrzuci tylko plosa nie zatoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tost Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Niech lód trzyma do wiosny, najlepiej taki grubości 5 cm, rybki odpoczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_s Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Dzisiaj biegali po lodzie za okoniem. Wiem, że coś tam na mormyszki się trafia. Lodu 8-10cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darnok Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Dobrze że dodałeś 5 cm , chociaż nie wiem czy i to powstrzyma niektórych a ja mam cichą nadzieję że jeszcze może się na koniec roku uda wypłynąć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Wszystkich zainteresowanych wypłynięciem na jezioro jeszcze w tym roku zapraszam nad Jezioro Żywieckie.My, mieszkając na południu Polski, czyli znacznie bliżej równika , lodu mamy zwykle tyle, co w drinkach , za to możemy pływać po jeziorach ile dusza zapragnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Wszystkich zainteresowanych wypłynięciem na jezioro jeszcze w tym roku zapraszam nad Jezioro Żywieckie.My, mieszkając na południu Polski, czyli znacznie bliżej równika , lodu mamy zwykle tyle, co w drinkach , za to możemy pływać po jeziorach ile dusza zapragnie Pływać to nie o to kaman .Ja wiem że po zmianach zbiornik dostał po dupie,ale to jest okres gdzie przez ostatnie dwa lata połowiłem najwięcej i najgrubiej. Oczywiście mamuśki pływają dalej(albo pływały} TROLLLLLL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 A, to trzeba było tak od razuuuuu. Że o połowienie chodzi. To nad Żywiec nie zapraszam Pisane było, że popływać chcecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Koniec tematu za rok będą dużo większe bo na 100% nikt ich nie złowi z łapy ,nie wytrolluje ani na blaszkę z lodu .Pogoda super może to i lepiej(dla rybek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compi Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Dobrze że dodałeś 5 cm , chociaż nie wiem czy i to powstrzyma niektórych a ja mam cichą nadzieję że jeszcze może się na koniec roku uda wypłynąć Gdyby lód miał mieć tylko 5cm, to kto wie co na wiosnę mogłoby wypłynąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darnok Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Jak tam Panowie lód topnieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianin Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Jak tam Panowie lód topnieje? Napewno powoli topnieje ....pytanie czy juz mozna pływać? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darnok Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Az takim optymistą nie jestem żeby już można było pływać w tamtym roku w koncówce odpuściło to i w tym może odpuści:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Na środku kaczory pływają i lód 3cm info z dzisiaj ,a na Rudni czterech świdruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darnok Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zeby nie te mrozy nadchodzące może i by jakaś nadzieja była:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 a ja mam nadzieję że będzie już taki lód na simianówce że nie da sie pływać i też nie da się wejść na lód i dalej męczyć ten zbiornik i ryby ..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darnok Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Tak i najlepiej niech na Siemianówce zapanuje epoka lodowcowa na kilka lat , jak by to coś zmieniło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkonrad Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Tak z 3 lata było by idealnie.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Heh..Jozioro Siemianowskie zamarźnietę i już jest problem z emocjami...Lód puści jeszcze do końca roku czy nie...A może warto ruszyć dupę i polatać brzegami rzeki z kijem a nie przyzwyczajać się do luksusu trollingu…. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazan32a Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Lód 50 metrów od trzcin przy plaży emerytów ok 15 cm wody na lodzie po kostki trafiło się kilka okoni bez szału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Lód 50 metrów od trzcin przy plaży emerytów ok 15 cm wody na lodzie po kostki trafiło się kilka okoni bez szałuŻółty kombinezon ? To ty się kręciłeś po tamtej stronie zbiornika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi