mentnooki Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Dziękuję komuś z forum za zgłoszenie błędu na Zimorodku wszystkie wymiary górne dla PZW Białystok zostały uzupełnione:https://zimorodek.pl/dzierzawcy/pzw_bialystokZgłosiłem tylko okonia bolenia i sandacza. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajczi Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 No tak, ale żeby je wprowadzić trzeba było dotrzeć do dokumentu PZW, więc od razu naniosłem poprawki na pozostałe ryby, czy są na tym zbiorniku jakieś inne zakazy to też je dodam jak np. łowienie w nocy, trolling lub inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Panowie mam takie pytanko, gdzie wykupujecie dopłaty do trollingu? Czerwiec powoli się zbliża i zbieram powoli wszystko do kupy na stronie pzw jest podana cena 25zł za dzień a na stronie eokon 47zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkonrad Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 (edytowane) (...) 4. Nie publikuj treści, które mogą zostać uznane za naruszające porządek prawny lub dobre obyczaje. Pamiętaj, że jerkbait.pl jest neutralny światopoglądowo i nie jest miejscem do prowadzenia publicystyki politycznej, religijnej, obyczajowej. Jeśli zauważyłeś takie treści na forum, natychmiast powiadom o tym korzystając z dostępnej funkcji „zgłoś wiadomość moderatorowi”. Edytowane 16 Maja 2019 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_mich_ Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Panowie mam takie pytanko, gdzie wykupujecie dopłaty do trollingu? Czerwiec powoli się zbliża i zbieram powoli wszystko do kupy na stronie pzw jest podana cena 25zł za dzień a na stronie eokon 47zł Nie wiem jak ty patrzyłeś u mnie na koncie e okoń jest normalnie 25 za dzień ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Wystarczyło wszystkie dane uzupełnić i jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 (edytowane) Szukam noclegu nad tym zbiornikiem ,kogo polecicie w dobrej cenie, luksusy mnie nie interesuja mam to w domu -), wystarczy mi dach nad głową i lazienka ,warunek to bezpośredni i dobry dostęp do wody, blisko brzegu -pomostu ,będę po zabiegu kolana wiec musze uwazac i nie obciążać stawu . Ew pole biwakowe-kempingowe , gdzie można postawić przyczepę poproszę o ew namiary . Edytowane 18 Maja 2019 przez Viking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus224 Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Szukam noclegu nad tym zbiornikiem ,kogo polecicie w dobrej cenie, luksusy mnie nie interesuja mam to w domu -), wystarczy mi dach nad głową i lazienka ,warunek to bezpośredni i dobry dostęp do wody, blisko brzegu -pomostu ,będę po zabiegu kolana wiec musze uwazac i nie obciążać stawu . Ew pole biwakowe-kempingowe , gdzie można postawić przyczepę poproszę o ew namiary . 501 137 607, blisko wody, facet ma łódkę z silnikiem do wypożyczenia. Cisza i spokój. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 U Piotrka w porcie też możesz się pewnie dogadać na postawienie przyczepy...bliżej juz nie znajdziesz i łodkę tez ma jakąś do wypozyczenia ;-) .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojpow Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 (edytowane) Cześć wszystkim.W przyszłą sobotę będę przejazdem w tych rejonach i chcę parę godzin rano z brzegu połowić. Myślę o okoniach/boleniach. Czy od strony Michałowa są jakieś godne uwagi miejscówki? Będę miał tylko pare godzin...Zaznaczam, że nie zabieram ryb.Licencję jednodniową kupię na „ Okoniu”? Edytowane 25 Maja 2019 przez wojpow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakersik Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 od strony Michałowa to możesz i jeden i drugi brzeg objechać. myślę że z brzegu to najszybciej okolice mostu kolejowego. bo jest tam gdzie pochodzić choć dużo tam miłośników spławika i żywca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krkrzysztof Opublikowano 7 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 witam wszystkichw przyszłym tygodniu wybieram się na parę dni na Siemianówkę i mam pytanko : jaka jest teraz temperatura wody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 7 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Na echo pokazuje okolice 22st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krkrzysztof Opublikowano 7 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 to prawdopodobnie sum się trze, a jak się trze to nie bierze. Dobrze mówię ? czy się nie znam na sumach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 23 stopnie już się wytarł ten który przeżył . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Wczoraj ryby nie współpracował, ale niestety jednego osobnika panowie podhaczyli i pojechał do przystani w zatoce emerytów, Panowie krzyczeli że się spelnili w tym sezonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus224 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 A i troling na małym zbiorniku ma się dobrze.Niektórym widać za mało miejsca do tej metody ma dużym akwenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Jak dzień na pusto to żadnych świętości nie ma, byle o kiju nie wrócić, i tak pewnie z 80% trolingowców z siemianówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 wybiera się ktoś na siemianówke? da się połapać przy takich wichrach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Odnoszę wrażenie, że temat umiera ze względu na "konspiracyjne lub tajemne" wyniki na wodzie. Ewentualnie żyzna woda , w końcu przestała się odradzać tak szybko, jak niektórzy sądzili...A może już to "nasze" jeziorko wyschło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neor Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 I oby tak dalej bo 15 jednostek na wodzie w sobotę rano to to czego mi potrzeba czyli cisza i spokój . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Ryby jak ryby, o nich chyba już zostalo wszystko powiedziane w tym wątku, ale to co się dzieje nad wodą woła o pomste do nieba... Polscy wędkarze i turyści - WSTYD ! Trollingowcy kompletnie nie szanują innych wędkarzy. Bezustannie wpływają w zestawy wędkujacych "stacjonarnie" i dotyczy to jak widze zdecydowanej większości. Pomijam już workowanie WSZYSTKIEGO co żyje w tej wodzie. Nad brzegami SYF, butelki, papierki, jednym słowem masakra ! ****a co za naród . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 (..) ****a co za naród .Ten naród składa się z Ciebie, Twoich rodziców, przyjaciół, znajomych - których niniejszym obraziłeś. A może nie - znasz ich, więc może napisałeś o nich prawdę. Natomiast w imieniu moich krewnych i przyjaciół, oraz moim własnym stanowczo protestuję! My również jesteśmy częścią tego narodu i nie zasługujemy na podobne pomówienia. Więc nie uogólniaj proszę, jak znasz flejtucha, to zwróć mu uwagę. Jemu, a nie wszystkim wokół, bo ktoś naśmiecił. Nie życzę sobie być obrażanym i w imieniu wszystkich niezasłużenie obrażanych ludzi z naszego narodu bardzo stanowczo protestuję! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Drogi Januszu... Jak nie trudno zauważyć, mój post dotyczył osób, które ten cały śmietnik robią. Jeżeli jednak czujesz się urażony to najmocniej przepraszam, jak rownież inne osoby które mój post dotknął. Nie zmienia to faktu, że tam gdzie wczasowicze i wędkarze tam jest SYF ! Bez odbioru, nie ma co się rozwodzić na ten temat, każdy wie jak jest nad polskimi wodami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neor Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 A propo śmieci . Takie piękne wieże widokowe , toi toje , wiaty . A nie ma komu wywieść śmieci , worki się walaja pod kontenerem a lisy maja zabawę . Za to juz chyba jest Ktoś odpowiedzialny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi