czocho Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Znając klimat Siemianówki jestem pewien, że wprowadzenie zakazu połowu z plywadel zapoczatkuje przydomowa produkcję....łodzi podwodnych ;-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Samołowne "wędki" elektryczne już są, idą z duchem "ekologi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sicek90 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Na szczęście porozmawiałeś z "poławiaczami" wyjaśniłeś że to nie etyczne i zarazem celowe nastawianie sie na gatunki objęte okresem ochronnym. Zwracanie uwagi i edukacja może przynieść jakiekolwiek skutki, pisanie o tym w internecie ma żaden wpływ na problem bo na pewno ten "poławiacz Siemianówkowy" tego tu nie czyta.Chciałem zapytać "jak tam bierze sandacz?" Niestety nie zdążyłem. Szybko pozwijali wędki, kotwica w górę i sru na drugi koniec zatoki. Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Szkoda słów czytając te wypociny takich pawkow czy klonow45. A co do tej siemki to zakaz połowu z łodzi do 1 maja choć trochę ukrócił by dziwaczne zapędy. Tylko po co jest te pzw i za co im płacimy?Dlaczego nie do 1 czerwca? Przecież w tej chwili na siemianowce jest najwiecej sandacza i suma. A Pzw jest po to aby takie Joziki płacili i nie czytali nawet statutu stowarzyszenia do którego należą nie znając swoich praw i obowiązków. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klon45 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 No jasne sum najwiekszym czyścicielem...a wzìeły na paprocha?Na kulki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Kolego jeśli nęcisz kulkami to nie ma co się dziwić że i sumy tam wchodzą. Moim zdaniem to jest właśnie super że wszystko można trafić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_mich_ Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Jak tam koledzy wszyscy cali ? Nie porozwalaliscie się tam na wodzie ? Jak wyniki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus224 Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Jak tam koledzy wszyscy cali ? Nie porozwalaliscie się tam na wodzie ? Jak wyniki ? Wczoraj poranek ładny, lekki wiaterek ze słońcem zza chmur, dwa krótkie szczupaki, pod Budami "trolle", okonia nie uświadczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekR Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Ja dziś gościnnie na Siemianówce. Zebrałem lekcję pokory. Mam nadzieję, że wiatr w weekend trochę osłabnie i będzie można wyjść z tych krzaków. Jerki/duże gumy/obrotówki 5 dziś nie przyniosły ryby. Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus224 Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Jak to jest z tymi siatkiami na Siemianówce? Ciągle PZW odławia tarlaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Jak to jest z tymi siatkiami na Siemianówce? Ciągle PZW odławia tarlaki? Pewnie tak bo gdzieś musi. A okręg białostocki lepszego miejsca niema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus224 Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 (edytowane) Myślę że nie musi.Okres tarła już minął. Chodzi jak zwykle o kasę. A sieci mają stać do końca maja. Edytowane 5 Maja 2019 przez focus224 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Myślę że nie musi.Okres tarła już minął. Chodzi jak zwykle o kasę. A sieci mają stać do końca maja. A leszcz i lin już po tarle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Z tego co wiem te żaki to pod węgorza są w tej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 A leszcz i lin już po tarle ?Sandacz i sum też się jeszcze nie tarły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amfot Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Dzisiaj na małym zbiorniku woda miała 10-11 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupiniak Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Dzisiaj na małym zbiorniku woda miała 10-11 stopni.A brało coś ? Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amfot Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Miałem tylko jedno puknięcie przy zielu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupiniak Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Miałem tylko jedno puknięcie przy zielu.Bywa I tak. Niestety coraz częściej :/ Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek24 Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Panowie na jaki okres został wprowadzony trolling na zalewie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Panowie na jaki okres został wprowadzony trolling na zalewie .Jeszcze 3 sezony, albo 4 (jeśli się mylę to ktoś mnie zaraz poprawi) Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianin Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 4 lata, więc jeszcze 3 sezony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 No chyba że nowy dzierżawca od 2020 roku zmieni decyzję https://zimorodek.pl/mapa/@52.9345,23.82115,11,52,18,4,siemianowka_jezioro_siemianowskie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajczi Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Dziękuję komuś z forum za zgłoszenie błędu na Zimorodku wszystkie wymiary górne dla PZW Białystok zostały uzupełnione:https://zimorodek.pl/dzierzawcy/pzw_bialystok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Dziś ktoś nie wrócił z zalewu... https://wspolczesna.pl/zalew-siemianowka-trwaja-poszukiwania-mezczyzny-ktory-wypadl-z-lodki/ar/c1-14121953 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi