Skocz do zawartości

Zalew Siemianówka

Logistyk

Rekomendowane odpowiedzi

Hmmm... a słyszałem ze gryzły i to nawet nieźle... [emoji6]a jeśli chodzi o SSR , to zapraszam do wstąpienia w jej szeregi , może bedziesz skuteczniejszy ,dysponując swoim nieograniczonym czasem prywatnym.

Gryzły. Sandacze 69, 62 i 59 i 2 niewymiarowe wyjęte. Kilka spadków. Do tego niewymiarowy szczupaczek.

Podpowiesz na jakiej głebokości i jaki cieżar głowek, jutro startujemy fajnie było by się pobawić

Pojawił się kolejny film z cyklu "cały świat na Siemianówkę- łowić sandacze" nagłówek '50 sandaczy w dwa dni'...

Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka

Film już jest kilka dni.

Pojawił się kolejny film z cyklu "cały świat na Siemianówkę- łowić sandacze" nagłówek '50 sandaczy w dwa dni'...

Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka

Nie jestem zwolennikiem takich filmów , jednak nie ma nic przeciwko ,zeby przyjezdzali wedkarze nawet z marsa ... oby etyczni i nieobojętni na patologie która sie tam dzieje.

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

• Like 2

Pogódźcie się wędkarze nie mają siły przebicia jak np nauczyciele , policjanci , pielęgniarki nikogo nie interesuje ile ryby jest w wodzie , czy sandacz w siemianówce będzie czy nie mają to w d....e , dlatego te leśne dziadki będą robiły co chcą bo wiedzą że nikt się tym nie zajmie a nas wędkarzy mają gdzieś i się tylko śmieją z tego.

Dokładnie, dla osób które nie łowia jesteśmy dziwolagami i tyle. Jesteśmy nawet dla wędkarzy co biorą, a co dopiero dla osób które nie mają o tym pojęcia. Fakt że nawet dla mnie niektórzy koledzy się dziwnie zachowują :).

2 stopnie i nie ma brań???Niemożliwe!!! Nie ma ryb to ja się zgodzę ale brań.Sorki  jest szansa na kilka brań woda ma mieć 40% ups 4 stopnie będzie dobrze.A tak na poważnie to oczywiście z trola walą dalej,byli koledzy 3 dni i wmówili że z łapy problem ale jak sam nie sprawdzę to wiary nie dam.W tym roku parę wyjazdów i ryby tylko z łapy i po niżej normy nie schodzę .A norma jest całkiem przyzwoita.

Powiedzcie mi jaka jest przyjemność z łowienia przy 2 stopniach i 30cm falach, bo może o czymś nie wiem

Kolego ja wolę łowić przy minus i wietrze niż nie łowić przy plus 22 i flaucie.Ot taki poje....jestem.Branie hol to jest to na co czekam i ja na ryby jadę kiedy mogę a nie kiedy chcę a nad wodę mam 150 km

• Like 3

Pilne!!!!!!!

Po zbadaniu ryb i wody całkowity zakaz spożywania rybiego białka ze zbiornika .Informacja dotyczy małego zbiornika ale na dużym pewnie to samo.Rtęć i takie tam ropopochodne.dwie restauracje w Białym zamknięte.Tylko nie tankować wody do baków  :lol:  :lol:  :lol:

• Like 5

Pilne!!!!!!!

Po zbadaniu ryb i wody całkowity zakaz spożywania rybiego białka ze zbiornika .Informacja dotyczy małego zbiornika ale na dużym pewnie to samo.Rtęć i takie tam ropopochodne.dwie restauracje w Białym zamknięte.Tylko nie tankować wody do baków [emoji38] [emoji38] [emoji38]

Skąd ta informacja ?

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Pilne!!!!!!!

Po zbadaniu ryb i wody całkowity zakaz spożywania rybiego białka ze zbiornika .Informacja dotyczy małego zbiornika ale na dużym pewnie to samo.Rtęć i takie tam ropopochodne.dwie restauracje w Białym zamknięte.Tylko nie tankować wody do baków  :lol:  :lol:  :lol:

Czyli potwierdzasz to o czym z kolegami rozmawiałem. Że z tej wody białko nie nadaje się do spożycia.  :ph34r:

• Like 2

2  dni na wodzie.Wczoraj wiało,łodzi naprawdę mało.Po 12 zbiornik pustoszał.Ryby pozamykały pyski.Totalna porażka(jakiś Okon,mały szczupaczek).Dziś przymrozek ,marzło ale lekko tylko powiewało,łódek więcej a rybki nadal nie wsółpracowały, jakieś 3-4 maluszki (max.45cm) na 5 chłopa.Sporadycznie przypadki ,że ktoś coś ciągał przy łodzi na agrafkach.Także Brynza koledzy...Nie pobawiliśmy się niestety  :( Może to i dobrze dla tej wody że siadło, przynajmniej coś ocaleje do Tarła :)  Do zobaczenia za rok wredna Siemianówko  ;)

• Like 1