Skocz do zawartości

Zalew Siemianówka

Logistyk

Rekomendowane odpowiedzi

(...)

4. Nie publikuj treści, które mogą zostać uznane za naruszające porządek prawny lub dobre obyczaje. Pamiętaj, że jerkbait.pl  jest neutralny światopoglądowo i nie jest miejscem do prowadzenia publicystyki politycznej, religijnej, obyczajowej. Jeśli zauważyłeś takie treści na forum, natychmiast powiadom o tym korzystając z dostępnej funkcji „zgłoś wiadomość moderatorowi”.

Edytowane przez woblery z Bielska

Panowie mam takie pytanko, gdzie wykupujecie dopłaty do trollingu? Czerwiec powoli się zbliża i zbieram powoli wszystko do kupy :D

na stronie pzw jest podana cena 25zł za dzień a na stronie eokon 47zł

Nie wiem jak ty patrzyłeś u mnie na koncie e okoń jest normalnie 25 za dzień ... :blink:

Szukam noclegu nad tym zbiornikiem ,kogo polecicie w dobrej cenie, luksusy mnie nie interesuja mam to w domu -), wystarczy mi dach nad głową i lazienka ,warunek to   bezpośredni i dobry dostęp do wody, blisko  brzegu -pomostu   ,będę po zabiegu kolana wiec  musze uwazac i nie obciążać  stawu . Ew pole biwakowe-kempingowe , gdzie można postawić przyczepę poproszę o ew namiary .

Edytowane przez Viking

Szukam noclegu nad tym zbiornikiem ,kogo polecicie w dobrej cenie, luksusy mnie nie interesuja mam to w domu -), wystarczy mi dach nad głową i lazienka ,warunek to   bezpośredni i dobry dostęp do wody, blisko  brzegu -pomostu   ,będę po zabiegu kolana wiec  musze uwazac i nie obciążać  stawu . Ew pole biwakowe-kempingowe , gdzie można postawić przyczepę poproszę o ew namiary .

501 137 607, blisko wody, facet ma łódkę z silnikiem do wypożyczenia. Cisza i spokój.

• Like 1

Cześć wszystkim.

W przyszłą sobotę będę przejazdem w tych rejonach i chcę parę godzin rano z brzegu połowić. Myślę o okoniach/boleniach. Czy od strony Michałowa są jakieś godne uwagi miejscówki? Będę miał tylko pare godzin...

Zaznaczam, że nie zabieram ryb.

Licencję jednodniową kupię na „ Okoniu”?

Edytowane przez wojpow
  • Like 1

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...

Ryby jak ryby, o nich chyba już zostalo wszystko powiedziane w tym wątku, ale to co się dzieje nad wodą woła o pomste do nieba... 

Polscy wędkarze i turyści - WSTYD !

Trollingowcy kompletnie nie szanują innych wędkarzy. Bezustannie wpływają w zestawy wędkujacych "stacjonarnie" i dotyczy to jak widze zdecydowanej większości. Pomijam już workowanie WSZYSTKIEGO co żyje w tej wodzie. Nad brzegami SYF, butelki, papierki, jednym słowem masakra ! 

****a co za naród .

• Like 3

(..)

****a co za naród .

Ten naród składa się z Ciebie, Twoich rodziców, przyjaciół, znajomych - których niniejszym obraziłeś. A może nie - znasz ich, więc może napisałeś o nich prawdę. Natomiast w imieniu moich krewnych i przyjaciół, oraz moim własnym stanowczo protestuję! My również jesteśmy częścią tego narodu i nie zasługujemy na podobne pomówienia. Więc nie uogólniaj proszę, jak znasz flejtucha, to zwróć mu uwagę. Jemu, a nie wszystkim wokół, bo ktoś naśmiecił. Nie życzę sobie być obrażanym i w imieniu wszystkich niezasłużenie obrażanych ludzi z naszego narodu bardzo stanowczo protestuję!

• Like 9

Drogi Januszu... Jak nie trudno zauważyć, mój post dotyczył osób, które ten cały śmietnik robią. Jeżeli jednak czujesz się urażony to najmocniej przepraszam, jak rownież inne osoby które mój post dotknął. Nie zmienia to faktu, że tam gdzie wczasowicze i wędkarze tam jest SYF ! 

Bez odbioru, nie ma co się rozwodzić na ten temat, każdy wie jak jest nad polskimi wodami.

• Like 2