kristofer232 Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 A zgadnij dlaczego mniej trolujących? Bo kontrole na wodzie były a wiadomo że część trolujących nawet nie ma wykupionej dopłaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 (edytowane) Kontrolę to podstawa utrzymania rybostanu na jakimś zadowalającym poziomie. Ktoś wcześniej wspomniałe o strefie ciszy... Sory ale dla mnie to głupota jakich mało. Może zaczniemy na belly boat pływać po Siemionce? Edytowane 10 Listopada 2019 przez fred88 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compi Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Gdy czytam o takim natężenou kontroli to serce rośnie! Gdyby to było standardem, ilość niepełnosprawnych, kufajkowo-bechatkowych nienażartych pacjentów spadła by drastycznie. Gdy widzą, że cena płatów sandacza w oszołomie zbliża się do ceny halibuta, to im palma odbija, a siedzenie godzinami w smrodzie spalin tylko ten stan pogłębia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrobajt Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Nie ma to jak reklama . https://www.youtube.com/watch?v=p7TFK7TuErg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio76 Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Czy na Siemianówkę trzeba wykupić dodatkowe zezwolenie, chyba nie ale chcę się upewnić (jestem z innego okręgu ale jest podpisane porozumienie). Wiem, że troll tak ale to mnie nie interesuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Jeśli Twój okręg ma porozumienie to nie musisz ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Reklama wypuszczania . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amfot Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Dzisiaj też były kontrolę. Podpływali tylko do osób trolujących, nie mam pojęcia czy to PSR czy SSR (zielona łódka) Widziałem kilka wypuszczanych ryb... Według mnie łódek trolujących było dzisiaj nie za wiele, ale bywały z 3-4 osobami na pokładzie.Byłem w sobotę i dzisiaj i odniosłem podobne wrażenie, że trolingowców jakby mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariossss Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Szkoda tylko, że kontrole zaczęły się dopiero teraz. We wrześniu i październiku ze zbiornika wyjechały tony sandacza w schowkach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Marzy mi się możliwość prywatnych kontroli... Zatrzymujesz człowieka. Ma ponad komplet, a za karę dyma go samotny wyposzczony niedźwiedź... Utopia hahaha. Dobrze tak pomarzyć przy dobrym trunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Lepiej późno niż wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Prywatne kontrole ok, ale z tym dymaniem to przesadziłeś.No chyba że ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Czyżbyś bał się niedźwiedzia? Żarty na bok. Od tego się nie polepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Jeszcze jeden- no może dwa sezony... wyżrą wszystko i odfruną dalej na inny Orzysz czy Otmuchów... jak te kormorany. Później 4-5 sezonów posuchy i ponowne eldorado. Ot taki cykl... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Tylko że sumy do ponad 2m. w 4-5 sezonów niestety nie dorastają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Kolego pewnie że zwracam uwagę jak płynie mi pod łódką, ale jak zabierają takie na pograniczu wymiaru to co zrobić, nie wiesz czy ma wymiar czy nie, a jak zaczniesz tak każdemu zwracać to któregoś razu można mieć kapcie w aucie. Wygląda na to że spiningi i sumówki za rok czy dwa w odstawke i zostanie łowienie krąpi.Lepiej jak zabiorą z wody dwa 50-55 jak takie po 75+ a niestety z trolla wyjeżdzają często grubsze rybki A zgadnij dlaczego mniej trolujących? Bo kontrole na wodzie były a wiadomo że część trolujących nawet nie ma wykupionej dopłaty.Tak mi także sie wydawało że trolujących teraz mniej jak np.w połowie pazdziernika.Może powoli towarzystwo staje się "normalniejsze" a może zedy były tak ospałe że reagowały tylko na coś skaczącego koło nosa Tak mi się wydaje.Fajnie było tez popatrzeć na Gumofilców,którzy widząc wyciągane rybki przez kilka ekip obok nas i nas samych ,stawali niedaleko próbowali ale widok Kolejnych pieknych sandaczy które wracały po pamiątkowej fotce do wody chyba był dla nich nie do zniesienia i się szybko Zawijali dalej w trolla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Jak będzie normalnie czyli 80 plus zander do wody i 90 plus szczupły do wody to nie będzie im się opłacało przyjeżdzać tyle km .Bo tych 60 taków nie będzie już tyle można złowić co teraz a dla nas eldorado złowić sandałka 90cm jednego na dzień i jakiegoś szczupłego 100cm.Ale by się chciało żeby to nie był sen. Pewnie sobota niedziela znowu będą mnie pouczać trolujący jak ostatnio .....kur..a jak rzucasz ,osękę podać ,jak masz małą patelnie to ja wezmę itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Następnym razem Andrzeju dzwoń do mnie jak będę na wodzie Zobaczysz jak się uczy chamów kultury 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amfot Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Takie coś: http://www.pzw.org.pl/2219/wiadomosci/198015/60/zebranie__z_zarzadem_okregu_pzw_bialystok_w_sprawie_ochrony_rybo 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Super że to wrzuciłeś kolego, dzięki, jeśli nic mi nie wypadnie to będę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof S. Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Może coś się w sprawie ochrony ryb ruszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
versicolor Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Marzy mi się możliwość prywatnych kontroli... Zatrzymujesz człowieka. Ma ponad komplet, a za karę dyma go samotny wyposzczony niedźwiedź... Utopia hahaha. Dobrze tak pomarzyć przy dobrym trunku.Pijemy razem wódę, a Ty na jerku siedzisz? ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 I ja się postaram zawitać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Ja tez zbieram ekipę ...włącznie z zarządem koła...jest okazja kolejny raz poruszyć temat tej patologii....w końcu będą zmuszeni podjąć jakieś działania zanim będzie już za późno dla naszej wody... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Gdzie byłeś prezesie Irku jak ostatnio była okazja wykrzyczeć się i powiedzieć co boli...nie było ani jednego członka Barweny!!!....wystarczyło wysłać chociaż jednego przedstawiciela, ale woleliście zrobić "edukacyjną" popijawę na Kalejtach....ale znając życie jak już będzie jakiś sukces to znowu wszystkie zasługi przypiszesz sobie.......wywieszeniem baneru przy slipie porządku z tą woda nie zrobisz i tego jestem pewien..... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi