Skocz do zawartości

Zalew Siemianówka

Logistyk

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli dalej w tłumie. Zauważyłem że teraz atrakcyjność koła wyznacza ilość organizowanych zawodów. Rywalizacja, udowadnianie kto jest lepszy, parcie na nagrodę... Istota wędkarstwa jako hobby - kontemplacja nad wodą się zatraca.

Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka

• Like 4

masz ochote na kontemplacje to jedziesz sobie sam na ryby i siedzisz w ciszy ... zawody ( dla mnie ) to nie parcie na nagrody i proba udowodnienia kto jest lepszy ... zawody to okazja pogadac z innymi miłosnikami wedkarstwa , zawody to okazja do podpatrzenia jak inni łowia , zawody to okazja do nauczenia sie czegos nowego ...

• Like 6

masz ochote na kontemplacje to jedziesz sobie sam na ryby i siedzisz w ciszy ... zawody ( dla mnie ) to nie parcie na nagrody i proba udowodnienia kto jest lepszy ... zawody to okazja pogadac z innymi miłosnikami wedkarstwa , zawody to okazja do podpatrzenia jak inni łowia , zawody to okazja do nauczenia sie czegos nowego ...

amen

• Like 3

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Koledzy, potrzebuję pomocy. Czy któryś z was ma echo Garmina żeby było można podpiąć przetwornik GT52. Jakiś czas temu sprzedałem Striker 7SV i kupujący nie wiadomo skąd wymyślił że przetwornik jest uszkodzony... Potrzebuję go sprawdzić. Echa brak i nie mam do czego owego przetwornika podpiąć. Może ktoś pomoże? Najchętniej Bielsk Podlaski / okolice. pisać na PW żeby tu nie śmiecić

• 1 miesiąc temu...

podejrzewam ze czesc z nas z powodu wirusa siedzi  w domu. polecam sprobowac napisac projekt o dofinansowanie jakiegos szkolenia, zawodow czy innych atrakcji kwota do 5000zl. w zeszlym roku 2 moje projekty dostaly kase(realizowane nad siemianowka) i niedawno wyslalem kolejny.

https://podlaskielokalnie.pl

i audycja do posluchania

https://www.radio.bialystok.pl/trzecisektor/index/id/180793?fbclid=IwAR3g3b9bCmyJRWC4GpPg4iIt4TJiLosKvcfvJJrSvsAJlibbpjONQweR8pY

Edytowane przez arci10
  • Like 1