korol Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 W zeszłym roku zgodnie z regulaminem mógłbym zabrać z tonę ryb. To tak odnośnie regulaminu. Co do Siemianowki, wspomnicie klasyka, miałeś chamie złoty róg...pewnie szybciej niż się zdaje. PSJa tam wolę łowić na Bugu, to nic że wyrybiony, najpiękniejszy na świecie;) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 W zeszłym roku zgodnie z regulaminem mógłbym zabrać z tonę ryb. To tak odnośnie regulaminu. Co do Siemianowki, wspomnicie klasyka, miałeś chamie złoty róg...pewnie szybciej niż się zdaje. PSJa tam wolę łowić na Bugu, to nic że wyrybiony, najpiękniejszy na świecie;)Piotrek , niestety co byś nie zrobił większość wyznaje zasadę .Po nas choćby potop... K.....co za .......,..... . I musisz z tym co dziennie żyć . Naprawdę żyjemy w po...... nym kraju. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_mich_ Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Był ktoś ? Rybki współpracowały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Dalej przyklejone do dna i nie żerują. Nie ma sensu jechać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zapomniałem dodać, że w tym sezonie już nie będą żerować, sandacze oczywiście Pewne info. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianin Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zapomniałem dodać, że w tym sezonie już nie będą żerować, sandacze oczywiście Pewne info.Hmm... a sie wybierałem. Dzięki Andrzej , w takim razie jutro jade nad rzekę[emoji106] Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkonrad Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zapomniałem dodać, że w tym sezonie już nie będą żerować, sandacze oczywiście Pewne info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkonrad Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zapomniałem dodać, że w tym sezonie już nie będą żerować, sandacze oczywiście Pewne info. w trolu nie muszą żerować zeby nałapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zapomniałem dodać, że w tym sezonie już nie będą żerować, sandacze oczywiście Pewne info.Czy ktoś zna Gościa? Pewne info? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sk_wonsz Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Ja byłem dzisiaj, warunki dla wytrwałych. 2 krótkie szczupaczki udało się wydłubać. Czas odpuścić, do następnego sezonu Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 W trolu ciągle żerują, można by rzec całym ciałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus224 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 (edytowane) Byłem dzisiaj . Kilka rannych pstryków i na tym koniec. I tak zakończyłem sezon Edytowane 7 Grudnia 2019 przez focus224 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sk_wonsz Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Na Narwi też biorą całym ciałem... Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 (edytowane) Wracają do tematu .Gwiazdy youtuba ciąg dalszy>>uwaga 5 min. 40 sek.0:07 / 8:24 ZALEW SIEMIANÓWKA łowimy sandacze okonie i szczupaki. WND FISHING TEAM WIND KILER FISHING TEAM Edytowane 8 Grudnia 2019 przez mentnooki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Wracają do tematu .Gwiazdy youtuba ciąg dalszy>>uwaga 5 min. 40 sek.0:07 / 8:24 ZALEW SIEMIANÓWKA łowimy sandacze okonie i szczupaki. WND FISHING TEAM WIND KILER FISHING TEAM Brak słów... Krew mnie zalewa, widząc takie filmy, tym bardziej z rybą uwiązaną na "smyczy". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sk_wonsz Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Żadna z ryb nie wraca do wody. BYŁA SMAŻANINA! Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Było już to zebranie koła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny55pl Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 (edytowane) Wracają do tematu .Gwiazdy youtuba ciąg dalszy>>uwaga 5 min. 40 sek.0:07 / 8:24 ZALEW SIEMIANÓWKA łowimy sandacze okonie i szczupaki. WND FISHING TEAM WIND KILER FISHING TEAM Przecież gość w komentarzach na YT wyraźnie pisze że to kolegi, a on nie ma wpływu na to co robią ludzie na jego łódce. Także uważajcie kogo zabieracie na łajbę, bo może będzie chciał zabierać np trzydziestaki i co mu zrobisz ? Edytowane 8 Grudnia 2019 przez Leny55pl 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compi Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Przecież gość w komentarzach na YT wyraźnie pisze że to kolegi, a on nie ma wpływu na to co robią ludzie na jego łódce. Także uważajcie kogo zabieracie na łajbę, bo może będzie chciał zabierać np trzydziestaki i co mu zrobisz ?Ale gośc ryb nie je, nie zabiera, łódź nie jego i wogóle dajcie mu spokój. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Było już to zebranie koła?W Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 (edytowane) Dużo było tu o pomysłach, petycjach itd.Ciekaw jestem jak efekty, ile osób miało jaja i poszło przedstawić swoje pomysły.Temat o Siemianówce czyta się najsłabiej bynajmniej dla mnie. Woda jest mi obca ale nie obojętna. Jest o niej głośno a efekty mizerne... Edytowane 8 Grudnia 2019 przez K-Pon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_mich_ Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Czy ktoś może zna sprawę zarybień sandaczem ? Jestem mega ciekawy ile i w jakich ilościach był wpuszczony ...czy to był rok zarybień dwa trzy ? Czy jednorazowo ? Jeśli ktoś ma jakieś info to proszę jak nie w temacie Siemianówka to.na priv ... Pytam z czystej ciekawości ...i wiem że PZW nie wpuściło nawet sztuki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 (edytowane) Kaczki przeniosły ikre i tyle???? Edytowane 8 Grudnia 2019 przez Darek64 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 U mnie na pomponie sprawa wygląda jasno 1 drapieżnik w rozsądnym wymiarze reszta do wody ale raczej wszystko wraca do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Także uważajcie kogo zabieracie na łajbę, bo może będzie chciał zabierać np trzydziestaki i co mu zrobisz ?Ja by mi ktoś na mojej krypie powiedział że te "30-staki" zabiera do wora to bym go grzecznie wypakował razem ze sprzętem na środku jeziora... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi