Maciek_7 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 (edytowane) Najgorsze, że prawdopodobnie jest to problem na większą skalę i "spryciarze" z Siemianówki szybciej niż nam się wyadawało nauczyli się "pobudzać" niechętne ryby do brań. Faktem jest, że słyszało się o ogromnej ilości ryb najechanych w trolu. Teraz będzie się to składało w jedną całość... Zamknąć w piz** ten zbiornik niech te piękne ryby żyją tam sobie w najlepsze - jedyne słuszne rozwiązanie, bo ludzie to bydło, któremu wszystkiego należy zabronić. Edytowane 5 Czerwca 2020 przez Maciek_7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bho70 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 (edytowane) To teraz wiem dlaczego niektórzy w trollu nie mają wyników albo bardzo słabe wyniki. Troll nie jest wcale taki zabójczy, to patologia zabija. Karać i to dotkliwie za wszelkie pozaregulaminowe działania. A za jakiś czas patologia zniknie do rozmiaru który nie będzie miał znaczenia dla naszych wód. Edytowane 5 Czerwca 2020 przez bho70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 I za chwilę się rozpocznie biadolenie, że trolling powinien być zabroniony.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Już wiadomo kto. Telefon do miejscowej straży, miejscowej policji i panowie będą na cenzurowanym. Mam nadzieje. Będzie można łatwiej ich złapać na gorącym.Marketingowo porażka. Stracili hajs. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zamknąć w piz** ten zbiornik niech te piękne ryby żyją tam sobie w najlepsze - jedyne słuszne rozwiązanie, bo ludzie to bydło, któremu wszystkiego należy zabronić. Maciek,rozumię Twoją złość...Jest większa jak moja...Ale nie wkładaj wszystkich do jednego wora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Panowie pisałem o tym jesienią o woblerach z głębokością do 6m a pływanie po dwóch i wcale nie trzeba dodatkowej kotwicy,ale te kormorany poszły jeszcze dalej.Jeżeli jest ktoś na wodzie i widzi to dzwonić do strażników nr.jest w rejestrze.Gonić to towarzystwo z wody. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 (edytowane) Ejejej...jak widzę po zdjęciach to łódka Romana z Extreme Water z bocznymi komorami. Ja będę nią jutro pływał więc niech nikt sie do mnie prosze nie sadzi. Starszy z ryja faktycznie jak kormoran. szkoda tylko że młodego uczy fachu. No to masz przejebane, kask lepiej załóż i waciki do uszu. I dodatkowy nabój do kamizelki Edytowane 5 Czerwca 2020 przez godski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianin Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 No to masz przejebane, kask lepiej załóż i waciki do uszu. I dodatkowy nabój do kamizelkiMysle Łukasz, że bedziesz sie czuł jutro obserwowany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majki7878 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Sati wie o tym już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Naklejkę zmień na łajbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Kolejna rzecz zastanawiająca, to brak zielonych drzew w tle... Porównać foty Satiego z wczoraj no i mistrzów, sceneria z lekka różna. Normalnie dramat na kłusownictwie jeszcze biznes swój chcą rozwijać. Mam nadzieję że spotkam na wodzie i będę mógł pogratulować sławy.i odzież taka raczej wczesno wiosenna niż czerwcowa. Chyba że na Podlasiu ostatnio mocne ochłodzenie przyszło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Tutaj ja nie doszukałem w necie, te foty były już w grudniu użyte na profilu tego śmiesznego sklepu. No ale wiele to nie zmienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 i odzież taka raczej wczesno wiosenna niż czerwcowa. Chyba że na Podlasiu ostatnio mocne ochłodzenie przyszło.Tak się składa, że byłem wczoraj na Siemianówce, do południa pogoda była taka, że pływałem w ubraniach w których łowię w październiku. Dopiero po południu, jak wyszło słońce pływałem w krótkim rękawie. Detektywi internetowi.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Tak się składa, że byłem wczoraj na Siemianówce, do południa pogoda była taka, że pływałem w ubraniach w których łowię w październiku. Dopiero po południu, jak wyszło słońce pływałem w krótkim rękawie. Detektywi internetowi.... Bez komentarza zostawię ten wpis bo jeszcze za dużo napiszę .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 (edytowane) Bez komentarza zostawię ten wpis bo jeszcze za dużo napiszę ....To po co komentujesz skoro nie masz nic do powiedzenia? Żeby nie było nie na temat. Taka rybka z wczoraj, było kilka mniejszych, generalnie fajny dzień.[emoji6] Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Edytowane 5 Czerwca 2020 przez Norbert 78 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_mich_ Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Brawo Norbert ! Wkoncu ktoś pokazał rybę w wątku ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Tak się składa, że byłem wczoraj na Siemianówce, do południa pogoda była taka, że pływałem w ubraniach w których łowię w październiku. Dopiero po południu, jak wyszło słońce pływałem w krótkim rękawie. Detektywi internetowi.... Nie zmienia to faktu jak dobrze sobie przypomniam ze kiedyś tłumaczyłeś się z czegoś dziwnego przy pontonie , może to nie ten wątek aczkolwiek sytuacje pamietam , stad tez może to stwierdzenie o detektywach. Nie ma co strzępić ryja , temat jest bardzo poważny , ponieważ zdjęcia które wyciekły do Sieci są bardzo niesmaczne. Cieszę się bardzo ze są Tacy detektywi , ktorym nie jest obojętna patologia. Jak dobrze wszyscy się przekonaliśmy pozory mogą mylić... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 (edytowane) A odnosnie detektywów to bardzo spostrzegawczy koledzy ponieważ jak już się okazało zdjęcia są z grudnia 2019 , co podkreślę nie zmienia faktu ze panowie dalej reklamują się na zbiorniku i nie wiadomo czy nie w tak sam sposób. Tu niby wiley x i Westin a Kotwiczek naczepiane jak bombek przy choince. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 5 Czerwca 2020 przez mafijas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Tomek myślę że wiesz ile mam zdjęć i to nie byle jakich ryb .Tylko po co to nakręcać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Norbert 78 nie chciałem tego przypominać ale .......ten sznurek na filmie wyglądał źle .A tak na przyszłość ,zdjęcie ryby zrobione zaraz po złowieniu wygląda lepiej.Zabrać rybę masz prawo i to twoja decyzja co z nią zrobisz .Detektywie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_mich_ Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Tomek myślę że wiesz ile mam zdjęć i to nie byle jakich ryb .Tylko po co to nakręcać . Czasami widzę aż za dużo bo potem choruje jak czasu brak albo wyjazd się nie uda ????a tu takie mięso na fotach ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_mich_ Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Widzę że sklep juz usunol zdjęcia z Facebooka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 (edytowane) Fotki z dowodami kłusownictwa usunęli, ale ilu obserwuje od dzisiaj sklep na FB i tylko patrzeć jak pojawią się promocje i kłusole zamiast stracić jeszcze na tym zarobią. Tacy frajerzy po takiej akcji nie powinni mieć dostępu do tej wody dożywotnio. Edytowane 5 Czerwca 2020 przez Flame 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majki7878 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Takie też jeszcze sporo pływa 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Fajne rybki tam pływały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi