Klon45 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 100 łodzi srednia 2 osoby 100*4= 400ryb *30 dni 1200ryb średnia legalnie wywiezionych ryb.Przy dużej presji, to i kontrole niewiele wniosą, bez samoograniczenia. W grudniu to i z 2000tys ocaleje i to tych największych Rybę ma każdy prawo zabrać i to jest jak najbardziej normalne, policz sobie średnio ile sumy zeżrą które pływają 24/dobę codziennie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Grubo To ile zjedzą sandaczy 80+ a ile metrowych szczupaków? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Niestety,ale nie jest normalne jak wyjeżdża 1 tona drapieżniki z wody w ciągu jednego dnia...to po pierwsze....a jeśli chodzi o te zarloczne sumy to zapomniałeś dodać że wyzeraja tylko i wyłącznie duże szczupaki i sandacze !!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 (edytowane) Kolega może ma parcie na mięso i zazdrości sumom ich skuteczności i stąd taki wpis???????? Edytowane 17 Grudnia 2018 przez Karas06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 (edytowane) Kolego Czocho, to forum propaguje zasadę C&R, ale myślę, że "większość" udzielających się w tym wątku, zabiera limit po każdym wyjeździe. A tutaj chodzi o to, by te ryby rosły i dawały radość w kolejnych latach...Narzekanie nic nie zmieni, trzeba po prostu zacząć od siebie...Zacytuje bardzo mądre słowa " Kto z was jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamieniem"... Edytowane 17 Grudnia 2018 przez Werem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Ryby w tym wątku to już ze 30 stron nikt nie wrzucił... Wrzucił ale w kadrze oprócz trofeum w ręku były ryby na smyczy. Taki zonk ktoś sobie sprawił 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Rybę ma każdy prawo zabrać i to jest jak najbardziej normalne, policz sobie średnio ile sumy zeżrą które pływają 24/dobę codziennie.W sumie tylko jedno zdanie, a nagromadzenie głupot tak duże, że referat możnaby napisać... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Ryby w tym wątku to już ze 30 stron nikt nie wrzucił... ????To może ja wrzucę. Pierwsza i ....jedyna ryba złowiona w ciągu trzech wypadów na te renomowane łowisko.Żaden okaz ,tym bardziej że na pokładzie tej łódki był fotografowany szczupak 115,prezentowany wcześniej w tym wątku.Sandaczyk złowiony chyba przypadkiem,bo nie potrafię łowić ,choć po złowieniu myślałem że tylko przypadkiem... nie złowiłem więcej . Kolego Czocho, to forum propaguje zasadę C&R, ale myślę, że "większość" udzielających się w tym wątku, zabiera limit po każdym wyjeździe. A tutaj chodzi o to, by te ryby rosły i dawały radość w kolejnych latach...Narzekanie nic nie zmieni, trzeba po prostu zacząć od siebie...Zacytuje bardzo mądre słowa " Kto z was jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamieniem"...Jurek, podejrzewam że w Twoim myśleniu jest duuuużo prawdy -niestety Pozdrawiam Tomi 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Kiedyś to było ......... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek38 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Niedawno w TV był program z USA o zarybianiu z samolotu. Tam padły mądre słowa o tym, że duża część wędkarzy zabiera złowione ryby, ale świadomość zarządcy wód sprawia, że dzięki ponoszonym (dużym) kosztom w gospodarkę akwenami ma duże wpływy z opłat za wędkowanie a a z kolei wędkarze dzięki regularnym, obfitym zarybieniom nie odczuwają aby łowisko było wyjałowione! Z wypowiedzi o "zabieraniu" ryb biło wręcz zadowolenie z tego, że jego żywiciele czyli wędkarze wyjeżdżają zadowoleni! Nasz PZW natomiast swoją polityką szczuje nas przeciw sobie ściskając naszą kasę tak mocno, że tylko to co wycieknie "między palcami" idzie na symboliczne zarybienia! Złów i wypuść idea piękna tak jak np. oddawanie krwi, ale nikt nie śmie ganić tych, którzy jej nie oddają- tak samo winniśmy podchodzić do siebie wzajemnie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumito Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Jak by każdy z Nas nie opłacił składek przez jeden sezon to te kur.. z pzw by oszaleli i sami zaczeli by myśleć i chodzić za nami co by tu poprawić a pomyślcie jak nie płacić ze 2 sezony hue hue.sami dajemy się wykorzystywać a w nagrodę coś tam zarybią z resztek naszych pieniędzy albo łaskawie zrobią górne wymiary.na siemianówe jeździm długo i od zawsze wtykamy wszystkim mięsiarzom młodym starym i garbatym.i dalej kur.. nie wiem jak można wpierdal.. mięso z siemianówki nabite chemia i benzą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Wielce szanowny @Sumito.Bardzo fajnie, że zechciałeś się wypowiedzieć na naszym forum. Zechciej zapoznać się z obowiązującymi tu zasadami:http://jerkbait.pl/topic/99723-witamy-na-naszym-forum/ W przyszłości zapraszamy do zabierania głosu w dyskusjach na interesujące Cię tematy, zechciej jednak powstrzymać swój język, promujemy tutaj bardziej kulturalne formy ekspresji. Rację ma ten, kto rozsądniej argumentuje, a nie ten, który więcej bluzgów w swej wypowiedzi zamieści... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumito Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Ja wiem ja wiem kolego ale tak czytałem parenascie stron i co strona to samo.nie pisze za dużo ale tu na zalewie sytuacja i mnie dotyczy tyle że ja wiem że nic się nie da zrobić poza właśnie "ty ku..o ile żeś ryby już nabrała,wypuszczaj bo zatopim zara" nie świrujem tak jest jak pływamy (niebieska nieduża łódka)no chyba że bez kitu zrobim ogólno polski strajk nie płacenia składek bo w głowach ludziom nie bedziem grzebać bo samo tłumaczenie nic nigdy nie dało i nie da.ameno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumito Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 (edytowane) ameno Edytowane 19 Grudnia 2018 przez Sumito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Wielce szanowny @Sumito.Bardzo fajnie, że zechciałeś się wypowiedzieć na naszym forum. Zechciej zapoznać się z obowiązującymi tu zasadami:http://jerkbait.pl/topic/99723-witamy-na-naszym-forum/ W przyszłości zapraszamy do zabierania głosu w dyskusjach na interesujące Cię tematy, zechciej jednak powstrzymać swój język, promujemy tutaj bardziej kulturalne formy ekspresji. Rację ma ten, kto rozsądniej argumentuje, a nie ten, który więcej bluzgów w swej wypowiedzi święta racja choć ja człowieka rozumiem, czasami mi samemu się ciśnie do gardła niejeden k..... na pzw, ale zagryzam wargi na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomchaf11 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomchaf11 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 (edytowane) Juz dawno sie tak nie usmialem @tomchaf11 masz Talent Edytowane 19 Grudnia 2018 przez jacus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomchaf11 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Znajomy mi filmik przysłał znalazł na YouTube. Też się uśmiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupiniak Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Tez myślę ze nie zapłacenie składek przez wszystkich dało by naprawdę dużo. I PZW zacząłby liczyć się ze zdaniem wędkarza. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Tylko, że to zupełnie nierealne... Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumito Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 To jest realne ale bardzo trudne do ogarnięcia, to jest recepta na przyszłość!!jak chcesz coś kupić dla siebie to kupujesz to co ci odpowiada i jest dobre, pzw jest bardzo nie dobre i należało by tego nie kupować.prawda że proste,to teraz trzeba tylko myśleć jak to urealnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidlej Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 https://youtu.be/KBdwCG3VeKMPoprawny link. Powstanie Zalewu Siemianówka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 https://youtu.be/KBdwCG3VeKMPoprawny link. Powstanie Zalewu Siemianówka!Tu nawet nie trzeba protestować przeciw PZW a komunie przez którą powstał ten nieszczęsny zbiornik. Straszna jest historia budowy tego zbiornika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Już to chyba kiedyś wrzucałem.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi