mentnooki Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Hej, jak tam dziś na wodzie, ruszyło się coś czy jutro będzie luz na wodzie Andrzeju ja również życzę ci najlepszego posłuchaj kolegi . Ja łowię na siemce ładnych kilkanaście lat.Odpuść sobie nie warto prognozy są nie ciekawe..Ja spożywam .Myślę o następnym weekendzie. W tym tygodniu kolega jednego wyłowił z zalanej łódki ,a z tego co widziałem twoja też nie za wielka .Posłuchaj się bo ta woda jest piękna ale potrafi być naprawdę wredna .Szkoda życia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Auto kojarzę też ze slipu, bardzo dobrze, k....a wstydu nie mają. Teraz jak słabsze dni to wezmą wszystko, bo jak na pusto wrócić do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arci10 Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Mam nadzieję że troszeczkę ich zapiekło i mandat był odczuwalny. Szkoda że nie ma czegoś takiego jak wykluczenia, takiej kary dodatkowej. Powiedzmy za pierwszy raz kiedy łamiesz regulamin 30 dni wolnego od łowienia. . To byłby czas na przemyślenie swojego postępowania. PS.I ukłon w stronę tych co nie lubią trollingu (ja nie, i uważam że to człowiek jest winny a nie metoda) jeszcze dodatkowo utrata pozwolenia na trolling i konieczność wykupienia po tych 30 dniach (o ile ktoś chce dalej łowić tą metodą) kolejnej opłaty ale razy 2.Koledzy jeśli macie jakieś pomysły na ochronę siemianowki i nie tylko, idźcie na zebranie waszego koła, złóżcie wniosek i jeśli przejdzie okręg się nim zajmie bo ma taki obowiązek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 (edytowane) Serdeczny kolego po kiju, przeczytaj prognozę pogody na ICM i z racji swoich imienin zaproś kolegów i wypijcie kilka drinków. W taki wiatr nic nie zdziałasz na Siemianówce.Wszystkiego najlepszego w dniu imienin.chyba mamy inne prognozy Jedynie skok ciśnienia może martwić,wiaterek ma być ale żeby aż tak mocno to chyba nie.No nic klamka zapadła ,pojedziemy najwyżej przeczekamy w dobrym towarzystwie.Niedziela chyba nie bedzie aż tak straszna. Mętnooki Dzięki i Tobie również moc życzeń Woda wielka i wiadomo respekt trzeba mieć i tak jest. Edytowane 29 Listopada 2019 przez szydłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz1976 Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Koledzy jeśli macie jakieś pomysły na ochronę siemianowki i nie tylko, idźcie na zebranie waszego koła, złóżcie wniosek i jeśli przejdzie okręg się nim zajmie bo ma taki obowiązekOkręg się zajmie na walnym, ale głosować będą delegaci z całego okręgu, a nie wszystkich obchodzi los siemianówki, np. W Suwałkach czy Augustowie, ale jak kolega napisał trzeba przekonać delegatów swoich kół aby głosowali jak trzeba, tylko kto to zrobi, u mnie w kole na walne-sprawozdawcze przychodzi tylko zarząd koła, zwykli członkowie praktycznie wogule nie pojawiają się, a do koła należy prawie 600 osób. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof S. Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Okręg się zajmie na walnym, ale głosować będą delegaci z całego okręgu, a nie wszystkich obchodzi los siemianówki, np. W Suwałkach czy Augustowie, ale jak kolega napisał trzeba przekonać delegatów swoich kół aby głosowali jak trzeba, tylko kto to zrobi, u mnie w kole na walne-sprawozdawcze przychodzi tylko zarząd koła, zwykli członkowie praktycznie wogule nie pojawiają się, a do koła należy prawie 600 osób. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu TapatalkaNo właśnie koledzy co zdziałaliście na sprawozdawczych? U nas w kole 1 wniosek przeszedł . w sprawie - tak mi się wydaje ochrony Siemianówki. Pewne natomiast jest że dalej przepadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz1976 Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 No właśnie koledzy co zdziałaliście na sprawozdawczych? U nas w kole 1 wniosek przeszedł . w sprawie - tak mi się wydaje ochrony Siemianówki. Pewne natomiast jest że dalej przepadnie.Koło nr1 ? Z kąd? Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 dziś pogoda paskudna, ale o dziwo dużych fal nie było do godziny 14. Ryby nie gryzły Jeden szczupak 55 i jeden okoń około 30. Łódek mało. Nawet bardzo mało jak na siemkę. Widziałem strażników SSR na torach. to plus. Ciekaw jestem tylko gdzie byli jak przez 2 miesiące katowano ryby w opór a ich nie było.... :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianin Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 (edytowane) dziś pogoda paskudna, ale o dziwo dużych fal nie było do godziny 14. Ryby nie gryzły Jeden szczupak 55 i jeden okoń około 30. Łódek mało. Nawet bardzo mało jak na siemkę. Widziałem strażników SSR na torach. to plus. Ciekaw jestem tylko gdzie byli jak przez 2 miesiące katowano ryby w opór a ich nie było.... :|Hmmm... a słyszałem ze gryzły i to nawet nieźle... [emoji6]a jeśli chodzi o SSR , to zapraszam do wstąpienia w jej szeregi , może bedziesz skuteczniejszy ,dysponując swoim nieograniczonym czasem prywatnym. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Edytowane 29 Listopada 2019 przez Krystianin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 (edytowane) Krystianin byłem w ssr , znam, wiem jak działa i dlatego nie polecam działałem za "poprzedniego komendanta". W sumie nic dobrego nie mogę powiedzieć... Edytowane 29 Listopada 2019 przez Beny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianin Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Spoko .. o poprzednim utroju politycznym, tęz nic dobrego nie można powiedzieć. Jak bedzięmy szli tą drogą , to nigdy nic sie nie zmieni.Proponuje przyjść na zebranie/spotkanie , w którym uczsteniczy obecny komendant SSR i tam opowiedzieć o zastrzeżeniach co do działań . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Z obecnym komendantem jeździłem na kontrole. Po tym co zobaczyłem, co się dowiedziałem i co nie wyszło na jaw powiedziałem sobie, że nigdy więcej nie będę poświęcał swojego czasu/zdrowia/pasji dla pzw... no chyba, że nastąpi wymiana całego zarządu. CAŁEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianin Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Z obecnym komendantem jeździłem na kontrole. Po tym co zobaczyłem, co się dowiedziałem i co nie wyszło na jaw powiedziałem sobie, że nigdy więcej nie będę poświęcał swojego czasu/zdrowia/pasji dla pzw... no chyba, że nastąpi wymiana całego zarządu. CAŁEGO W takim razie , tym bardziej proponuje zagrać w otwarte karty. Takie gadanie .." co zobaczylem , co sie dowiedziałem " ale nie powiem ... Beny.... KONKRETY a nie bicie piany i żale na JB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Priv napisze, bo nie chce offtopu robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compi Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Ja powiem. Jeden służbowy telefon na Waszą załogę to śmiech na sali. Wszyscy się śmiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianin Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 (edytowane) Ja powiem. Jeden służbowy telefon na Waszą załogę to śmiech na sali. Wszyscy się śmiali W sensie to ten konkret???... pamiętaj że to dalej SSR ..."SPOŁECZNA Straż Rybacka"... możesz dokupić i dziesięć numerów , tylko kto je bedzie odbierał 24H ...TY??? Edytowane 29 Listopada 2019 przez Krystianin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compi Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 W sensie to ten konkret???... pamiętaj że to dalej SSR ..."SPOŁECZNA Straż Rybacka"... możesz dokupić i dziesięć numerów , tylko kto je bedzie odbierał 24H ...TY???Waszą pracę, jak najbardziej społeczną, ale opartą mi3dzy innymi o sprzęt PZW, wyobrażałem sobie po prostu inaczej. I chyba nie tylko ja, biorąc pod uwagę reakcje i późniejsze komentarze po ostatnim głośnym zebraniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 teraz na telefony nie ma pieniążków. Nowa siedziba bardzo kosztowna a i zaraz pewnie jakieś remonty trzeba będzie robić Wybaczcie ironię, ale aż sama się ciśnie na usta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianin Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 (edytowane) Waszą pracę, jak najbardziej społeczną, ale opartą mi3dzy innymi o sprzęt PZW, wyobrażałem sobie po prostu inaczej. I chyba nie tylko ja, biorąc pod uwagę reakcje i późniejsze komentarze po ostatnim głośnym zebraniu.Tak dla jasnośći ... nie jestem członkiem SSR. Edytowane 29 Listopada 2019 przez Krystianin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compi Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Tak dla jasnośći ... nie jestem członkiem SSR. Ok. Może szkoda . Pozdr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arci10 Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Nteraz na telefony nie ma pieniążków. Nowa siedziba bardzo kosztowna a i zaraz pewnie jakieś remonty trzeba będzie robić Wybaczcie ironię, ale aż sama się ciśnie na ustaNa koncie PZW jest mniej więcej bańka więc na telefony powinno starczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darnok Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Pogódźcie się wędkarze nie mają siły przebicia jak np nauczyciele , policjanci , pielęgniarki nikogo nie interesuje ile ryby jest w wodzie , czy sandacz w siemianówce będzie czy nie mają to w d....e , dlatego te leśne dziadki będą robiły co chcą bo wiedzą że nikt się tym nie zajmie a nas wędkarzy mają gdzieś i się tylko śmieją z tego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juranty Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Hmmm... a słyszałem ze gryzły i to nawet nieźle... [emoji6]a jeśli chodzi o SSR , to zapraszam do wstąpienia w jej szeregi , może bedziesz skuteczniejszy ,dysponując swoim nieograniczonym czasem prywatnym. Gryzły. Sandacze 69, 62 i 59 i 2 niewymiarowe wyjęte. Kilka spadków. Do tego niewymiarowy szczupaczek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Juranty ło matko ! to ja dziś zdecydowanie w złych miejscach pływałem Myślałem, że moje sprawdzone miejsca na małym zbiorniku się sprawdzą a tu kiszka Gratulację wyniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sk_wonsz Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Pojawił się kolejny film z cyklu "cały świat na Siemianówkę- łowić sandacze" nagłówek '50 sandaczy w dwa dni'... Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi