mariossss Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Panowie to prawda, że ktoś dzisiaj zaliczył wywrotkę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Prawda. 3 osoby w łódce. Łódź dwupłaszczowa i pęknięte dno - nabrała wody. Poza utopionym sprzętem im nic się nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evin Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 A skąd kolesie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Bielsk Podlaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evin Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 UPS.a jak łódka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Był ktoś dziś jeśli tak jak wyniki z rzutu? Bo ja nawet bez kontaktu z rybą od 8 do 13tej. Ze 2 godziny był brat ze mną i też nic. Z kilkoma rzucającymi rozmawiałem to z ręki nic, u jednego 3 pukniecia. A z trola pod moim nosem piękny sandacz pośpiesznie zatłuczony. I chwilę później ta sama łódka poprawkę zrobiła. A najważniejsze że mało biedy nie narobiłem, płynąc ze starego dworu w kierunku emerytów mniej więcej w połowie przełożyłem silnikiem w korzeń, całe szczęście że bez prędkosci i tylko wyszczerbienie na śrubie małe, ale w tym miejscu takich rzeczy bym się nie spodziewał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacques Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 szkoda Krzychu, że nie zapisałeś miejsca na GPSa może to coś z tej wywróconej łodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Kurna tak się wystraszyłem że zapomniałem o gps. W tych rejonach są zaczepy, no i wypłycenie do 1m było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sk_wonsz Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 W tamtych okolicach jest wypłycenie nawet na 40/50 cm przy obecnym poziomie Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compi Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Jeszcze trochę zrzutów wody i takich miejsc będzie więcej. Echo z alarmem może pomóc, pod warunkiem, że wolno płyniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Kurna tak się wystraszyłem że zapomniałem o gps. W tych rejonach są zaczepy, no i wypłycenie do 1m było.Dwa tygodnie temu widziałem jak z pontonu prawie oderwał się silnik,gość w ostatniej chwili linię paliwową złapał.Silnik zamoczony ale jest.Byłem pierwszy raz i szok od ilości łódek oraz szok po ilości złowionych sandaczy a zanderowcem nie jestem.Zapewne jeszcze tam pojadę w przyszłym sezonie.Trzeba tam z szybkim pływaniem bardzo uważać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Jeśli dziś byłeś to można powiedzieć że wcale dużo łodzi nie było. Alarm płycizny mam na 0.5, a na 1m trafiłem. No i jeśli dziś kolega połowił z rzutu tzn. że ja zły rejon dziś wybrałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Dzisiaj od rana łowił mój kumpel. Dopiero około jedenastej miał pierwsze branie, po czternastej miał jeszcze kilka brań i spłynął bez ryby na pokładzie jutro, od rana też będzie łowił. W czwartek ciśnienie idzie w dół. Prawdopodobnie w piątek wybiorę się drugi raz w tym sezonie na "podlaskie morze" mam nadzieje, że najlepszy okres żerowania jeszcze nie minął [emoji6] Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compi Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 ...A z trola pod moim nosem piękny sandacz pośpiesznie zatłuczony. I chwilę później ta sama łódka poprawkę zrobiła...Bo zobaczyć gdy ktoś z trola pływa, by wymiarowe ryby wypuszczać, to nierealne. Mi nie było dane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Panowie jest sprawa. Potrzebuję pożyczyć przyczepę podłodziową. Przegapiłem dzień i na przyczepie, którą miałem pożyczyć już stoi łódź... Ktoś coś? Łódź około 5,5m plus silnik. pozdrawiam Oczywiście zapłata lub inna forma rozliczenia do dogadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evin Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Najszybciej i najmniej problemowo to wypozyczalnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Podejrzewam, że na tym się skończy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evin Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Mam przyczepę jak cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Hej, jak tam dziś na wodzie, ruszyło się coś czy jutro będzie luz na wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PogromcaSiemianówki Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Serdeczny kolego po kiju, przeczytaj prognozę pogody na ICM i z racji swoich imienin zaproś kolegów i wypijcie kilka drinków. W taki wiatr nic nie zdziałasz na Siemianówce.Wszystkiego najlepszego w dniu imienin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacques Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 słyszałem, że na którymś ze slipów SR skasowała gościa co miał krótkie szczupakimała rzecz a cieszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compi Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Jakże budująca wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Tak jak piszesz szkoda że tak późno ale lepiej późno niż wcale.Kontrola co dzień na slipie goscie mieli 7 ryb .Sandał 65 szczupak 60 i o kur..wa 5 krótkich szczupaków w tym najmniejszy 35cm .Ja pierdo...le.Nówka nissan casqai łódka tez nie brzydka z windą kotwiczną. Bieda ich zmusiła rej sam .BI 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bho70 Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 (edytowane) Mam nadzieję że troszeczkę ich zapiekło i mandat był odczuwalny. Szkoda że nie ma czegoś takiego jak wykluczenia, takiej kary dodatkowej. Powiedzmy za pierwszy raz kiedy łamiesz regulamin 30 dni wolnego od łowienia. . To byłby czas na przemyślenie swojego postępowania. PS.I ukłon w stronę tych co nie lubią trollingu (ja nie, i uważam że to człowiek jest winny a nie metoda) jeszcze dodatkowo utrata pozwolenia na trolling i konieczność wykupienia po tych 30 dniach (o ile ktoś chce dalej łowić tą metodą) kolejnej opłaty ale razy 2. Edytowane 29 Listopada 2019 przez bho70 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compi Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Tak jak piszesz szkoda że tak późno ale lepiej późno niż wcale.Kontrola co dzień na slipie goscie mieli 7 ryb .Sandał 65 szczupak 60 i o kur..wa 5 krótkich szczupaków w tym najmniejszy 35cm .Ja pierdo...le.Nówka nissan casqai łódka tez nie brzydka z windą kotwiczną. Bieda ich zmusiła rej sam .BINissan taki wpadający w lekki brąz, a kierownik tęgi? Chyba znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi