Skocz do zawartości

Zalew Siemianówka

Logistyk

Rekomendowane odpowiedzi

Najgorsze, że prawdopodobnie jest to problem na większą skalę i "spryciarze" z Siemianówki szybciej niż nam się wyadawało nauczyli się "pobudzać" niechętne ryby do brań. Faktem jest, że słyszało się o ogromnej ilości ryb najechanych w trolu. Teraz będzie się to składało w jedną całość...

Zamknąć w piz** ten zbiornik niech te piękne ryby żyją tam sobie w najlepsze - jedyne słuszne rozwiązanie, bo ludzie to bydło, któremu wszystkiego należy zabronić.

Edytowane przez Maciek_7

To teraz wiem dlaczego niektórzy w trollu nie mają wyników albo bardzo słabe wyniki. :)

Troll nie jest wcale taki zabójczy, to patologia zabija. 

Karać i to dotkliwie za wszelkie pozaregulaminowe działania. A za jakiś czas patologia zniknie do rozmiaru który nie będzie miał znaczenia dla naszych wód.

Edytowane przez bho70

Zamknąć w piz** ten zbiornik niech te piękne ryby żyją tam sobie w najlepsze - jedyne słuszne rozwiązanie, bo ludzie to bydło, któremu wszystkiego należy zabronić.

Maciek,rozumię Twoją złość...Jest większa jak moja...

Ale nie wkładaj wszystkich do jednego wora... ;)

Panowie pisałem o tym jesienią o woblerach z głębokością  do 6m a pływanie po dwóch i wcale nie trzeba dodatkowej kotwicy,ale te kormorany poszły jeszcze dalej.Jeżeli jest ktoś na wodzie i widzi to dzwonić do strażników nr.jest w rejestrze.Gonić to towarzystwo z wody.

• Like 2

Ejejej...jak widzę po zdjęciach to łódka Romana z Extreme Water z bocznymi komorami. Ja będę nią jutro pływał więc niech nikt sie do mnie prosze nie sadzi. :)

Starszy z ryja faktycznie jak kormoran. szkoda tylko że młodego uczy fachu. 

No to masz przejebane, kask lepiej załóż i waciki do uszu.  :ph34r:  :D

I dodatkowy nabój do kamizelki :rolleyes:

Edytowane przez godski
  • Like 2

Kolejna rzecz zastanawiająca, to brak zielonych drzew w tle... Porównać foty Satiego z wczoraj no i mistrzów, sceneria z lekka różna. Normalnie dramat na kłusownictwie jeszcze biznes swój chcą rozwijać. Mam nadzieję że spotkam na wodzie i będę mógł pogratulować sławy.

i odzież taka raczej wczesno wiosenna niż czerwcowa. Chyba że na Podlasiu ostatnio mocne ochłodzenie przyszło.

• Like 1

i odzież taka raczej wczesno wiosenna niż czerwcowa. Chyba że na Podlasiu ostatnio mocne ochłodzenie przyszło.

Tak się składa, że byłem wczoraj na Siemianówce, do południa pogoda była taka, że pływałem w ubraniach w których łowię w październiku. Dopiero po południu, jak wyszło słońce pływałem w krótkim rękawie. Detektywi internetowi.... :)

• Like 1

Tak się składa, że byłem wczoraj na Siemianówce, do południa pogoda była taka, że pływałem w ubraniach w których łowię w październiku. Dopiero po południu, jak wyszło słońce pływałem w krótkim rękawie. Detektywi internetowi.... :)

Bez komentarza zostawię ten  wpis bo jeszcze za dużo napiszę ....

• Like 1

Bez komentarza zostawię ten wpis bo jeszcze za dużo napiszę ....

To po co komentujesz skoro nie masz nic do powiedzenia? Żeby nie było nie na temat. Taka rybka z wczoraj, było kilka mniejszych, generalnie fajny dzień.[emoji6]e1427b62f5d4932982c3bf3e4b42f20d.jpg

Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Norbert 78
  • Like 4

Nie zmienia to faktu jak dobrze sobie przypomniam ze kiedyś tłumaczyłeś się z czegoś dziwnego przy pontonie , może to nie ten wątek aczkolwiek sytuacje pamietam , stad tez może to stwierdzenie o detektywach. Nie ma co strzępić ryja , temat jest bardzo poważny , ponieważ zdjęcia które wyciekły do Sieci są bardzo niesmaczne. Cieszę się bardzo ze są Tacy detektywi , ktorym nie jest obojętna patologia. Jak dobrze wszyscy się przekonaliśmy pozory mogą mylić...
  • Like 3

A odnosnie detektywów to bardzo spostrzegawczy koledzy ponieważ jak już się okazało zdjęcia są z grudnia 2019 , co podkreślę nie zmienia faktu ze panowie dalej reklamują się na zbiorniku i nie wiadomo czy nie w tak sam sposób. Tu niby wiley x i Westin a Kotwiczek naczepiane jak bombek przy choince.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez mafijas

Norbert 78 nie chciałem tego przypominać ale .......ten sznurek na filmie wyglądał źle .A tak na przyszłość ,zdjęcie ryby zrobione zaraz po złowieniu wygląda lepiej.Zabrać rybę masz prawo i to twoja decyzja co z nią zrobisz .Detektywie

• Like 3

Fotki z dowodami kłusownictwa usunęli, ale ilu obserwuje od dzisiaj sklep na FB i tylko patrzeć jak pojawią się promocje i kłusole zamiast stracić jeszcze na tym zarobią. Tacy frajerzy po takiej akcji nie powinni mieć dostępu do tej wody dożywotnio.

Edytowane przez Flame
  • Like 1