leszczynski.bp Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 W którym kole w Białymstoku warto opłacić składkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozik Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 W żadnym.???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieknikos Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 O kurczę ale odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arci10 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 W którym kole w Białymstoku warto opłacić składkę?Zależy jakie masz oczekiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 (edytowane) Oczekiwania : podczas corocznych zebrań dziewczyny maja tańczyć ma stołach a z kranu ma lecieć dżony łoker Edytowane 18 Stycznia 2020 przez radmac5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Oczekiwania : podczas corocznych zebrań dziewczyny maja tańczyć ma stołach a z kranu ma lecieć dżony łoker To nie to zebranie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 A tak poważnie to i ja podłącze sie pod pytanie ... w którym kole jest najwięcej zawodow z środków pływających? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amfot Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 W kole Relax w ubiegłym roku mieliśmy 2 zawody na łódkach na Siemianówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arci10 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 moim zdaniem kolo z grodka ma fajna baze nad siemianowka. mozecie obejrzec zdjecia na ich fejsbuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 moim zdaniem kolo z grodka ma fajna baze nad siemianowka. mozecie obejrzec zdjecia na ich fejsbukujeśli to twoja baza to zalinkuj bo ni cholery nie mogę znaleźć wpisując kolo z gródka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arci10 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 jeśli to twoja baza to zalinkuj bo ni cholery nie mogę znaleźć wpisując kolo z gródka Jestem w innym kole ale proszę https://m.facebook.com/pages/category/Community/Ko%C5%82o-PZW-Gr%C3%B3dek-2057601567784809/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sk_wonsz Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 A tak poważnie to i ja podłącze sie pod pytanie ... w którym kole jest najwięcej zawodow z środków pływających?Tak mocno lubisz łowić w tłumie? Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Nie porostu nie lubie z brzegu ... I chodzi mi o zawody na różnych wodach - nie tylko na siemianowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sk_wonsz Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Czyli dalej w tłumie. Zauważyłem że teraz atrakcyjność koła wyznacza ilość organizowanych zawodów. Rywalizacja, udowadnianie kto jest lepszy, parcie na nagrodę... Istota wędkarstwa jako hobby - kontemplacja nad wodą się zatraca. Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 masz ochote na kontemplacje to jedziesz sobie sam na ryby i siedzisz w ciszy ... zawody ( dla mnie ) to nie parcie na nagrody i proba udowodnienia kto jest lepszy ... zawody to okazja pogadac z innymi miłosnikami wedkarstwa , zawody to okazja do podpatrzenia jak inni łowia , zawody to okazja do nauczenia sie czegos nowego ... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arci10 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 masz ochote na kontemplacje to jedziesz sobie sam na ryby i siedzisz w ciszy ... zawody ( dla mnie ) to nie parcie na nagrody i proba udowodnienia kto jest lepszy ... zawody to okazja pogadac z innymi miłosnikami wedkarstwa , zawody to okazja do podpatrzenia jak inni łowia , zawody to okazja do nauczenia sie czegos nowego ...amen 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Z nasypu coś tam trafiają a jak u was.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Witam. Ktoś odwiedza Siemianówkę? Chodzi mi o stan wody, czy będzie po czym pływać w sezonie... Brak zimy, śniegu, lodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neor Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Widziałem na fejsie aktualne zdjęcia z drona i karczy nie było widać na małym . W takich przypadkach przydała by się kamerka chociaż bym sobie poogladał " pływających za okoniem " . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Z informacji od kolegów wynika, że woda podniesiona ok. 20-30 cm powyżej stanu z grudnia, karcze już nie wystają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Koledzy, potrzebuję pomocy. Czy któryś z was ma echo Garmina żeby było można podpiąć przetwornik GT52. Jakiś czas temu sprzedałem Striker 7SV i kupujący nie wiadomo skąd wymyślił że przetwornik jest uszkodzony... Potrzebuję go sprawdzić. Echa brak i nie mam do czego owego przetwornika podpiąć. Może ktoś pomoże? Najchętniej Bielsk Podlaski / okolice. pisać na PW żeby tu nie śmiecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arci10 Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 (edytowane) podejrzewam ze czesc z nas z powodu wirusa siedzi w domu. polecam sprobowac napisac projekt o dofinansowanie jakiegos szkolenia, zawodow czy innych atrakcji kwota do 5000zl. w zeszlym roku 2 moje projekty dostaly kase(realizowane nad siemianowka) i niedawno wyslalem kolejny.https://podlaskielokalnie.pli audycja do posluchaniahttps://www.radio.bialystok.pl/trzecisektor/index/id/180793?fbclid=IwAR3g3b9bCmyJRWC4GpPg4iIt4TJiLosKvcfvJJrSvsAJlibbpjONQweR8pY Edytowane 21 Marca 2020 przez arci10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 (edytowane) Nie ma żadnej kamerki online na Siemce?Tak jak np. na Turawie... Edytowane 21 Marca 2020 przez chlodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Nie ma ogólnodostępnej niestety, ale łódki bywają i niektóre podejrzanie wolno pływają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evin Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Zakaz plywania powinien być.od stycznia do maja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi