Maciek_7 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 (edytowane) A tak się bawią chłopaki z Suwałk na Siemianówce Dumnie powrzucali piękne zdjęcia na fanpage swojego sklepu, doskonała reklama! Już wiadomo skąd tyle ryb wyjeżdża za kapotę w trollingu... Edytowane 5 Czerwca 2020 przez Maciek_7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 A tak się bawią chłopaki z Suwałk na Siemianówce Dumnie powrzucali piękne zdjęcia na fanpage swojego sklepu, doskonała reklama! Już wiadomo skąd tyle ryb wyjeżdża za kapotę w trollingu... Czy wiesz dokładnie jaka to Łódka ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Mozesz podejrzec na fb - sklep kormoran suwalki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Właśnie wypłynęli na zalew [emoji6]. Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_mich_ Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Ja pierdole .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 A tak się bawią chłopaki z Suwałk na Siemianówce Dumnie powrzucali piękne zdjęcia na fanpage swojego sklepu, doskonała reklama! Już wiadomo skąd tyle ryb wyjeżdża za kapotę w trollingu... link nie odpala do zdjęc .... wklej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 https://www.facebook.com/356707441114434/posts/2951589328292886/ Jeszcze nie usunęli, co za buractwo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 jakby ktoś jeszcze nie widział ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupiniak Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 To dla pewności ze się nie wypnie. [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] patola Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupiniak Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Jest niezła gówno burza na ich fb. Jeśli maja firmowe konto to prawdopodobnie nie mogą usuwać komentarzy itp. [emoji1787][emoji1787][emoji1787] można dodać cos od siebie. Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 FB już wie :bighair: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz1976 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Też jestem z Suwałk, znam osobiście właściciela tego sklepu, nie bez kozery nazwa sklepu ,,Kormoran"[emoji6] uwierzcie że nie są to jedyne grzechy. około 1000 osób przesłuchiwane przez prokurature w sprawie sprzedaży licencji wedkarskich. Nie wiem czy mogę zdradzać szczegóły.[emoji2958][emoji850] Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Pisz do Satiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz1976 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Pisz do Satiego.Z całym szacunkiem, ale nie uznaję samozwańczych ,,szeryfóf" polskich wód zwłaszcza takich którzy za złowioną rybę wyzywają ludzi od morderców. Też łowie ryby i zgodnie z RAPR ryby zabieram. Taka jest moja natura i koniec. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Z całym szacunkiem, ale nie uznaję samozwańczych ,,szeryfóf" polskich wód zwłaszcza takich którzy za złowioną rybę wyzywają ludzi od morderców. Też łowie ryby i zgodnie z RAPR ryby zabieram. Taka jest moja natura i koniec. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalkateż łowisz jak Ci panowie ze zdjęć ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 też łowisz jak Ci panowie ze zdjęć ?To już jest nie potrzebne , skoro łowi i przestrzega limitów nie ma się o co czepiać. Obecnie jeszcze jedyny pomysł jaki mi przychodzi do głowy to zadzwonić pod numer podany na stronie sklepu na Fb. Na razie tylko kormoranom można cokolwiek udowodnić. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 (edytowane) No bo Ci panowie to raczej nie łowili zgodnie z RAPR i o to chodzi, że to zwykłe przestępstwo. Przy stanie naszych wód to każdy szeryf jest dobry. Edytowane 5 Czerwca 2020 przez Robert Crocker 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sicek90 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Właśnie wypłynęli na zalew [emoji6]. Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu TapatalkaWyleciały kormorany wyjadać rybę [emoji14] Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bho70 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 (edytowane) No bo Ci panowie to raczej nie łowili zgodnie z RAPR i o to chodzi, że to zwykłe przestępstwo. Przy stanie naszych wód to każdy szeryf jest dobry.Co to znaczy "raczej". Od egzekwowania prawa są wyznaczone do tego organy. Jeśli jesteś pewny popełnienia przestępstwa to zgłoś to. Jeśli chcesz być szeryfem a nie masz uprawnień to sam stajesz się przestępcą.Nie mam zamiaru bronić nikogo ale jest prawo i trzeba je przestrzegać. Edytowane 5 Czerwca 2020 przez bho70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz1976 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 też łowisz jak Ci panowie ze zdjęć ?Proszę zapoznaj się z regulaminem jeżeli nie wiesz o czym piszę, wczoraj byłem miałem kontrolę Policji na wodzie i nie będę nikomu tłumaczył się jak łowie, bo od tego są odpowiednie służby. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Co to znaczy "raczej". Od egzekwowania prawa są wyznaczone do tego organy. Jeśli jesteś pewny popełnienia przestępstwa to zgłoś to. Jeśli chcesz być szeryfem a nie masz uprawnień to sam stajesz się przestępcą.Nie mam zamiaru bronić nikogo ale jest prawo i trzeba je przestrzegać. to kogo bronisz teraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 (edytowane) Co to znaczy "raczej". Od egzekwowania prawa są wyznaczone do tego organy. Jeśli jesteś pewny popełnienia przestępstwa to zgłoś to. Jeśli chcesz być szeryfem a nie masz uprawnień to sam stajesz się przestępcą.Nie mam zamiaru bronić nikogo ale jest prawo i trzeba je przestrzegać. raczej - widać na zdjęciach kotwice 30 cm przed woblerem. Czego jeszcze nie zrozumiałeś ? Edytowane 5 Czerwca 2020 przez Robert Crocker 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bho70 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 raczej - widać na zdjęciach kotwice 30 cm przed woblerem. Czego jeszcze nie zrozumiałeś ?Masz rację. Nie zwróciłem na to uwagi. I za to zwracam honor. A Ty jeśli to zauważyłeś, to zgłoś odpowiednim organom. Rozumiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 (edytowane) Ejejej...jak widzę po zdjęciach to łódka Romana z Extreme Water z bocznymi komorami. Ja będę nią jutro pływał więc niech nikt sie do mnie prosze nie sadzi. Starszy z ryja faktycznie jak kormoran. szkoda tylko że młodego uczy fachu. Edytowane 5 Czerwca 2020 przez rower26 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Kolejna rzecz zastanawiająca, to brak zielonych drzew w tle... Porównać foty Satiego z wczoraj no i mistrzów, sceneria z lekka różna. Normalnie dramat na kłusownictwie jeszcze biznes swój chcą rozwijać. Mam nadzieję że spotkam na wodzie i będę mógł pogratulować sławy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi