szydlos Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Hmmm... a słyszałem ze gryzły i to nawet nieźle... [emoji6]a jeśli chodzi o SSR , to zapraszam do wstąpienia w jej szeregi , może bedziesz skuteczniejszy ,dysponując swoim nieograniczonym czasem prywatnym. Gryzły. Sandacze 69, 62 i 59 i 2 niewymiarowe wyjęte. Kilka spadków. Do tego niewymiarowy szczupaczek.Podpowiesz na jakiej głebokości i jaki cieżar głowek, jutro startujemy fajnie było by się pobawić Pojawił się kolejny film z cyklu "cały świat na Siemianówkę- łowić sandacze" nagłówek '50 sandaczy w dwa dni'... Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu TapatalkaFilm już jest kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sk_wonsz Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 (edytowane) Film już jest kilka dni.Zgadza się. Przynęta zarzucona. Edytowane 29 Listopada 2019 przez sk_wonsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianin Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Pojawił się kolejny film z cyklu "cały świat na Siemianówkę- łowić sandacze" nagłówek '50 sandaczy w dwa dni'... Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu TapatalkaNie jestem zwolennikiem takich filmów , jednak nie ma nic przeciwko ,zeby przyjezdzali wedkarze nawet z marsa ... oby etyczni i nieobojętni na patologie która sie tam dzieje. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sk_wonsz Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Patole, czy nie patole... Trafia do wszystkich. A to skutkuje większą liczbą zadziorów w wodzie. Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Pogódźcie się wędkarze nie mają siły przebicia jak np nauczyciele , policjanci , pielęgniarki nikogo nie interesuje ile ryby jest w wodzie , czy sandacz w siemianówce będzie czy nie mają to w d....e , dlatego te leśne dziadki będą robiły co chcą bo wiedzą że nikt się tym nie zajmie a nas wędkarzy mają gdzieś i się tylko śmieją z tego.Dokładnie, dla osób które nie łowia jesteśmy dziwolagami i tyle. Jesteśmy nawet dla wędkarzy co biorą, a co dopiero dla osób które nie mają o tym pojęcia. Fakt że nawet dla mnie niektórzy koledzy się dziwnie zachowują . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Cześć. Woda 2°C Brań nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof S. Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Koło nr1 ? Z kąd? Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu TapatalkaKoło Pstrąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozik Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Powiedzcie mi jaka jest przyjemność z łowienia przy 2 stopniach i 30cm falach, bo może o czymś nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 2 stopnie i nie ma brań???Niemożliwe!!! Nie ma ryb to ja się zgodzę ale brań.Sorki jest szansa na kilka brań woda ma mieć 40% ups 4 stopnie będzie dobrze.A tak na poważnie to oczywiście z trola walą dalej,byli koledzy 3 dni i wmówili że z łapy problem ale jak sam nie sprawdzę to wiary nie dam.W tym roku parę wyjazdów i ryby tylko z łapy i po niżej normy nie schodzę .A norma jest całkiem przyzwoita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Powiedzcie mi jaka jest przyjemność z łowienia przy 2 stopniach i 30cm falach, bo może o czymś nie wiemKolego ja wolę łowić przy minus i wietrze niż nie łowić przy plus 22 i flaucie.Ot taki poje....jestem.Branie hol to jest to na co czekam i ja na ryby jadę kiedy mogę a nie kiedy chcę a nad wodę mam 150 km 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 A i jeszcze jeden temat .Im gorsza pogoda tym mniejszy tłok na wodzie ,oczywiście są granice. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Pilne!!!!!!!Po zbadaniu ryb i wody całkowity zakaz spożywania rybiego białka ze zbiornika .Informacja dotyczy małego zbiornika ale na dużym pewnie to samo.Rtęć i takie tam ropopochodne.dwie restauracje w Białym zamknięte.Tylko nie tankować wody do baków 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.t Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Pilne!!!!!!!Po zbadaniu ryb i wody całkowity zakaz spożywania rybiego białka ze zbiornika .Informacja dotyczy małego zbiornika ale na dużym pewnie to samo.Rtęć i takie tam ropopochodne.dwie restauracje w Białym zamknięte.Tylko nie tankować wody do baków [emoji38] [emoji38] [emoji38]Skąd ta informacja ? Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Pewne żródło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Łukasz.t Masz restauracje czy o co kaman ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.t Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Pewne żródło.Byłoby info z sanepidu , gdyby to była prawda Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Andrzej chyba jeszcze na imieninach ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Woda zimna ale tak ma być, jak wczoraj w dzień z wody słabo to po zmierzchu klika ładnych ryb miałem z brzegu, dzisiaj poprawka z trollingu i wyjazd uznaję za bardzo udany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Dwa słowa ale robotę robią.Takt trzymać i powielać .Kamil masz rację jeszcze w amoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 No ale z brzegu nie na spina? No i niestety to pokazuje że troling nie bierze jeńców... Jak nie żeruje to se można machać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus224 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Pilne!!!!!!!Po zbadaniu ryb i wody całkowity zakaz spożywania rybiego białka ze zbiornika .Informacja dotyczy małego zbiornika ale na dużym pewnie to samo.Rtęć i takie tam ropopochodne.dwie restauracje w Białym zamknięte.Tylko nie tankować wody do baków Czyli potwierdzasz to o czym z kolegami rozmawiałem. Że z tej wody białko nie nadaje się do spożycia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Czyli potwierdzasz to o czym z kolegami rozmawiałem. Że z tej wody białko nie nadaje się do spożycia. A świstak siedzi i zawija w sreberka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_mich_ Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Swoją drogą Panowie ciekawe jaka była by reakcja jak by takie ogłoszenia powiesić na całym zbiorniku ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 I tak znaleźli by się tacy co by zaryzykowali i ewentualnie sąsiadowi podrzucili na nieświadomce do spróbowania a później sami żarli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 2 dni na wodzie.Wczoraj wiało,łodzi naprawdę mało.Po 12 zbiornik pustoszał.Ryby pozamykały pyski.Totalna porażka(jakiś Okon,mały szczupaczek).Dziś przymrozek ,marzło ale lekko tylko powiewało,łódek więcej a rybki nadal nie wsółpracowały, jakieś 3-4 maluszki (max.45cm) na 5 chłopa.Sporadycznie przypadki ,że ktoś coś ciągał przy łodzi na agrafkach.Także Brynza koledzy...Nie pobawiliśmy się niestety Może to i dobrze dla tej wody że siadło, przynajmniej coś ocaleje do Tarła Do zobaczenia za rok wredna Siemianówko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi