kristofer232 Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Bezpieczniej bedzie na starym dworze. Tyle że jeśli łódka wysoko na przyczepce leży to i tak bedzie problem przy wodowaniu, z racji niskiego stanu wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio76 Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Może ktoś polecić jakąś fajną kwaterę/hotel w miarę blisko wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_mich_ Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Żubr Siemianówka Stary dwór ...najbliżej wody bo z okna ja widać no i masz slip pod nosem z otwartą głęboka woda ...wygogluj to wyskoczy Ci ich strona ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianin Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Fajnie tam blisko wody , ale ciężko z terminami . Chyba że w tygodniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compi Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 W tygodniu też ciasno. Wczoraj ponad 150 łodzi w zasięgu wzroku. Sporo "zagranicznych". Gdzie jest duży szczupak?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 W tygodniu też ciasno. Wczoraj ponad 150 łodzi w zasięgu wzroku. Sporo "zagranicznych".Gdzie jest duży szczupak?! W zamrażarkach.... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Wczoraj i ja byłem, od 8 do 14 tej miałem tylko sandaczyka i szczupaczka, z ręki oczywiście. Trolingowcy w zasięgu wzroku łowili tylko około wymiarowe szczupaczki i nie wszystkie wracały, no ale 50 mogły przekroczyć. Rejestracje na slipie koło połowy z W z przodu. Jak spłynąłem miałem kontrol PSR na brzegu i troszkę porozmawiałem z Panami o patologii. Niestety są bezsilni. Gdyby nad zalewem posterunek PSR powstał i dodatkowi ludzie,może by coś dało a tak to patrzymy na " uśmiercanie" drapieżników z zalewu.Ogólnie to pierwszy dzień w tym roku bez rybki wymiarowej na łódce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compi Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Krótkiego szczupaka jeszcze trochę jest, ale z większym jest już kłopot. Moje wczorajsze obserwacje to ponad 90% to troling. Jakby tyle było w społeczeństwie niepełnosprawnych, to wymarlibyśmy Wczoraj do jednego z wędkarzy chyba dopiero dotarło, że 80cm sandacz, wg obowiązujących przepisów, powinien wrócić do wody. Wczoraj 9-15, kilkanaście sandaczy na naszej łodzi. Żadnego szczupaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Niestety PSR jest częścią tej patologii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.t Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Niestety PSR jest częścią tej patologii...Możesz rozwinąc swoją wypowiedź? Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Mogę...Ale nie muszę ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autodefekt1 Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 (edytowane) Tak wczoraj i nas kontrolowali 3 razy dwie ekipy z wody i ostatni raz na slipie ,Fajnie że chociaż tyle ,chodza mity że Warszawka i Siedlce im cała rybę wynos a ja nie zauważyłem tego aby w moich bakistach były ryby poupychane natomiast często widzę ekipy z numerami PD-GIG grubaski w czapkach z łągrów uszatkach ubrani w moro i tylko troling troling .Poco oni to robią dla przyjemności wędkarskiej ?Puki będzie troling to ryba zostanie wybrana tam każdy liczy złotówki z pozwolenia czy mu to się opłaci . Edytowane 10 Listopada 2019 przez Drwal 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 A Gig to skąd? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof S. Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Panowie tylko zmiana limitów i kontrole mogą coś zmienić. Komplet nie na dzień ale na tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 A, że na więcej kontroli szans brak, to tylko i wyłącznie zakaz trola.To jest najprostsza do wprowadzenia metoda ratunku dla siemianówki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 A, że na więcej kontroli szans brak, to tylko i wyłącznie zakaz trola.To jest najprostsza do wprowadzenia metoda ratunku dla siemianówki.Póki operat nie minie, możemy o tym zapomnieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozik Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 A może najpierw puścić info do tzw. ekologów (wajrakow i innych) o setkach silników w tym 2-suw, to przecież masa zanieczyszczeń i hałasu a to obszar Natura 2000 więc konieczna jest specjalna ochrona. Wprowadzenie strefy ciszy choć trochę utrudni im trola bo niezłe wiatry tam często wieją i ukróci tą rzeźnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autodefekt1 Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Gig zle literówka BIG elektryk nie do końca może zamiast 2-sów tylko 4 -sów? będzie trudniej .może każdy z nas powinie reagować na patologie czy któryś z was zwrócił komuś uwagę?trolingowcy zbliżają się długość rzutu rok temu wrzuciłem jednemu główkę do łódki i się oburzył . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Kolego pewnie że zwracam uwagę jak płynie mi pod łódką, ale jak zabierają takie na pograniczu wymiaru to co zrobić, nie wiesz czy ma wymiar czy nie, a jak zaczniesz tak każdemu zwracać to któregoś razu można mieć kapcie w aucie. Wygląda na to że spiningi i sumówki za rok czy dwa w odstawke i zostanie łowienie krąpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evin Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Dzi 250 łódek na dużym zbiorniku. Horror Kolega był światkiem jak koleś w wieku ok 60tki spłynął do brzegu.wyszedl z łódki.odlal się do wody i spokojnie pakował ryby.zapytany gdzie ma rozum tłumaczył że nie dał rady dojść do krzaków oddalonych o 10 mod wody. Ta świnia jeździ Toyota czarna Avensis BBI... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autodefekt1 Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 A świnia gdzie się woduje można mu nakleić karnego ku.....sa.lub cos innego zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Dzi 250 łódek na dużym zbiorniku. Horror Kolega był światkiem jak koleś w wieku ok 60tki spłynął do brzegu.wyszedl z łódki.odlal się do wody i spokojnie pakował ryby.zapytany gdzie ma rozum tłumaczył że nie dał rady dojść do krzaków oddalonych o 10 mod wody. Ta świnia jeździ Toyota czarna Avensis BBI...Taki stary to mógł nie dać rady, starość nie radość. Za dużo się pisze o Siemionce i dlatego takie najazdy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Da radę cały dzień pływać to i mógł odejść 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evin Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 pomost koło amfiteatru. zielona romana, z nr bocznym PD-BIG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Dzisiaj też były kontrolę. Podpływali tylko do osób trolujących, nie mam pojęcia czy to PSR czy SSR (zielona łódka) Widziałem kilka wypuszczanych ryb... Według mnie łódek trolujących było dzisiaj nie za wiele, ale bywały z 3-4 osobami na pokładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi