Skocz do zawartości

Zalew Siemianówka

Logistyk

Rekomendowane odpowiedzi

Był ktoś dziś jeśli tak jak wyniki z rzutu? Bo ja nawet bez kontaktu z rybą od 8 do 13tej. Ze 2 godziny był brat ze mną i też nic. Z kilkoma rzucającymi rozmawiałem to z ręki nic, u jednego 3 pukniecia. A z trola pod moim nosem piękny sandacz pośpiesznie zatłuczony. I chwilę później ta sama łódka poprawkę zrobiła. A najważniejsze że mało biedy nie narobiłem

, płynąc ze starego dworu w kierunku emerytów mniej więcej w połowie przełożyłem silnikiem w korzeń, całe szczęście że bez prędkosci i tylko wyszczerbienie na śrubie małe, ale w tym miejscu takich rzeczy bym się nie spodziewał.

Kurna tak się wystraszyłem że zapomniałem o gps. W tych rejonach są zaczepy, no i wypłycenie do 1m było.

Dwa tygodnie temu widziałem jak z pontonu prawie oderwał się silnik,gość w ostatniej chwili linię paliwową złapał.Silnik zamoczony ale jest.

Byłem pierwszy raz i szok od ilości łódek oraz szok po ilości złowionych sandaczy a zanderowcem nie jestem.

Zapewne jeszcze tam pojadę w przyszłym sezonie.

Trzeba tam z szybkim  pływaniem bardzo uważać.

• Like 1

Dzisiaj od rana łowił mój kumpel. Dopiero około jedenastej miał pierwsze branie, po czternastej miał jeszcze kilka brań i spłynął bez ryby na pokładzie jutro, od rana też będzie łowił. W czwartek ciśnienie idzie w dół. Prawdopodobnie w piątek wybiorę się drugi raz w tym sezonie na "podlaskie morze" mam nadzieje, że najlepszy okres żerowania jeszcze nie minął [emoji6]

Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka

Panowie jest sprawa. Potrzebuję pożyczyć przyczepę podłodziową. Przegapiłem dzień i na przyczepie, którą miałem pożyczyć już stoi łódź... Ktoś coś?

Łódź około 5,5m plus silnik. pozdrawiam

Oczywiście zapłata lub inna forma rozliczenia do dogadania

Tak jak piszesz szkoda że tak późno ale lepiej późno niż wcale.Kontrola co dzień na slipie goscie mieli 7 ryb .Sandał 65 szczupak 60 i o kur..wa 5 krótkich szczupaków w tym najmniejszy 35cm .Ja pierdo...le.Nówka nissan casqai łódka tez nie brzydka z windą kotwiczną. Bieda ich zmusiła rej sam .BI

• Like 2

Mam nadzieję że troszeczkę ich zapiekło i mandat był odczuwalny. Szkoda że nie ma czegoś takiego jak wykluczenia, takiej kary dodatkowej. Powiedzmy za pierwszy raz kiedy łamiesz regulamin 30 dni wolnego od łowienia. :) . To byłby czas na przemyślenie swojego postępowania.

PS.

I ukłon w stronę tych co nie lubią trollingu (ja nie, i uważam że to człowiek jest winny a nie metoda) jeszcze dodatkowo utrata pozwolenia na trolling i konieczność wykupienia po tych 30 dniach (o ile ktoś chce dalej łowić tą metodą) kolejnej opłaty ale razy 2.

Edytowane przez bho70
  • Like 1

Tak jak piszesz szkoda że tak późno ale lepiej późno niż wcale.Kontrola co dzień na slipie goscie mieli 7 ryb .Sandał 65 szczupak 60 i o kur..wa 5 krótkich szczupaków w tym najmniejszy 35cm .Ja pierdo...le.Nówka nissan casqai łódka tez nie brzydka z windą kotwiczną. Bieda ich zmusiła rej sam .BI

Nissan taki wpadający w lekki brąz, a kierownik tęgi? Chyba znam.