kupiniak Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 nikt nie jeździ na siemianówke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupiniak Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Halo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Halo?? Nie rozumiem dlaczego nie możesz edytować poprzedniego posta, aby dopisać "halo"... Musisz pojechać i samemu sprawdzić, czy coś się dzieje na Siemce. Tak będzie najprościej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spayol Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Tydzien temu okon nie bral. Kilkanascie osob na zawodach kola - sobota niedziela i tylko pare okoni 20-25cm. Jak jest teraz. Najlepiej pojechac i samemu zobaczyc. A moze akurat trafisz w biory ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Jutro kolejne koło zawody organizuje, zobaczymy efekty, a lód mierzyli to 26 cm. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupiniak Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Byłem w tamtym tygodniu, cienizna. Ciekawiło mnie jak w tym idzie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Bierze ale nie ten pasiak co powinien, i co gorsza jego też biorą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juranty Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 W miniony weekend i środę brania tylko jazgarzy i drobnicy. Okoń wymiarowy nie brał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 (edytowane) Edytowane 16 Lutego 2019 przez radmac5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozik Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Był może ktoś na Siemce? Jak z lodem, da się jutro połowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Był może ktoś na Siemce? Jak z lodem, da się jutro połowić? Wczoraj lód, około 18 cm. Z góry kasza pośniegowa. Ale trzeba być bardzo ostrożnym, przy pogodzie, jaką mamy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Może, wywołam gównoburzę, ale chcę nawiązać do filmu, umieszczonego przez Radka. Ekipa "foxa", kręciła go na Siemianówce. Niby wszystko z rozmachem, ale.... Dwie łódki na wodzie. W jednej ekipa promująca "foxa", w drugiej ekipa, która wszystko kręci... Nic nie byłoby w tym dziwnego, gdyby na łódce "reżysera", były tylko osoby odpowiedzialne, za film...A tu, niestety zoonk. Jest Pan lub Pani operator i dwóch spinningistów, którzy "pomagają" nagrać film, dla "super" testerów "foxa". Fajnie było widzieć szczupaka, który był przekazywany z łódki do łódki, aby złapać kadr...Nadmienię, że zdjęcia z tym samym szczupakiem, zrobiło dwóch "testerów", tylko z inną gumą...Wiem, reklama dźwignią handlu... Ale,czy dla Naszej wody też...Śmiem wątpić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus224 Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Jestem pod wrażeniem...Też bym się pochwalił takim "wydarzeniem" w swoim życiu... No co ty , serio ? Przecież nic szczególenego w tym filmie się nie dzieje, kilka małych sandaczy, krótki(e) szczupak (i) . Poza tym muszę pochwalić operatora kamery i montażystę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus224 Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 (edytowane) Może, wywołam gównoburzę, ale chcę nawiązać do filmu, umieszczonego przez Radka. Ekipa "foxa", kręciła go na Siemianówce. Niby wszystko z rozmachem, ale.... Dwie łódki na wodzie. W jednej ekipa promująca "foxa", w drugiej ekipa, która wszystko kręci... Nic nie byłoby w tym dziwnego, gdyby na łódce "reżysera", były tylko osoby odpowiedzialne, za film...A tu, niestety zoonk. Jest Pan lub Pani operator i dwóch spinningistów, którzy "pomagają" nagrać film, dla "super" testerów "foxa". Fajnie było widzieć szczupaka, który był przekazywany z łódki do łódki, aby złapać kadr...Nadmienię, że zdjęcia z tym samym szczupakiem, zrobiło dwóch "testerów", tylko z inną gumą...Wiem, reklama dźwignią handlu... Ale,czy dla Naszej wody też...Śmiem wątpić To fakt - akcja pod Budami za wyspą gdzie po złowieniu szczupak "przechodzi" z łódki do łódki po czym zostaje podpięty, wyrzucony do wody wraz z przynętą w pysku po to aby dokręcić następny hol. Tylko nie pomyślano że całą akcję widzieli wędkujący w pobliżu. Trochę więc trochę lipy jest :) Edytowane 16 Lutego 2019 przez focus224 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 To fakt - akcja pod Budami za wyspą gdzie po złowieniu szczupak "przechodzi" z łódki do łódki po czym zostaje podpięty, wyrzucony do wody wraz z przynętą w pysku po to aby dokręcić następny hol. Tylko nie pomyślano że całą akcję widzieli wędkujący w pobliżu. Trochę więc lipy jest :) Hehe, czyli nadal mam dobry wzrok, jak na swój wiek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus224 Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 (edytowane) Też to widziałem Edytowane 16 Lutego 2019 przez focus224 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Kolego Werem wzrok mówisz dobry jednak zgryźliwość już się wdziera, nie życzę sobie złośliwości w moim kierunku. Nie da się wody zamknąć i mieć na własność, może lepiej pokazać film że wędkarstwo nie tylko do pozyskiwania mięsa służy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compi Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Jednym słowem czary mary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Łowiłem tylko raz w Życiu na tym zbiorniku ale ślędzę ten wątek od jakiegoś czasu...Będąc tam dwa dni widziałem tylko jedno...chęć zberetowania wszystkiego co się da przez 90% wędkujących..Potwierdziły to rozmowy z kolegami po kiju....Widzę że to samo niektórym udziela się i tu na forum Wszystko tylko dla Siebie...Chłopaki "zrobili" naprawdę Spoko film na poziomie, który z przyjemnością się ogląda.Wiadomo poszły przy tym większe nakłady ale zamiast cieszyć sie że pokazali tą piękną "waszą" wodę to naskakujecie na nich z pazurami zazdrości ...Woda jest rybna i nic jej nie zabije jeśli zostanie zniesiony trolling... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bho70 Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Nie trolling, tylko ludzie pustoszą zbiornik którzy nie przestrzegają regulaminów. Wyższe kary i przede wszystkim konsekwencja w ich nakładaniu i zakończy się temat.Każdy powinien mieć prawo do dowolnej dozwolonej metody połowu, tylko ma to być zgodne z prawem.Najprościej wyeliminować konkurencję, a powinno się eliminować tych którzy nie przestrzegając prawa. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 limity są zbyt duże a trolling tylko w tym pomaga, jak policzysz 400 osób dziennie na wodzie i z brzegu x limit wychodzą ogromne liczby. np sandacza rocznie może wyjechać legalnie 144 000 sztuk (400 osób x 2 sztuki x 180 dni), tak samo szczupaka i 72000 sztuk suma.do tego w 2019 nadal część zbiornika wyłączona jesz trollingu http://www.pzw.org.pl/pliki/prezentacje/14/cms/szablony/21174/pliki/troling.jpg ważne aby tego pilnować przez odpowiednie służby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Tutaj 99% nie przestrzega prawa.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturK Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Może, wywołam gównoburzę, ale chcę nawiązać do filmu, umieszczonego przez Radka. Ekipa "foxa", kręciła go na Siemianówce. Niby wszystko z rozmachem, ale.... Dwie łódki na wodzie. W jednej ekipa promująca "foxa", w drugiej ekipa, która wszystko kręci... Nic nie byłoby w tym dziwnego, gdyby na łódce "reżysera", były tylko osoby odpowiedzialne, za film...A tu, niestety zoonk. Jest Pan lub Pani operator i dwóch spinningistów, którzy "pomagają" nagrać film, dla "super" testerów "foxa". Fajnie było widzieć szczupaka, który był przekazywany z łódki do łódki, aby złapać kadr...Nadmienię, że zdjęcia z tym samym szczupakiem, zrobiło dwóch "testerów", tylko z inną gumą...Wiem, reklama dźwignią handlu... Ale,czy dla Naszej wody też...Śmiem wątpić Jeśli tak rzeczywiście było, to jest to obrzydliwe i zamiast reklamy wyszła niezła wtopa dla Foxa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Wtopa to by była jakby zlowiona i podpięty ryba wzięła na relaksa albo innego mannsa. Od kiedy reklama pokazuje prawdę? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Jeśli tak rzeczywiście było, to jest to obrzydliwe i zamiast reklamy wyszła niezła wtopa dla Foxa... Było!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi